elihino Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Boston to naprawdę świetny psiak :) szkoda, że nikt jak dotąd nie zainteresował się jego losem na tyle żeby zabrać go do siebie... Mam nadzieje, że do końca roku wszystkie psiaki z CK znajdą nowy dom :) Pozdrawiam, Ania Quote
Macho Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Elihino- wrzuć link do wątku Kiry do ogólnego wątku CK :) tam zagląda więcej osób no i będzie wiadomo, że Kira ma wątek ;) Quote
psyt Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Kana, jesteś cudowna!!! Ślicznie razem z Bostonkiem dziękujemy za allegro :loveu: Byłam wczoraj u niego i jest w zdecydowanie lepszej kondycji. Został przeniesiony do bardziej nasłonecznionego kojca "z widokiem", a takiemu ciekawskiemu pyszczkowi jak on to się spodobało :lol: Quote
Kana Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Powiedzialam ze zrobie mu kololowe :D Boston ma jednego obserwatora :cool3: Quote
elihino Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Jasne nie ma problemu :) dodam tam link. Tymczasem - podnosze watek do góry :) Quote
OlaLola Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 I ja zawitam u Bostonka :cool3: To wspaniały psiak, i ma naprawde wiele energii:evil_lol: Liczę na to że mu sie poszczęści i znajdzie wspaniały kochający dom, do końca swoich dni :) Quote
psyt Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 mam nadzieję, że ten obserwator Bostonka na allegro to jakiś rozsądny człek i nie robi nam nadziej niepotrzebnie. Trzymajcie kciuki Quote
agata.g Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Link do petycji ::::::www.petycje.pl::::::Petycja o wyznaczenie nowego terenu dla azylu "Cichy Kąt" Osoby, które już podpisały petycję odręczną nie mogą podpisywać drugi raz internetowo. Żeby podpis był ważny należy kliknąć na linka potwierdzającego w e-mailu, który zostaje wysłany w momencie podpisu. Quote
psyt Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Z najnowszych informacji: podobno psiaki z Cichego Kąta - Merkury i Nelli znajdą dom w ten weekend. Trzymajcie kciuki aby wszystko się powiodło :multi: Jutro jadę do Bostona, mam nadzieję że jemu też niedługo trafi się fajny domek Quote
psyt Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Byłam dzisiaj u Bostona, już z daleka widziałam jego pyszczek wetknięty w oczko siatki, jak smutnie spoglądał. Gdy zobaczył mnie ze smyczą - zupełnie inny pyszczek :lol: i ogon już mu chodził we wszystkie strony. Po każdym kontakcie z nim upewniam się, że to cudowny pies. Pamiętam gdy trafił do azylu, przez pierwsze tygodnie był jeszcze "rozwydrzonym" szczeniakiem amstaffa do którego cały świat należał, a on jeszcze nie zdawał sobie sprawy, że tak wiele się dla niego zmieniło. Teraz widać, że spokorniał, jest zapatrzony w człowieka, bardzo szybko się uczy i chce się uczyć, tak jakby mówił "będę idealny tylko zabierz mnie do siebie"!! :placz: Dziewczyny macie jeszcze pomysł gdzie można dodatkowo umieścić ogłoszenia, nie potrafię patrzeć na jego smutne oczy. Niestety nadal chudnie, musiałam mu zmienić obrożę bo tą którą miał zgubił by dzisiaj. Założyłam mu mniejszą o jakieś 10cm :-o Quote
Kana Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Oczywiscie ;] Piękny amstaff BOSTON ! Pomóż odzyskać wiarę! (754974903) - Aukcje internetowe Allegro Quote
psyt Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Bostonek do góry! czy znajdzie się ktoś jeszcze kto mógłby pomóc w ogłoszeniach? Quote
elihino Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Boston zasługuje na pierwsze miejsce na liście :) Quote
psyt Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Bostonek do góry :P czy pomoże ktoś w ogłoszeniach? Quote
Kana Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Boston ma u mnie caly czas allegro na bierząco. Quote
Jenny19 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Zrobiłam Bostonowi ogłoszenia: alegratka eoferty kupiepsa kupsprzedaj polskastrefa.eu psy.pl/adopcje przygarnijzwierzaka dwukropek cafeanimal bono-polska ojej.pl pajeczyna pineska animalia gumtree rozgłos.net oxl.pl hiperogłoszenia interpress.net Quote
elihino Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Boston do góry! Niech ktoś zobaczy jak świetny to psiak :) Quote
Recommended Posts