Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

Posted

Bliss, nasza sznupcia jest słodka i delikatna. Wzięta na ręce wtula się w człowieka i leciutko macha ogonkiem. Uwielbia całuski i głaskanie. Nie ma w niej cienia agresji. Przełożyłam ją dzis w szpitaliu do osobnego boksu i dałam kurczaczka. Od razu zjadła, była bardzo głodna, więc musi ustępowac tez innym psiakom, nawet przy misce, co w schronisku nie jest dobrą wiadomością.

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no ja jestem w stanie izolować przy jedzeniu żeby każdy swoje dostał - choć moi chłopcy wiedzą, że każdy ma swoje i do drugiej michy nosa nie pchają :)
ale w schronie to rzeczywiście problem .. nic mam nadzieję, że ta mała szybciej Wam wyfrunie niż wleciała ;)

Posted

maleństwo jest przepiękne! ja się nie mogę nadziwić jakim cudem takie psy trafiaja na ulicę?! toż to rasowe (lub prawie) , młode jeszcze, piękne, przytulaśne... więc o co kurka chodzi?!

Posted

[quote name='jambi_']maleństwo jest przepiękne! ja się nie mogę nadziwić jakim cudem takie psy trafiaja na ulicę?! toż to rasowe (lub prawie) , młode jeszcze, piękne, przytulaśne... więc o co kurka chodzi?![/QUOTE]

a może nie chciało leżeć na dywanie i pachnieć? tylko chciało się bawić, szczekało?

Posted

[quote name='malawaszka']a może nie chciało leżeć na dywanie i pachnieć? tylko chciało się bawić, szczekało?[/QUOTE]

Domagało sie spacerow,zainteresowania,pewnie zapomnieli ze wzieli zywa istotke ktora trzeba sie zajmowac........

Posted

Witam,

dostałam informację o znalezionym sznaucerze, chłopak, ok.4 lat, łagodny.

Za ok. 40 minut będę wiedziała więcej.

Na razie zdjęcie:

[IMG]http://www.babice-stare.waw.pl/zwierz/images/sznauc.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='pasja']
dostałam informację o znalezionym sznaucerze, chłopak, ok.4 lat, łagodny. [/QUOTE]

o rany! olbrzym! Warszawa? okolice? gdzie teraz jest? tatuaż? chip?

f**k!

[quote name='malawaszka']a może nie chciało leżeć na dywanie i pachnieć? tylko chciało się bawić, szczekało?[/QUOTE]

no tak... to przesądza sprawę...

Posted

[quote name='pasja']Witam,

dostałam informację o znalezionym sznaucerze, chłopak, ok.4 lat, łagodny.

Za ok. 40 minut będę wiedziała więcej.

Na razie zdjęcie:

[IMG]http://www.babice-stare.waw.pl/zwierz/images/sznauc.jpg[/IMG][/QUOTE]

śliczny :(

Posted

Wciąż czekam na informacje ...., jeszcze nie wiem, czy trafił do lecznicy, czy od razu do schronu. Znaleziony pod Warszawą, na terenie jednostki wojskowej.

Jak tylko będę coś więcej wiedziec, - napiszę. Na razie czekam na telefon z info.

Posted

Już dostałam informację, niestety przykrą.

Ogłoszenie o znalezieniu Psa było z zeszłego roku.

Nie zaktualizowano jej. Pies nie żyje.

Poprosiłam, więc o więcej informacji, - kiedy i co się stało.

Po otrzymaniu powyższych, - napiszę.

Posted

kurcze... właściwie nie wiem co powiedzieć... pojawia się pies, potrzebuje pomocy, coś tam wiadomo ale niby nie dokładnie, ja mam już skurcz serca, że cholera znowu, kolejny... a jeszcze Dota&Koka pisała coś o jakimś strasznym miejscu, w którym pies jest, że tam to podobno bilet w jedna strone... potem to przeedytowała a psa nie ma...
kurcze, ja rozumiem, że go juz nie ma, że ogłoszenie sprzed roku ale że co? teraz go uśpiono?

Posted

[quote name='jambi_']a jeszcze Dota&Koka pisała coś o jakimś strasznym miejscu, w którym pies jest, że tam to podobno bilet w jedna strone... potem to przeedytowała a psa nie ma...
[/QUOTE]

zgadza się,pisałam o "schronisku" w kotlinach k.kutna,ponieważ była informacja że pies został odłowiony przez hycla w gm.babice,a ta gmina ma umowę właśnie z prywatnym schroniskiem w kotlinach.
a wyedytowałam post,ponieważ to,że pies został tam odwieziony było tylko moim przypuszczeniem i niepotrzebnie mogło wprowadzić w błąd innych
serdecznie przepraszam

Posted

Sunieczka poszła do bardzo miłej Pani, która straciła ze starości swojego psiaka. Kobieta około 40 lat, miła, ciepła. Sunia poszła na umowę adopcyjną. Jeśli znajdzie się właściciel bedzie musiała pieska zwrócić.
Musielibyście zobaczyć jaka maleńka była szczęsliwa na smyczce już poza schroniskiem. Podskakiwała jak mały zajączek wpatrzona z wdzięcznoscią w nową Pańcię.

Posted

a najlepsza wieść, że staruszek minik z Głowna będzie miał domek w Gliwicach :laola: mam nadzieję, że to dojdzie do skutku, tylko nie wiem czy to tu na dogo był jakiś wątek czy co? :niewiem: