Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Dzis zgłosił się do mnie dom spod Torunia w sprawie innego pieska, który juz został wyadoptowany...wysłałam im Kumpelka do obejrzenia...

I.....?
Jakieś wieści?

pzdr.

Posted

Ale jak się może komuś taka śliczna usmiechnięta mordka nie podobać , na zdjęciu powyżej wyszedł prześlicznie :( . Jeśli on się nie podoba , to ja już nie wiem jaki pies się może komukolwiek spodobać , jakie szanse maja pospolite, czarne podpalane :(

Posted

Aniu właśnie wysłałam allegro Kumpla i ostatnie zdjęcia , pewnej Pani która szuka psa ( nie koniecznie rasowego) łagodnego do dzieci . Pani mieszka w 100 metrowym mieszkaniu w bloku, ma 2 dzieci 1 rok i 4 lata , chce żeby pies był już dorosły , nie ma innych zwierząt . Jak się Kumpel spodoba zadzwoni do Ciebie. Ona dzwoniła do mnie w sprawie innego psiaka , ale ten niestety nie nadaje się do bloku z małymi dziećmi. Pani jest z Płocka, czyli bliżej Ciebie niż nas. Nie mówiłam jej na razie nic o wizycie przedadopcyjnej bo nie wiem czy się wogóle zdecydują. Czekam z niecierpliwością na wieści.

Posted

kaa napisał(a):
Aniu właśnie wysłałam allegro Kumpla i ostatnie zdjęcia , pewnej Pani która szuka psa ( nie koniecznie rasowego) łagodnego do dzieci . Pani mieszka w 100 metrowym mieszkaniu w bloku, ma 2 dzieci 1 rok i 4 lata , chce żeby pies był już dorosły , nie ma innych zwierząt . Jak się Kumpel spodoba zadzwoni do Ciebie. Ona dzwoniła do mnie w sprawie innego psiaka , ale ten niestety nie nadaje się do bloku z małymi dziećmi. Pani jest z Płocka, czyli bliżej Ciebie niż nas. Nie mówiłam jej na razie nic o wizycie przedadopcyjnej bo nie wiem czy się wogóle zdecydują. Czekam z niecierpliwością na wieści.

O, rany! Może się uda...

Pzdr.