Klaudia :-) Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Marzena wejdz do naszej galerii tam są ich wspólne fotki. Mika dzisiaj odeszła i chciałabym jej portret na ściane Quote
anetta Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 :shake::shake: Może trzeba to skonsultować z okulistą? Quote
Koma Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 anetta napisał(a)::shake::shake: Może trzeba to skonsultować z okulistą? Wpuszczaliśmy jej przez jakiś czas krople przepisane od weta, ale wyczytałam, że te wszystkie leki na dobrą sprawę nic nie dają. Nie wiem czy w Łodzi jest wogóle jakiś psi okulista? :niewiem: Troszkę to zeszło w tej chwili na dalszy plan... Myszka miała dziś w nocy kolejny 'atak'. Dokładniej opisałam na weterynarii... strasznie się boję :( Quote
Klaudia :-) Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Trzymam za nią kciuki:-) Gdybyś się zdecydowała odwiedzić naszego weta,daj znać kiedy może uda nam się wybrać na jakiś spacerek. Quote
Koma Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Jutro będę dzwoniła, a odwiedzimy tą lecznicę we wtorek jeśli nie będę musiała pojawić się na uczelni popołudniu, albo w środę. Pewnie, możemy się przy okazji spotkać, tylko nie chciałabym Ci zepsuć socjalizacji małej ;) Bo moje paskudztwo na 99% będzie chciało ją zjeść, chyba że będzie tak zestresowana, że jej nawet nie zauważy. Quote
Koma Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Ok to jeszcze dam znać i jak coś to sie umówimy ;) Quote
Klaudia :-) Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 To jeszcze zobaczymy,ja we wtorki jestem dopiero koło 19 w domu. Quote
Koma Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Moje pręgowane stare psisko :diabloti: Oj dawno jej zdjęć nie robiłam :roll: Quote
Koma Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 W ramach wybijania suni szczeniaczków z łebka ;) Ufocone psie szaleństwa z piłką na sznurku ;) Ostatnie foto takie smutne wkleiłam, że aż musiałam uchwycić na zdjęciach to jej drugie- weselsze oblicze :) :) Quote
anetta Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ale mordeczka uśmiechnięta :loveu: Czy ona sie czuje tak samo jak wygląda?:) Quote
Koma Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 anetta napisał(a):Czy ona sie czuje tak samo jak wygląda?:) Niestety, zaraz po przyjściu do domu jakby przełącza jej się tryb :roll: I wygląda spowrotem tak jak na zdjęciu w poście wcześniejszym :roll: Ale uroki ciąży urojonej, w dodatku bolące ucho :roll: Moje pochorowane psisko :shake: Taka jest obecnie tylko na spacerze :loveu: Quote
Korenia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Bude przed blok i niech siedzi :evil_lol: jak narzeka :loveu: Quote
Koma Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='Korenia']Bude przed blok i niech siedzi :evil_lol: jak narzeka :loveu: Chyba tak powinnam zrobić :evil_lol: Moje rozpieszczone psie :eviltong: reszta zdjęć z wczorajszego spaceru Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Cudny usmiechnięty pychol! http://images31.fotosik.pl/444/19792d58b59a7bb8.jpg A Korenia dobrze radzi - buda przed blok i po problemie...:evil_lol: Pzdr. Quote
Koma Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Komka odpukać powoli, powoli wraca do żywych ;) Także buda przed blokiem się nie przyda :evil_lol: Zresztą- gdzie takiego pościelowego psa do budy :shake: :eviltong: Atos sprzed kilku dni :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Jaki Atosik jest ładny!:loveu: http://images42.fotosik.pl/53/578b44433eef22da.jpg Pzdr. Quote
anetta Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Już miełam sie pytać co Atos taki smutny ale doszłam do tego zdjęcia i już się nie pytam :lol: http://images34.fotosik.pl/445/5a84e601cf988cac.jpg :loveu::loveu: A z uchem co się dzieje? Quote
Koma Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Przy robieniu tego zdjęcia mało nie straciłam zębów :evil_lol: Kochany Atosek :diabloti: Niunia miała i właściwie jeszcze ma zapalenie ucha, ale wlewamy kropelki i jest już dużo lepiej :) Dziś byłyśmy na kontroli u weta i jego zdaniem jest poprawa :) Za tydzień jadę z sunią oddać krew i mocz do badania... To drugie mnie trochę zastanawia jak to wykonać w miarę sprawnie technicznie :evil_lol: No ale zobaczymy jak sobie poradzimy ;) Komka zimowa :loveu: Quote
anetta Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Noooo, to będzie ciężko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kaja w młodości by sobie nie dała pobrać :evil_lol: Myślę że by uciekała za każdym razem gdybym się do niej zbliżała :lol: Quote
Koma Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='anetta']Noooo, to będzie ciężko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kaja w młodości by sobie nie dała pobrać :evil_lol: Myślę że by uciekała za każdym razem gdybym się do niej zbliżała :lol: Udalo nam się :multi: I to bez większych problemów :multi: Sunia tylko się głupkowato patrzyła co ta łyżka robi pod jej ogonem :evil_lol: Przy pobieraniu krwi tez była dzielna nawet nie walczyla za bardzo :cool3: I dała sobie pazurki skrócić :cool3: Jestem dumna z mojej suczynki zestresowanej :loveu: Parę zdjęć kiedy jeszcze było tak fajnie bielutko :) I z zabawy z ringo :) Quote
akira Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 http://images31.fotosik.pl/449/236435eac202afed.jpg Ooo jaka piękna psinka :loveu::loveu::loveu: Quote
diabelkowa Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 jaka zgrabniutka ta Twoja panienka :) Quote
Aga K Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 czy ja sie dobrze dopatrzylam ??? ona ma szeleczki rogza - czerwone kostki ??? Quote
Recommended Posts