Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boston to naprawdę świetny psiak :) szkoda, że nikt jak dotąd nie zainteresował się jego losem na tyle żeby zabrać go do siebie... Mam nadzieje, że do końca roku wszystkie psiaki z CK znajdą nowy dom :)

Pozdrawiam,
Ania

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kana, jesteś cudowna!!! Ślicznie razem z Bostonkiem dziękujemy za allegro :loveu:

Byłam wczoraj u niego i jest w zdecydowanie lepszej kondycji. Został przeniesiony do bardziej nasłonecznionego kojca "z widokiem", a takiemu ciekawskiemu pyszczkowi jak on to się spodobało :lol:

Posted

I ja zawitam u Bostonka :cool3:
To wspaniały psiak, i ma naprawde wiele energii:evil_lol:
Liczę na to że mu sie poszczęści i znajdzie wspaniały kochający dom, do końca swoich dni :)

Posted

Z najnowszych informacji: podobno psiaki z Cichego Kąta - Merkury i Nelli znajdą dom w ten weekend. Trzymajcie kciuki aby wszystko się powiodło :multi: Jutro jadę do Bostona, mam nadzieję że jemu też niedługo trafi się fajny domek

Posted

Byłam dzisiaj u Bostona, już z daleka widziałam jego pyszczek wetknięty w oczko siatki, jak smutnie spoglądał. Gdy zobaczył mnie ze smyczą - zupełnie inny pyszczek :lol: i ogon już mu chodził we wszystkie strony. Po każdym kontakcie z nim upewniam się, że to cudowny pies.
Pamiętam gdy trafił do azylu, przez pierwsze tygodnie był jeszcze "rozwydrzonym" szczeniakiem amstaffa do którego cały świat należał, a on jeszcze nie zdawał sobie sprawy, że tak wiele się dla niego zmieniło. Teraz widać, że spokorniał, jest zapatrzony w człowieka, bardzo szybko się uczy i chce się uczyć, tak jakby mówił "będę idealny tylko zabierz mnie do siebie"!! :placz:
Dziewczyny macie jeszcze pomysł gdzie można dodatkowo umieścić ogłoszenia, nie potrafię patrzeć na jego smutne oczy.
Niestety nadal chudnie, musiałam mu zmienić obrożę bo tą którą miał zgubił by dzisiaj. Założyłam mu mniejszą o jakieś 10cm :-o