Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podczytuję wątek Kumpla cały czas. Teraz z braku neta nie było mnie dłuższy czas na dogo a tu tyle się działo...
Trzymam dalej mocno kciuki!!! Kumpelek znajdzie dom!!! Najlepszy!!!

Posted

[quote name='magenka1']Moją deklaracje już przeznaczyłam na Mandarynkę ale Kumpla nie zostawię trudno jakoś poradzić będę musiała a sprawy nie skomentuję[/QUOTE]

To zupełnie tak jak ja. Moje skromne 20zł/mies. aktualne.

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Wstawie jeszcze te fotki na dowód ,ze Kumpel nie jest psem zjadającym inne:)Suczki bardzo lubi-podrywa, pręży się i zachęca do zabawy:)
[/QUOTE]

Aniu nie potrzebuje dowodów, jeśli piszesz że się zgadza, to się zgadza,i to Twoja zasługa :) . A na Kumpelkowe zdjęcia zawsze patrze z wielką przyjemnością , tylko mi wtedy żal że nie mogę go osobiście wyściskać i przytulić , jak kiedyś. Bardzo Cię proszę, zrób to za mnie ;)

Posted

Tak mi przykro z powodu tego, co się stało ;(
Kumpelku, znajdziesz dom, zobaczysz!
moja mała deklaracja oczywiście podtrzymana
a Wam wszystkim kochane, które tu jesteście życzę wiele dobrej mocy w te święta Wielkiej Nocy :)

Posted

Ja również pozdrawiam świątecznie Kumpelka ,Ciebie Aniu i wszystkie dobre dusze na wątku :loveu:. Kumpel jak zawsze piękny i kochany .:lol:

Posted

Moja deklaracja jest aktualna :) bardzo sporadycznie zaglądam, dlatego nawet nie zdążyłam cieszyć się adopcją. Nie znam całej sytuacji, ale drażnią mnie takie sytuacje, gdzie wpierw robi się psiakowi nadzieje na dom a potem nic z tego. Widzę po moim psiaku i po psiaku moich rodziców, jak bardzo lubią stabilizację, wiedzieć, że to jest jego pan/pani, jego rodzina, jego miska zawsze w tym samym miejscu, po spacerze zawsze wraca się do tego samego domu. Ech, no nic, koniec kazań :) w każdym razie moja deklaracja zdaje się 20 zł (choć chyba co miesiąc 30 zł daję, bo tak jakoś "3" mi się kliknie dla Kumpla;) pozostaje nadal. I trzymam kciuki, by Kumpel znalazł dom :)

Posted

Cioteczki w tym miesiącu nie mogę przesłać deklaracji moja sunia chora czekam na weterynarza , n
nie chcę kręcić po prostu w tym m/cu nadszarpnęłam limit , w następnym już mam nadzieje będzie dobrze i będę płacić,
Mam nadzieje, że mi wybaczycie.. Ale o Kumpelku pamiętam