Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie chciałam pisać wcześniej aby nie zapeszać i narazie powiem, że na 99% dopóki Bostonek jest w azylu, ale ...
w tym tygodniu pojedzie do swojego domku i wygląda na ta, że fajnie mu się trafiło :multi:

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psyt']nie chciałam pisać wcześniej aby nie zapeszać i narazie powiem, że na 99% dopóki Bostonek jest w azylu, ale ...
w tym tygodniu pojedzie do swojego domku i wygląda na ta, że fajnie mu się trafiło :multi:[/QUOTE]

no to :kciuki:zeby już tam zakotwiczył na dobre w tym domku

Posted

Bostonek pojechał dzisiaj do nowego domku. Trzymamy kciuki za naszego urwiska i nowych właścicieli aby wzajmnie dostarczali sobie mnóstwo szczęścia. Wasze kciuki też się przydadzą :p Dziękuję Wszystkim którzy kibicowali Bostonkowi, a szczególnie takim osobom jak: Jenny19, Monia2058, Kana, które dbały o jego aktualne ogłoszenia :loveu:

Posted

dla Bostonka środa była pełna wrażeń bo już w CK zaserwowaliśmy mu kąpiel aby piękniutki pojechał do nowego domu, potem jazda samochodem, oczywiście na moich kolanach bo trzeba było go drapać za uszkiem :p no nowy dom, nowi ludzie, ale poradził sobie świetnie... i mamy już wieści z nowego domku, że Boston jest cudowny, bardzo grzeczny i wszyscy domownicy są pod wrażeniem :multi: Oczywiście pierwszej nocy wlazł do łóżka (nie swojego) ;) i dopiero po krótkiej dyskusji dał się przekonać do swojego posłania, taki z niego cwaniak :p

• 3 months later...
Posted

Macho napisał(a):
Niestety to nie pomyłka... :(
Bostonek wrócił z adopcji :(

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:przecież to chyba największa tragedia dla psa :-(

Posted

to fakt, niestety Bostonek wrócił z adopcji. Jego nowy dom nie poradził sobie z silnym charakterem Bostona. Było mnóstwo chęci, ale... niestety nowym właścicielom zabrakło czasu na ułożenie wzajemnych relacji z psem. Niestety dom był niezbyt doświadczony, a my uwierzyliśmy że zapał, chęci i miłość wystarczą... ale zabrakło pracy.

Posted

poprawiłam tekst Bostonka - na pierwszej stronie oraz wkleiłam aktualne zdjęcia
jeśli ktoś może zrobić ogłoszenia to byłoby super

Posted

poprawiłam tekst Bostonka - na pierwszej stronie oraz wkleiłam aktualne zdjęcia
jeśli ktoś może zrobić ogłoszenia to byłoby super

Posted

Bardzo przykre , ale........ Czy przypadkiem osoby chcące takiego psa nie powinny być bardzo dokładnie informowane jaki on jest. Mam nadzieję,że nie obarczacie tych ludzi winą za porażkę i jeśli będą chcieli kiedyś zaadoptować jakiegoś biedaka to nie okaże się ,że są nieodpowiedni. Ich wina jest dyskusyjna. Obawiam się ,że raczej nie zechcą ponownie psa ze schroniska i zdobędą go gdzieś indziej. Po prostu będą zrażeni ja też bym była. Obym się myliła.