psyt Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 nie chciałam pisać wcześniej aby nie zapeszać i narazie powiem, że na 99% dopóki Bostonek jest w azylu, ale ... w tym tygodniu pojedzie do swojego domku i wygląda na ta, że fajnie mu się trafiło :multi: Quote
psyt Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 a wszystko dzięki Twoim ogłoszeniom :loveu: Dziękujemy razem z Bostonkiem Quote
Alicja Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='psyt']nie chciałam pisać wcześniej aby nie zapeszać i narazie powiem, że na 99% dopóki Bostonek jest w azylu, ale ... w tym tygodniu pojedzie do swojego domku i wygląda na ta, że fajnie mu się trafiło :multi:[/QUOTE] no to :kciuki:zeby już tam zakotwiczył na dobre w tym domku Quote
psyt Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 śmiejemy się, że Boston dostał najlepszy prezent od Zajączka :evil_lol: nikt go nie przebije :p Quote
psyt Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Bostonek pojechał dzisiaj do nowego domku. Trzymamy kciuki za naszego urwiska i nowych właścicieli aby wzajmnie dostarczali sobie mnóstwo szczęścia. Wasze kciuki też się przydadzą :p Dziękuję Wszystkim którzy kibicowali Bostonkowi, a szczególnie takim osobom jak: Jenny19, Monia2058, Kana, które dbały o jego aktualne ogłoszenia :loveu: Quote
psyt Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 dla Bostonka środa była pełna wrażeń bo już w CK zaserwowaliśmy mu kąpiel aby piękniutki pojechał do nowego domu, potem jazda samochodem, oczywiście na moich kolanach bo trzeba było go drapać za uszkiem :p no nowy dom, nowi ludzie, ale poradził sobie świetnie... i mamy już wieści z nowego domku, że Boston jest cudowny, bardzo grzeczny i wszyscy domownicy są pod wrażeniem :multi: Oczywiście pierwszej nocy wlazł do łóżka (nie swojego) ;) i dopiero po krótkiej dyskusji dał się przekonać do swojego posłania, taki z niego cwaniak :p Quote
OlaLola Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Cudnie, strasznie się cieszę :) Boston to wspaniały psiak, strasznie się marnował w schronisku. Wspaniałe wieści z nowego domku :) Quote
szachrajka14 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Dlaczego Boston znów jest na stronie schroniska w psach do adopcji???:crazyeye: co sie stało??:oops: Quote
agaga21 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 szachrajka14 napisał(a):Dlaczego Boston znów jest na stronie schroniska w psach do adopcji???:crazyeye: co sie stało??:oops: oby to była pomyłka...! Quote
Macho Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Niestety to nie pomyłka... :( Bostonek wrócił z adopcji :( Quote
agaga21 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Macho napisał(a):Niestety to nie pomyłka... :( Bostonek wrócił z adopcji :( ale dlaczego??? co się stało? :( Quote
Alicja Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Macho napisał(a):Niestety to nie pomyłka... :( Bostonek wrócił z adopcji :( :crazyeye::crazyeye::crazyeye:przecież to chyba największa tragedia dla psa :-( Quote
psyt Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 to fakt, niestety Bostonek wrócił z adopcji. Jego nowy dom nie poradził sobie z silnym charakterem Bostona. Było mnóstwo chęci, ale... niestety nowym właścicielom zabrakło czasu na ułożenie wzajemnych relacji z psem. Niestety dom był niezbyt doświadczony, a my uwierzyliśmy że zapał, chęci i miłość wystarczą... ale zabrakło pracy. Quote
Alicja Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Bostonku , przypomnij sie ciotkom napisz do moda by przeniósł wątek na szukam domu Quote
agaga21 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 czy on jest znów ogłaszany? jesli nie to proszę o aktualny tekst z namiarami, może jekieś nowe zdjęcie... Quote
psyt Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 poprawiłam tekst Bostonka - na pierwszej stronie oraz wkleiłam aktualne zdjęcia jeśli ktoś może zrobić ogłoszenia to byłoby super Quote
psyt Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 poprawiłam tekst Bostonka - na pierwszej stronie oraz wkleiłam aktualne zdjęcia jeśli ktoś może zrobić ogłoszenia to byłoby super Quote
senitus Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Bardzo przykre , ale........ Czy przypadkiem osoby chcące takiego psa nie powinny być bardzo dokładnie informowane jaki on jest. Mam nadzieję,że nie obarczacie tych ludzi winą za porażkę i jeśli będą chcieli kiedyś zaadoptować jakiegoś biedaka to nie okaże się ,że są nieodpowiedni. Ich wina jest dyskusyjna. Obawiam się ,że raczej nie zechcą ponownie psa ze schroniska i zdobędą go gdzieś indziej. Po prostu będą zrażeni ja też bym była. Obym się myliła. Quote
agaga21 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 czy ten pies ma tylko 3 zdjęcia???:crazyeye: ma allegro: http://allegro.onet.pl/show_item.php?item=1171928409 Quote
Recommended Posts