Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Doddy! Jest szansa na nowe zdjęcia Bostonka, ale dopiero mogę to zrobić w przyszły weekend. Niestety mam ostatnio problemy z internetem i dlatego bywam tutaj rzadziej

Posted

Wielka prośba o pomoc w ogłoszeniach dla Bostonka.
Większość ogłoszeń niestety już wygasła, część zrobiłam na nowo, ale przy moim internecie trwa to wieki, dlatego będę wdzięczna za pomoc.

Posted

Byliśmy dzisiaj z Bostonkiem na spacerku :p i humorek miał fantastyczny. Gdy przeciągaliśmy linę myślałam, że mi rękę wyrwie :evil_lol: ale wystarczyło mu powiedzieć raz "nie" i od razu puszczał taki z niego mądry psiak :)
A potem nawet udało mu się wytropić bażanty i był strasznie z siebie dumny (bażanty były mniej zadowolone), ale gdy je spłoszył nie próbował nawet biec za nimi czy ciągnąć - wszystko na spokojnie, on tylko bardzo lubi węszyć. Małe mysie norki na polu to też świetna zabawa bo przecież trzeba znaleźć gdzie jest drugie wejście do tej norki :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Miało być tak pięknie, wydawało się, że fantastyczny dom na wyciągnięcie ręki. ale...
czemu musi być to "ale"...
dlaczego ludzie są tacy nieodpowiedzialni?
mam nadzieję, że jeszcze się wszystko wyjaśni i okaże się, że to zły sen. Tylko, że jest tak wiele "ale"...