psyt Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Jenny19 pięknie napisałaś o Bostonku w tych ogłoszeniach!!!! :p Bardzo Ci Dziękuję Quote
szachrajka14 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Agata chce robic bazarek na potrzeby schroniska(karma leki ewentualna budowa) prosi żeby do niedzieli przynosic do ck różne rzeczy nie potrzebne w domu a nadające sie na ten cel Quote
doddy Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Psyt, jest szansa na nowe zdjęcia Bostona? Quote
psyt Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Witaj Doddy! Jest szansa na nowe zdjęcia Bostonka, ale dopiero mogę to zrobić w przyszły weekend. Niestety mam ostatnio problemy z internetem i dlatego bywam tutaj rzadziej Quote
doddy Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 To czekamy na fotki, może one pomogą znaleźć mu dom. Quote
psyt Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Wielka prośba o pomoc w ogłoszeniach dla Bostonka. Większość ogłoszeń niestety już wygasła, część zrobiłam na nowo, ale przy moim internecie trwa to wieki, dlatego będę wdzięczna za pomoc. Quote
psyt Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Dodałam następne ogłoszenia dla Bostonka. Prośba o pomoc w zamieszczeniu kolejnych ;) Quote
Macho Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Bostonek zmienił dziś miejsce zamieszkania, czyt. kojec ;) jest teraz bliżej ludzi :) Quote
psyt Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Bostonek do góry, potrzebne dodatkowe ogłoszenia dla Bostonka Quote
psyt Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 poniżej nowe zdjęcia Bostonka inne zdjęcia Bostona można znaleźć tutaj Quote
OlaLola Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Jakie on ma smutne oczy na tych zdjęciach :shake: Quote
OlaLola Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Cioteczki zapraszam Was na wątek Wrochemika, psiaka bez oczka, świetnie radzącego sobie ale niestety podupadającego na zdrowiu i duchu w schronisku:-( Ck Wrochem, żywiołowy staruszek bez oczka szuka swojego człowieka :smile: Quote
psyt Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Bostonek do góry Potrzebne dodatkowe ogłoszenia jeśli ktoś może pomóc Quote
psyt Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Byliśmy dzisiaj z Bostonkiem na spacerku :p i humorek miał fantastyczny. Gdy przeciągaliśmy linę myślałam, że mi rękę wyrwie :evil_lol: ale wystarczyło mu powiedzieć raz "nie" i od razu puszczał taki z niego mądry psiak :) A potem nawet udało mu się wytropić bażanty i był strasznie z siebie dumny (bażanty były mniej zadowolone), ale gdy je spłoszył nie próbował nawet biec za nimi czy ciągnąć - wszystko na spokojnie, on tylko bardzo lubi węszyć. Małe mysie norki na polu to też świetna zabawa bo przecież trzeba znaleźć gdzie jest drugie wejście do tej norki :evil_lol: Quote
psyt Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Bostonku pokaż się wszystkim bo mam wrażenie, że właśnie ktoś Cię szuka Quote
psyt Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Miało być tak pięknie, wydawało się, że fantastyczny dom na wyciągnięcie ręki. ale... czemu musi być to "ale"... dlaczego ludzie są tacy nieodpowiedzialni? mam nadzieję, że jeszcze się wszystko wyjaśni i okaże się, że to zły sen. Tylko, że jest tak wiele "ale"... Quote
Recommended Posts