magenka1 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Moniko wiem ja też się czuję z tego powodu bardzo źle chłopak tyle czeka a tu taka przykra sytuacja :( To jest przykre jak pieski wracają z adopcji Quote
magda222 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Podczytuję wątek Kumpla cały czas. Teraz z braku neta nie było mnie dłuższy czas na dogo a tu tyle się działo... Trzymam dalej mocno kciuki!!! Kumpelek znajdzie dom!!! Najlepszy!!! Quote
agata51 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='magenka1']Moją deklaracje już przeznaczyłam na Mandarynkę ale Kumpla nie zostawię trudno jakoś poradzić będę musiała a sprawy nie skomentuję[/QUOTE] To zupełnie tak jak ja. Moje skromne 20zł/mies. aktualne. Quote
kaa Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Wstawie jeszcze te fotki na dowód ,ze Kumpel nie jest psem zjadającym inne:)Suczki bardzo lubi-podrywa, pręży się i zachęca do zabawy:) [/QUOTE] Aniu nie potrzebuje dowodów, jeśli piszesz że się zgadza, to się zgadza,i to Twoja zasługa :) . A na Kumpelkowe zdjęcia zawsze patrze z wielką przyjemnością , tylko mi wtedy żal że nie mogę go osobiście wyściskać i przytulić , jak kiedyś. Bardzo Cię proszę, zrób to za mnie ;) Quote
agata51 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Aniu, wyściskaj od nas Kumpela najświąteczniej jak potrafisz! A ja wszystkie cioteczki! Quote
agat21 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Tak mi przykro z powodu tego, co się stało ;( Kumpelku, znajdziesz dom, zobaczysz! moja mała deklaracja oczywiście podtrzymana a Wam wszystkim kochane, które tu jesteście życzę wiele dobrej mocy w te święta Wielkiej Nocy :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Rozliczenie: Wpływy: +5zł Obraczus87 +50zł Monika z Katowic +50zł Malibo57 Wydatki-380zł hotel marzec bez 1 doby Zostaje: +516zł Quote
kaa Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Ja również pozdrawiam świątecznie Kumpelka ,Ciebie Aniu i wszystkie dobre dusze na wątku :loveu:. Kumpel jak zawsze piękny i kochany .:lol: Quote
Aliszcze Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Moja deklaracja jest aktualna :) bardzo sporadycznie zaglądam, dlatego nawet nie zdążyłam cieszyć się adopcją. Nie znam całej sytuacji, ale drażnią mnie takie sytuacje, gdzie wpierw robi się psiakowi nadzieje na dom a potem nic z tego. Widzę po moim psiaku i po psiaku moich rodziców, jak bardzo lubią stabilizację, wiedzieć, że to jest jego pan/pani, jego rodzina, jego miska zawsze w tym samym miejscu, po spacerze zawsze wraca się do tego samego domu. Ech, no nic, koniec kazań :) w każdym razie moja deklaracja zdaje się 20 zł (choć chyba co miesiąc 30 zł daję, bo tak jakoś "3" mi się kliknie dla Kumpla;) pozostaje nadal. I trzymam kciuki, by Kumpel znalazł dom :) Quote
magenka1 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Cioteczki w tym miesiącu nie mogę przesłać deklaracji moja sunia chora czekam na weterynarza , n nie chcę kręcić po prostu w tym m/cu nadszarpnęłam limit , w następnym już mam nadzieje będzie dobrze i będę płacić, Mam nadzieje, że mi wybaczycie.. Ale o Kumpelku pamiętam Quote
kaa Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Pora odnowić Kumplowi ogłoszenia, mam mały problem bo jego ogłoszenia mam tyle razy zdublowane, że w połowie serwisów mi odrzucą :( Na początek allegro . http://www.allegro.pl/show_item.php?item=988404858 Quote
kaa Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 A może zamówić Kumplowi pakiet ogłoszeń na bazarku, ogłoszenia będą z nowym tekstem , nie pójdą na moje konto , więc będa i moje i nowe , to tylko 10 zł , zapłace za nie . A jak by brakowało na jakimś portalu to się wtedy dorobi . Można np. tu na 74 portalach . ? http://www.dogomania.pl/threads/183045-Bazarek-ogA-oszeniowo-banerkowy-Zapraszamy-na-Here-z-4-szczepami-bakterii-w-uszach Quote
Nikus Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ja myslę że to wszystkie opcje reklamowe są jak najbardziej pozytywne:) zamów Kaa:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ogłoszeń nigdy dość:) Kumpelek został dziś zakroplony na kleszcze. Wpływy: +10zł jusstyna85 Wydatki: -17zł fiprex Zostaje +509zł Quote
Monika z Katowic Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Kumpelek kochany! Uśmiechaj się w stronę słońca... Bedzie dobrze! :) Quote
Monika z Katowic Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Dzień dobry, kochany Kumpelku! Jak tam samopoczucie pieseczka? Quote
kaa Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Kumpelku kochany, ogłoszenia zamówione,:) zaraz wysyłam wszystkie dane potrzebne do ich realizacji. Quote
jusstyna85 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Skoro Kumpel ma troche zapasu kasy,to może warto zainwestować w wyróżnione allegro,lub nawet ogłoszenie w gazecie? Quote
Recommended Posts