olifka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Nikt nie mieszka na pradze południe ? Chyba bedziemy musieli w trójkę pospacerować. Gdzie? Kiedy? itp. Quote
shirrrapeira Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Dobermania chetnie tylko wogle nie mam kasy, chyba odbiore w styczniu Quote
Dobermania Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Dobrze, tylko pytałam, żeby spr., cy pamiętasz. Anuleq, daj znać, jak przygotowania! :) Quote
elainfo Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 oooo swietny pomysł... do mnie pewnie na swieta wróci Sarka z adopcji..(hmm niedogaduje sie z druga suka pod jednym dachemm) to akurat bede miała swietna kompankę - naimpreze sylwestrowa.. Sunia gwarantuje swietna zabawę.. :diabloti: :angryy: jest młoda, niewyzyta..napewno zameczy wszystkich do 24.00 hehehehe:lol: :evil_lol: . a tak na powaznie świetny pomysł.. 99% przyłaczam sie ja moj jacek i sarka.. Quote
elainfo Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 czy cos tu sie dzieje????i ktoś tu zagląda?? Quote
shirrrapeira Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Tak ja zagladam, Dobermania zgadza sie pamietam. Quote
Dobermania Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 No ja też zaglądam:) A sylwek tuż, tuż... Jak się nie popiszecie, to ja chyba u siebie zorganizuję, mam ogród, duże mieszkanie, to psy weźmiecie:) Tylko pomożecie przy zaopatrzeniu - każdy weźmie ze sobą :drink1: i coś do jedzenia:diabloti: Quote
shirrrapeira Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Jasne dobermania swietny pomysl, ja bym przyjechala bez psow, ale za to pomoglabym Ci w przygotowywaniach do Sylwestra. Quote
AnnaM Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Dobermania']Ale czemu tylko małe psy:(? Mój bardzo lubi psy mniejsze od siebie, bo nie robią mu krzywdy (słabo widzi) :)[/quote] wierze ze krzywdy nie zrobi :) ale np moja judka troche sie boi wiekszych..:cool1: Quote
Dobermania Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 No to... dwie osoby;) Coś mało... Ja już wiem, że się nigdzie nie ruszę, bo maleństwo tymczasowo grzeje pupkę w moim pokoju:) Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Nie jestem z Warszawy ale powiem szczerze że myślałam że więcej osób jest z warszawy. :roll:. Quote
tamiczek Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [quote name='Koti']To ja się z moimi maluchami piszemy na spacerki po Bielanach :)[/quote] Bielany, bielany moja siostra jest z Bielan:evil_lol: a dokładnie z Żeromki:evil_lol: Quote
Dobermania Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 No, dziewczyny! Anuleq! edit z 31.XII: no, chyba nieaktualne, nikt się nie odezwał - może za rok! :) Quote
AnnaM Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ja jeszcze do niedawna spacerowałam po Gocławiu... ;) Quote
Dobermania Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ponawiam pytanie z tematu:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Wawer, Wawer, Wawer!!! Anin, Gocławek... Międzylesie? Quote
WEGGA Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 My z Labą się chętnie przyłączymy do spacerów!! także praga pd. kiedy i gdzie? :) Quote
WEGGA Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 My sie chętnie z Wegę przylaczymy do spacerowania, okolice grochowa, parku skaryszewskiego ale moze i gdzieś dalej. :) Quote
sylwekw Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Gruszenka ..... dziękuję za dzisiejsze zaprosznie i przyjęcie mojego łobuza na spotkanie psiaków i ich właścicieli :-) w parku Skaryszewskim. Dla mnie i Shojo było wspaniale. A jak sami zauważyliście po pierwszych niesnaskach potem Shojo chyba nie była już taka zaczepna. Nie będę mógł się doczekać do następnej soboty. Mam nadzieję, że w miarę kolejnych spotkań zabawa psiaków będzie coraz lepsza no i że Shojo przestanie dokuczać brązowym psom :-) Twój Gucio jest cudnym pieskiem i wspaniałym rozjemcą - dobrze, że stał na strazy porządku w naszej gromadce. Shojo zanim dojechaliśmy do domu już się otrzepała z tego błotka co się wytarzała i nawet jej dzisiaj nie kąpaliśmy :-) Do usłyszenia i do zobaczenia za tydzień. Quote
konisia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Też mieliśmy przyjemność poznać Gruszeńkę i Gucia:loveu: Pozdrawiamy. WEGGO a jakie terminy na specery Ci odpowiadają? I z jakim piesiem? Quote
WEGGA Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Konisia, data spacerków do uzgodnienia, własciwie każdy dzień przed południem ale jak mowię- do uzgodnienia. :) Spacerujemy się z czarną labką- Wega. Młode to, towarzyskie, przyjazne i kipiące energią. :) Chętnie sobie z kimś pospacerujemy. :) Quote
konisia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Super:) Ja spaceruję z młodym boksiem (z avataru), który bardzo lubi towarzystwo innych piesków. Nie zawsze chce mu się szaleć (co jest związane z jego zdrowiem), ale zawsze ma ochotę na towarzystwo. To jak? Robimy jutro zapoznanie:cool3: ? Co Ty na to? Jeśli Wam pasuje, napisz proszę jakąś konkretną godzinkę. A z ktorej strony parku mieszkacie? Quote
*Monia* Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [QUOTE]a może ktoś z Ursusa?[/QUOTE] Ja chętnie z moją sunią, bo ostatnio w tej mojej wiosce ludzie z psiakami nie wychodzą :). W ursusie jestem codziennie, ale najlepiej w weekend, bo nie zawsze psiulicę ciągam ze sobą. Quote
puchu Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 ooo, jak miło :) napisz kiedy Ci dokładnie pasuje :) Quote
Czoko Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Wspominacie coś o spacerku w sobotę do Parku Skaryszewskiego - a gdzie będziecie się umawiać tutaj na Forum? Quote
Recommended Posts