Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ten leoś to jakiś yoda!
no,a le to być może częste u sznupów ;-)?

korabiewicki sznupas czeka na wizytę w chętnym dt, bo się okazało, że nikt nie zna pani i trzeba z nią pogadać, jak to jest z byciem dt.

Posted

[quote name='sleepingbyday']ten leoś to jakiś yoda!
no,a le to być może częste u sznupów ;-)?

korabiewicki sznupas czeka na wizytę w chętnym dt, bo się okazało, że nikt nie zna pani i trzeba z nią pogadać, jak to jest z byciem dt.[/QUOTE]

no mam nadzieję, że się wszystko ułoży!!!! :modla:

Posted

Ponieważ mamy zylion chętnych DT, mamy też zylion nowych sznupków :comp26::wallbash::flaming:

Łódź
http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=7847

[TABLE="width: 530, align: center"]
[TR]
[TD="width: 290"]numer: 313
numer chip: 985170002461949
imię: Tola
[/TD]
[TD="width: 290"] wiek: ok. 1 roku
wielkość: mala
rasa: mix sznucera
data przyjęcia: 2012-07-03
kwarantanna do 2012-07-17
przebywa w boksie: kojec na dzidzińcu, przy wejściu do pawilonu 3/4

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"] opis: Tola to malutka, młoda, bardzo delikatna i wrażliwa sunia w typie sznaucera miniaturowego. Psinka jest uległa, bardzo łagodna, cicha i grzeczna, w schronisku przeżywa duży stres. Sunia jest przemiła, bardzo czeka na ratunek. Prosimy o dom dla wrażliwej Toleczki. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=7850
nie wiem czy sznupowaty czy wyżłowaty

[TR]
[TD="width: 290"]numer: 270
numer chip: 985170002437900
imię: Gabon
[/TD]
wielkość: duza
rasa: mix sznaucera olbrzyma
data przyjęcia: 2012-07-11
kwarantanna do 2012-07-25
przebywa w boksie: kojec między hotelami

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"] opis: Gabon to młody, energiczny, bardzo towarzyski psiak w typie sznaucera olbrzyma. Psiak jest bardzo energiczny, ufny i przyjacielski wobec otoczenia, czy ktoś go szuka? [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy

[TR]
[TD="width: 530, colspan: 2"]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 290"] numer: 301
numer chip: 985170002454870
imię: Szortek
[/TD]
wielkość: srednia
rasa: mix szorstkowłosy
data przyjęcia: 2012-07-04
kwarantanna do 2012-07-18
przebywa w boksie: kwarantanna

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"] opis: Szortek to bardzo energiczny, ufny i rozbrykany psiak. Jest łagodny, ale potrafi wyrazić własne zdanie. Został znaleziony w okolicy ulicy Wojska Polskiego. Czy ktoś go szuka?
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=7856

[TR]
[TD="width: 290"]umer: 225
numer chip: 985170002438251
imię: Didżej
[/TD]
[TD="width: 290"] wiek: ok. 6 lat
wielkość: mala
rasa: mix sznaucera
data przyjęcia: 2012-07-07
kwarantanna do 2012-07-21
przebywa w boksie: kwarantanna

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"] opis: Didżej to nieduży, sznaucerowaty psiaczek, który trafił do nas z retkini. Czy ktoś go szuka? [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

[quote name='WATACHA']Mój mąż powiedział, że jestem pier....ta bo mu zasugerowałam, że jeszcze w kuchni mamy miejsce ha,ha,ha[/QUOTE]

no ja to chyba zacznę jednak wprawiać drzwi do kazdego pomieszczenia w domu...

Posted

Myśleliśmy o niewielkim psiaku, najpierw o tym z Korabowic, potem o tej suni z Łodzi, w miarę spokojnym, no ale niestety tylko do końca wakacji :roll:. Gdyby Gucek nie szczekał jak zostaje sam w mieszkaniu, to już dawno bylibyśmy DT 'na dłużej'. Tak jak Ci pisałam, za kilka dni wyjeżdżam 'na wieś' i gdyby trzeba było, mogłabym tam zostać do końca wakacji. Rozmawiałam już nawet z mamą - powiedziała, że ona nie widzi problemu

Posted

[quote name='malawaszka']
Następna MEGA pilna sprawa:

Sznaucer miniatura porzucony w Radomiu, nic o nim nie wiem poza tym, że teraz jest spokojny i zagubiony, młody, nie ma gdzie się podziać.

RADOM
tel. 608 464 683
[email protected]

nikt nie chciał tego maluszka bo zdjęcia brzydkie - teraz patrzcie :loveu: Karolina z Piaseczna zobaczyła na fb apel i przydusiła męża żeby się zgodził - patrzcie jaki cukierek i to jest kolejny dzieciak!!!!!!

muszą iść do weta bo mały jest po wypadku i utyka na łapkę, ale charakter ma cudny i w ogóle jest cudny :loveu: tylko na samochody się rzuca :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']tak :laola: u Mamy Natie :multi:[/QUOTE] moja mama zadzwoniła do tego schroniska w Łodzi i "zarezerwowała" Tolę:) jedziemy po nią 21 lipca :):):):)

Posted

ło matko jaki cudak!

na tych pierwszych fotkach "zza mokrej szyby" nie miał wyjścia, musiał wyglądac jak smutna zjawa...

słuchjacie, jutro bierzemy sznupa korabiewickiego i zawozimy do dt - jednoczesnie obczaimy babeczkę i wyjasnimy jej, na czym polega dt. mam nadzieję, że dt okaże się sensowne...
poza tym rozwiesimy papierowe ogłoszenia w okolicy znalezienia. za tydzień, jeśli nie będzie telefonu, będziemy sprawdzać dom chętny na niego. jeśli znajdzie się właściciel, to też możemy ten dom sprawdzić, tylko zaproponujemy chętnym inne sznupy.

Posted

Nasza Norka już w nowym domu, dzisiaj dzwoniła do mnie jej pani i mówi, że jest super. Norka zakumplowała się z CTRką państa, dzieciaki są nią zachwycone. Obiecała przesłać zdjęcia jak tylko Norka w pełni się zaaklimatyzuje.