Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prosze aby juz nie wpłacac od kwietnia na Kumpelka- zawieziemy, zobaczymy co i jak i albo wznowimy wpłaty albo nie:)
Zaplecze finnasowe zrezsta Kumpla jest spore.

--------
Przepraszam za off-nie lubie tego robić , ale ta sunia ma szanse przyjechac w poniedziałek do mnie do hotelu.
Zbierane są deklaracje. To jej szansa na życie!
http://www.dogomania.pl/threads/182601-PRZEA-YJE-CZY-NIE-to-zaleA-y-teA-od-nas-Drastyczne-zdjecia

Posted

[FONT=Book Antiqua]Mam nadzieję, że adopcja Kumpelka będzie bardzo udana i bardzo szczęśliwa! :) :) :)[/FONT]

[FONT=Book Antiqua] [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Pewno potem - dobry KUPELEK - podzieli się hojnie ze swoimi kumlpami [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]z rudzkiego schronu (bo im życie jeszcze się nie ułożyło):[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]IBISEM i EDKIEM! :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]I może jeszcze jakaś rudzka bieda skorzysta?[/FONT]

Posted

Wybaczcie ,że nic nie pisałam wczesniej, ale wczoraj bylismy w Boguszycach i łodzi w schronisku i juz nie miałam na nic siły jak wróciliśmy...

Dziś zawiozłam Kumpelka do domu:)
Mam zdjęcia jak biega po ogrodzie- zadowolony, rozesmiany. Małą sunię zaczepia do zabawy-ona mu się trochę odgryza, ale Kumpel nic jej nie robi:)
Nowa Pani się trochę wystraszyła ,że on taki duzy, ale myślę,że spokojnie dają sobie radę.
Zdjęcia wstawię wieczorkiem...

Posted

Tak jest- wszystko ok:)
Kumpelek rozkochał Kasię już w sobie, jest nim zachwycona-napisała mi ,że jest kochany i bardzo grzeczny. Pusia go sobie ustawiła:) Ale nawet zaczeła go zaczepiac do zabawy. Jedzą razem z miski !!
Już rozpoznaje kto jest "swój"- a na sąsiada naszczekał:)
Jak się kładzie to zakłąda nogę na nogę- jak hrabia, pozwala na wszelkie pieszczoty.
Cudo nie pies- to słowa Kasi!:)
:)

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Wybaczcie ,że nic nie pisałam wczesniej, ale wczoraj bylismy w Boguszycach i łodzi w schronisku i juz nie miałam na nic siły jak wróciliśmy...

Dziś zawiozłam Kumpelka do domu:)
Mam zdjęcia jak biega po ogrodzie- zadowolony, rozesmiany. Małą sunię zaczepia do zabawy-ona mu się trochę odgryza, ale Kumpel nic jej nie robi:)
Nowa Pani się trochę wystraszyła ,że on taki duzy, ale myślę,że spokojnie dają sobie radę.
Zdjęcia wstawię wieczorkiem...

:mdleje:No niby wiedziałam że ma jechać ale że tak szybko, jestem w szoku, i bardzo sie ciesze z takich wieści , teraz to dopiero jakoś dochodzi ta radość. :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:,bardzo dziękuję Ci Aniu za opiekę nad nim i za prace którą włożyłaś aby wyszedł ,,na psa ,,. Jestem przeszczęśliwa aż mi się popłakało. Bardzo Ci dziękuję :buzi:.

Posted

Nawet nie wiem jak to napisac....:angryy:
Jutro Kumpel wraca-kombinujemy z Agatą jak go zabrac bo ja mam problem z autem.
Problemem okazali się rodzice , sytuacja chora totalnie:angryy:
Jutro napisze więcej bo na razie jestem w szoku, jeszcze czegos takiego nie miałam:angryy:

Posted

Pianka ja nie mam nawet siły dziś tego wszystkiego opisywać...jestem w totalnym szoku, Agata też.
To jakieś osobiste problemy-chore problemy- między rodzinne i po prostu na tym wszystkim ucierpiał pies , a nas zrobiono w balona.
Jestem tak wściekła i zła...a miałam właśnie wrzucac jego foty...w ch.j z tym wszystkim!!!!!!!!

Posted

Niestety takie adopcje się zdarzają:shake: Znajdziemy mu inny lepszy.
do tej pory pamietam jak musieliśmy odbierać Alfe eh...
a wizyty przedadopcyjne chyba tak dla bezpieczeństwa lepiej robić jak jest cała rodzina w domu

Posted

wiem, ze mnie potepiacie ale naprawde nikt tu nie mial na celu nikogo zrobienia w balona, nie po to bym starala sie o psa z tak daleka, wiem, ze nic tego nie tlumaczy, ale rowniez dla mnie jest to cos czego bym sie w zyciu nie spodziewala, nie moglam przewidziec tej sytuacji i jestem zmuszona go zwrocic, wbrew pozorom jest to rowniez dla mnie smutne, bo pokochalam tego psa, nie piszcie, ze gdybym go kochala to bym go nie zwrocila, ale to co zaistnialo jest rowniez dla mnie nie zrozumile