Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

anetta napisał(a):
:shake::shake:
Może trzeba to skonsultować z okulistą?

Wpuszczaliśmy jej przez jakiś czas krople przepisane od weta, ale wyczytałam, że te wszystkie leki na dobrą sprawę nic nie dają. Nie wiem czy w Łodzi jest wogóle jakiś psi okulista? :niewiem: Troszkę to zeszło w tej chwili na dalszy plan...
Myszka miała dziś w nocy kolejny 'atak'. Dokładniej opisałam na weterynarii... strasznie się boję :(

Posted

Jutro będę dzwoniła, a odwiedzimy tą lecznicę we wtorek jeśli nie będę musiała pojawić się na uczelni popołudniu, albo w środę. Pewnie, możemy się przy okazji spotkać, tylko nie chciałabym Ci zepsuć socjalizacji małej ;) Bo moje paskudztwo na 99% będzie chciało ją zjeść, chyba że będzie tak zestresowana, że jej nawet nie zauważy.

Posted

W ramach wybijania suni szczeniaczków z łebka ;) Ufocone psie szaleństwa z piłką na sznurku ;) Ostatnie foto takie smutne wkleiłam, że aż musiałam uchwycić na zdjęciach to jej drugie- weselsze oblicze :)

:)

Posted

anetta napisał(a):
Czy ona sie czuje tak samo jak wygląda?:)

Niestety, zaraz po przyjściu do domu jakby przełącza jej się tryb :roll: I wygląda spowrotem tak jak na zdjęciu w poście wcześniejszym :roll:
Ale uroki ciąży urojonej, w dodatku bolące ucho :roll: Moje pochorowane psisko :shake:

Taka jest obecnie tylko na spacerze :loveu:

Posted

[quote name='Korenia']Bude przed blok i niech siedzi :evil_lol: jak narzeka :loveu:
Chyba tak powinnam zrobić :evil_lol:
Moje rozpieszczone psie :eviltong:

reszta zdjęć z wczorajszego spaceru

Posted

Komka odpukać powoli, powoli wraca do żywych ;) Także buda przed blokiem się nie przyda :evil_lol: Zresztą- gdzie takiego pościelowego psa do budy :shake: :eviltong:

Atos sprzed kilku dni :loveu:

Posted

Przy robieniu tego zdjęcia mało nie straciłam zębów :evil_lol: Kochany Atosek :diabloti:

Niunia miała i właściwie jeszcze ma zapalenie ucha, ale wlewamy kropelki i jest już dużo lepiej :) Dziś byłyśmy na kontroli u weta i jego zdaniem jest poprawa :)
Za tydzień jadę z sunią oddać krew i mocz do badania... To drugie mnie trochę zastanawia jak to wykonać w miarę sprawnie technicznie :evil_lol: No ale zobaczymy jak sobie poradzimy ;)

Komka zimowa :loveu:

Posted

Noooo, to będzie ciężko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kaja w młodości by sobie nie dała pobrać :evil_lol: Myślę że by uciekała za każdym razem gdybym się do niej zbliżała :lol:

Posted

[quote name='anetta']Noooo, to będzie ciężko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kaja w młodości by sobie nie dała pobrać :evil_lol: Myślę że by uciekała za każdym razem gdybym się do niej zbliżała :lol:
Udalo nam się :multi: I to bez większych problemów :multi: Sunia tylko się głupkowato patrzyła co ta łyżka robi pod jej ogonem :evil_lol:
Przy pobieraniu krwi tez była dzielna nawet nie walczyla za bardzo :cool3: I dała sobie pazurki skrócić :cool3:
Jestem dumna z mojej suczynki zestresowanej :loveu:

Parę zdjęć kiedy jeszcze było tak fajnie bielutko :) I z zabawy z ringo :)