mwijatak Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Melduję, że plany mi się nie zmieniły i dzisiaj odwiedzę Apolonię:multi: Quote
sacred PIRANHA Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 [quote name='mwijatak']Melduję, że plany mi się nie zmieniły i dzisiaj odwiedzę Apolonię:multi:[/QUOTE] super...trzymam kciuki za przejscie rozmowy kwalifikacyjnej u GB:diabloti: Quote
kasia_r Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']super...trzymam kciuki za przejscie rozmowy kwalifikacyjnej u GB:diabloti:[/QUOTE] Ciekawe czy przejdzie rozmowę :diabloti: Quote
Tengusia Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 oj ciezko ci bedzie Polcie z rak wypuscic :diabloti: Quote
GameBoy Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='mwijatak']Melduję, że plany mi się nie zmieniły i dzisiaj odwiedzę Apolonię:multi:[/QUOTE] [quote name='sacred PIRANHA']super...trzymam kciuki za przejscie rozmowy kwalifikacyjnej u GB:diabloti:[/QUOTE] [quote name='kasia_r']Ciekawe czy przejdzie rozmowę :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Tengusia']oj ciezko ci bedzie Polcie z rak wypuscic :diabloti:[/QUOTE] powiem krotko, ze chyba czas oswajac sie z mysla o oddaniu szczurzatka :placz: Marta byla, ja smarkalam, z choroby poki co, Apoloniusz dziki, robila miny jak ksiezna koryntu na wygnaniu:cool1: Quote
Diora Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Polcia nasza malutka będzie miała dom :multi: Quote
Asiaczek Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Poczekaj,poczekaj. Najpierw niech się wypowie [B]GB[/B] i [B]mwijatak[/B].:lol: Pzdr. Quote
GameBoy Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 poczekajmy na wrazenia Marty, moze sie rozmyslila :evil_lol: Quote
czarna1977 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ależ to małe cudeńko. Wykonałyście wielką pracę dziewczyny. Gratulacje i gigantyczne uznanie! Quote
Diora Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Wybaczcie, poniosło mnie :oops: :eviltong: :evil_lol: Quote
GameBoy Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 doszla wplata - 50 zl - od Marty, mwijatak, dla Poli, dziekujemy :loveu: Quote
Chikinchan Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 No proszę, czyżby Polcia miała zmienić kumpelkę na mniejszą? A jak tam szeleczki, doszły? :razz: Quote
GameBoy Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='Chikinchan']No proszę, czyżby Polcia miała zmienić kumpelkę na mniejszą? A jak tam szeleczki, doszły? :razz:[/QUOTE] jeszcze nie, napisalabym ;) nie wiem czy na mniejsza ale na lzejsza napewno:cool1: Quote
mwijatak Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jestem, jestem :) Trochę zarobiona i zagoniona, ale jestem. Polcia urzekła mnie całkowicie:oops: Nie da się tego 1,8 kg ciałka nie pokochać:lol: Na razie trwają dyskusje i przemyślenia, ponieważ tak jak mówiłam [B]GameBoy [/B]planowałam psa trochę później. Decyzja ostateczna jeszcze nie zapadła, ale wszystko jest na dobrej drodze ;) Proszę ucałować tą małą pyskatą bestię w czubek nosa i nie zarażać katarem:evil_lol: Quote
GameBoy Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='mwijatak']Jestem, jestem :) Trochę zarobiona i zagoniona, ale jestem. Polcia urzekła mnie całkowicie:oops: Nie da się tego 1,8 kg ciałka nie pokochać:lol: Na razie trwają dyskusje i przemyślenia, ponieważ tak jak mówiłam [B]GameBoy [/B]planowałam psa trochę później. Decyzja ostateczna jeszcze nie zapadła, ale wszystko jest na dobrej drodze ;) Proszę ucałować tą małą pyskatą bestię w czubek nosa i nie zarażać katarem:evil_lol:[/QUOTE] nie ukrywam, ze Marta nie jest jedyna osoba chetna na Pole, chociaz jedyna, ktora odezwala sie na watku ;) ciezka sprawa z nia jest, wczoraj jak byla Marta to dzikuska nie chciala nawet dac sie poglaskac :oops: Mumina byla duzo bardziej entuzjastyczna :oops: dom u Marty wydaje sie jak najbardziej w porzadku, zgadza sie na sterylke, wizyty, sunia nie bylaby sama, jest tam jeszcze sunia i kot - czyli zestaw jak u nas rozmawialam wczoraj z TZ i jezeli w piatek, jak skoncza sie leki Poli, wyniki znowu beda zle, sprawdzimy nerki, tak na wszelki wypadek kataru juz nie mam, moja metoda dziala, ale nos mam obdrapany ze skory :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='GameBoy']kataru juz nie mam, [B]moja metoda dziala[/B], ale nos mam obdrapany ze skory :evil_lol:[/QUOTE] A jakaż to metoda? Pzdr. Quote
GameBoy Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='Asiaczek']A jakaż to metoda? Pzdr.[/QUOTE] chyba oficjalnie na forum nie odwaze sie napisac :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='GameBoy']chyba oficjalnie na forum nie odwaze sie napisac :evil_lol:[/QUOTE] Pisz, my zwyczajne... Pzdr. Quote
GameBoy Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='Asiaczek']Pisz, my zwyczajne... Pzdr.[/QUOTE] nie o to chodzi ;) poprostu nie ma co propagowac glupoty na forum :oops: Quote
Soema Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='GameBoy']nie o to chodzi ;) poprostu nie ma co propagowac glupoty na forum :oops:[/QUOTE] Ja chcę, ja chcę :multi: :evil_lol: Quote
GameBoy Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='Soema']Ja chcę, ja chcę :multi: :evil_lol:[/QUOTE] prosze Was, kochane ciotki, nie kazcie mi sie tu kompromitowac :evil_lol::oops: Quote
kasia_r Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 kurcze, jak metoda działa, to dawaj przepis :diabloti: Quote
GameBoy Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='kasia_r']kurcze, jak metoda działa, to dawaj przepis :diabloti:[/QUOTE] chyba czas na jakies fotki Polci :diabloti: Quote
Soema Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='GameBoy']chyba czas na jakies fotki Polci :diabloti:[/QUOTE] Egoistka :obrazic: :shake: Quote
Recommended Posts