Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga... :calus: a mnie wzruszyło to co napisałaś... nie przepraszaj, ja też udzielam się na dogo zdecydowanie rzadziej niż kiedyś...
Niegdyś moja galeria tętniła życiem- teraz, cóż ;)
Dziękuję moim wiernym odwiedzającym :calus:

Life is brutal. Ale trzeba iść do przodu na przekór co chwilę pojawiającym się przeciwnościom losu...
U nas jako tako ;) Komka chyba zaczyna plamić. I znów się zacznie. Miała być sterylizacja a zeszła na dalszy plan... po tej cieczce już nie przepuszczę :roll:

Będzie trochę zdjęć Komki, z jednego z cieplejszych majowych weekendów ;)
Tymczasem wrzucam ostatni portrecik, który wczoraj skończyłam. Od kilku miesięcy nie miałam ołówka w ręku, jakoś weny brakowało ;) Teraz też niespecjalnie ją czułam i nie do końca jestem zadowolona z efektu końcowego:razz:
W środę jadę w ramach ćwiczeń terenowych na 4dniowy wyjazd na Mazury :cool3: Czeka mnie taplanie się w torfowiskach i łapanie dziwnych zwierzątek i roślinek :evil_lol: Ale może troszkę naładuję tam swoje akumulatory, żeby przebrnąć przez zbliżającą się sesję :-o

mały Mutu- psiak Bbety :loveu:

Posted

Hej, ja tutaj pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni! ;)

Piękną masz suczkę!
http://images50.fotosik.pl/113/ac880752c5a7c8b0.jpg - Ten wyraz pyszczka :evil_lol:

[quote name='Koma']
Będzie trochę zdjęć Komki, z jednego z cieplejszych majowych weekendów ;)
Tymczasem wrzucam ostatni portrecik, który wczoraj skończyłam. Od kilku miesięcy nie miałam ołówka w ręku, jakoś weny brakowało ;) Teraz też niespecjalnie ją czułam i nie do końca jestem zadowolona z efektu końcowego:razz:
W środę jadę w ramach ćwiczeń terenowych na 4dniowy wyjazd na Mazury :cool3: Czeka mnie taplanie się w torfowiskach i łapanie dziwnych zwierzątek i roślinek :evil_lol: Ale może troszkę naładuję tam swoje akumulatory, żeby przebrnąć przez zbliżającą się sesję :-o

Jak Ty nie jesteś zadowolona z tego rysunku, to ja bym chciała zobaczyć taki, z którego jesteś, ale chyba już lepszy być nie może. Jejku, jak ja bym chciała tak pięknie rysować! Masz taki talent wrodzony czy chodzisz gdzieś na jakieś warsztaty artystyczne? :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='psiulka']Jak Ty nie jesteś zadowolona z tego rysunku, to ja bym chciała zobaczyć taki, z którego jesteś, ale chyba już lepszy być nie może. Jejku, jak ja bym chciała tak pięknie rysować! Masz taki talent wrodzony czy chodzisz gdzieś na jakieś warsztaty artystyczne? :cool3:
Hej, witam Cię w naszej galerii ;)
Powiem tak- ja właściwie nigdy nie jestem w pełni zadowlona ze swoich prac ;)
Nigdy nie chodziłam na żadne warsztaty, kursy itp. Zwyczajnie- kocham psy i kocham je rysować :)

Podczas mojego pobytu na Mazurach Komka dostała kolejnego- trzeciego już ataku... poryczałam się jak dzieciak w autokarze przy wszystkich ludziach z roku kiedy brat mi opowiadał przez telefon co się wydarzyło. Tak bardzo byłam zła, że nie mogłam być przy niej... chociaż pewnie niewiele by to dało. Tyle ostatnio złych rzeczy się u mnie dzieje, że ten problem z Komkowymi atakami niechcący zszedł na dalszy plan... może troszkę mieliśmy nadzieję, że na 2óch się skończy. Niestety nie skończyło się... i nie mam już złudzeń, że to był ostatni...
Moja mama jest w szpitalu, dom na mojej głowie. Sunia na spacerch głuchnie, interesują ją tylko psy, a mnie szlag trafia, że nic do niej nie dociera. Cóż- zew natury :eviltong: Trzeba to przetrwać.

Troszkę Komki :loveu:

• 1 month later...
Posted

Witam wakacyjnie ;)
Czas nieubłaganie gna do przodu... tak sobie właśnie siedzę i wspominam... ten rok marnie się zaczął i ciągle pojawiają się jakieś mniejsze i większe przeciwności losu. Moja mama na szczęście powoli wraca do zdrowia po operacji, ale żeby nie było zbyt pięknie jej miejsce zajęła teraz babcia. Właściwie od dłuższego czasu jestem częstym gościem w szpitalach...
W połowie lipca spędziłam tydzień nad morzem w Mielnie :) Troszkę udało mi się odciąć od szarej rzeczywistości w tym imprezowym miasteczku ;)
Komka jak Komka- rozrabia ;) Jak tak na nią patrzę to wierzyć mi się nie chce, że jest już z nami ponad 5 lat, jak to zleciało... Ma słabiutkę kondycję coś ostatnio, pewnie trochę dlatego że ją nieco zaniedbałam, krótkie spacery, ciągle w biegu, na szybko... a ona tak uwielbia długie przechadzki na łonie natury :) W niedzielę zabrałam ją na długi spacer, podczas którego poczułam się strasznie źle widząc jaką frajdę jej sprawia bieganie po polach, zdecydowanie zbyt mało czasu jej poświęcam...
Dobra, starczy tych przydługich smętów których i tak pewnie nikt nie czyta ;)
Daaawno mnie tu nie było i nasunęły mi się jakieś takie myśli...

Komalec :loveu::loveu::loveu:

• 1 month later...
Posted

W Mielnie wczasowałam się bez Komci ;) To zdecydowanie nie miejsce dla niej, za dużo ludzi. Ale niedługo jedziemy na wieś, może tutaj zabierzemy małą ze sobą ;)

Dariette, Komka ma 5 i pól roku ;)

Ja powoli (tfu, tfu) wychodzę na prostą, chociaż moja sytuacja na uczelni jest wciąż niepewna :roll:

Troszkę wakacyjnej Komki :loveu:

cdn.. ;)

• 2 weeks later...
  • 2 months later...