gosia2313 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 (edited) Malawaszko - FB mi coś szwankuje, a chciałam Ci przekazać, że dzisiaj mały Białas został wykastrowany :) Jest śliczny i milutki i spokojny w i ogóle :) aaa właśnie dzwoniła jakaś Pani z Sosnowca :) Jutro przyjedzie syn zobaczyć i chyba adoptować Sznapsika !!! Trzymajcie kciuki. Pani ma blisko do LUPUSa, wie o zdjęciu szwów, kontroli, umowie. Chodziła do LUPUSa z poprzednim psem :) Edited July 18, 2012 by gosia2313 Quote
malawaszka Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='gosia2313']Malawaszko - FB mi coś szwankuje, a chciałam Ci przekazać, że dzisiaj mały Białas został wykastrowany :) Jest śliczny i milutki i spokojny w i ogóle :) aaa właśnie dzwoniła jakaś Pani z Sosnowca :) Jutro przyjedzie syn zobaczyć i chyba adoptować Sznapsika !!! Trzymajcie kciuki. Pani ma blisko do LUPUSa, wie o zdjęciu szwów, kontroli, umowie. Chodziła do LUPUSa z poprzednim psem :)[/QUOTE] no podałam Jej Twój nr telefonu i miałam pytać czy zadzwoniła - trzymam :kciuki: Quote
Margi Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 http://img43.imageshack.us/img43/2636/przechwytywaniewtrybiepmda.jpg wygląda na to ,że została adoptowana,bo zniknęła ze strony schroniska. Quote
malawaszka Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 nowe wątki: RAFIK u mnie http://www.dogomania.pl/forum/threads/229643 LEOŚ w PDT u ULKI12 http://www.dogomania.pl/forum/threads/229641 Quote
malawaszka Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='Margi']http://img43.imageshack.us/img43/2636/przechwytywaniewtrybiepmda.jpg wygląda na to ,że została adoptowana,bo zniknęła ze strony schroniska. oo no to mam nadzieję, że dobrze trafiła - szkoda jak zwykle, że bez sterylki Quote
malawaszka Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 znacie kogoś w Warszawie na Mokotowie kto mógłby pomóc z wizytą przed adopcyjną? Quote
gosia2313 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Sznapi - sosnowiecki białas dzisiaj pojechał do domku :) Zamieszkał w Sosnowcu. Jego nowa Pani od 70któegoś roku miała hodowlę sznaucerów, więc fajnie chłopak trafił. jest umowa adopcyjna, Pani zaprasza na wizytę. W poniedziałek pojawi się na kontrolę :) Takim sposobem dzięki malejwaszce i spółce schronisko w Sosnowcu się 'wypróżniło' ze wszystkich sznupków ! :-) Quote
malawaszka Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='gosia2313']Sznapi - sosnowiecki białas dzisiaj pojechał do domku :) Zamieszkał w Sosnowcu. Jego nowa Pani od 70któegoś roku miała hodowlę sznaucerów, więc fajnie chłopak trafił. jest umowa adopcyjna, Pani zaprasza na wizytę. W poniedziałek pojawi się na kontrolę :) Takim sposobem dzięki malejwaszce i spółce schronisko w Sosnowcu się 'wypróżniło' ze wszystkich sznupków ! :-) i niech tak zostanie!!!!!!! jeszcze tylko Leoś Quote
wilczy zew Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='gosia2313']Sznapi - sosnowiecki białas dzisiaj pojechał do domku :) Zamieszkał w Sosnowcu. Jego nowa Pani od 70któegoś roku miała hodowlę sznaucerów, więc fajnie chłopak trafił. jest umowa adopcyjna, Pani zaprasza na wizytę. W poniedziałek pojawi się na kontrolę :) Takim sposobem dzięki malejwaszce i spółce schronisko w Sosnowcu się 'wypróżniło' ze wszystkich sznupków ! :-) bardzo dobra wieść :multi: Quote
sleepingbyday Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 a ja znów jakieś rasowe akcje mam! najpierw był sznup, a teraz spanielka. nie wiem, skąd mi się to bierze.... Ale jakby ktos miał wizję porady lub pomocy, to zapraszam oczywiście na wątek, bo - rany - jak tu teraz pomóc w tak nędznym sezonie?? Quote
gosia2313 Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Mix sznaucerek o którym ci Monika pisałam to suczka. Nie chcesz? :diabloti: Zaraz wrzucę zdjęcia. Mała jest, czarna i wystraszona, cofała się przed ręką wyciągniętą w celu pogłaskania,potem trochę się wyrywała ze smyczy. Nie iem czy ma cieczkę czy co... ale jak tylko weszła do boksu to ją pies "napadł" Takie jedno póki co, żeby sobie ją zobrazować. Ja zrozumiałam, że to suka. Jutro się upewnię. Quote
malawaszka Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 o matko jaka cudna :placz: nie lubię Cię Gosia!!!!! :placz: miało nie być już sznupkow w S-cu sprawdź czy na pewno suczka Quote
gosia2313 Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Jutro sprawdzę, co jej wpisali. Na kwarantannie było głośno, ale zrozumiałam, że pracownik powiedział, że suka. Zaraz wrzucę resztę zdjęć Quote
gosia2313 Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Dobrze, że przyszła wtedy kiedy przyszła. Jakby ją przyjęli po naszym wyjściu to pewnie to przyszłego tyg byśmy o niej nie wiedzieli. Jest w1 boksie to przynajmniej na widoku, mam nadzieję, że się jakoś tam odnajdzie i dogada z psami. już robię zdjęcia Quote
gosia2313 Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Jak dla mnie Lana jest mniejsza od Sznapiego, taki mikrusik Quote
malawaszka Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 potrzebuję wiedzieć jaka jest do psów i co z tą cieczką... bo jak ma cieczkę to odpadam bo Rafik ma jajka jeszcze, a właściwie jedno... Quote
gosia2313 Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='malawaszka']potrzebuję wiedzieć jaka jest do psów i co z tą cieczką... bo jak ma cieczkę to odpadam bo Rafik ma jajka jeszcze, a właściwie jedno...[/QUOTE] No to mozę jutro wetka ją obejrzy i powie czy ma cieczkę, czy tylko pies miał taką zachciankę. Dam jutro znać. Quote
malawaszka Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 ja mam znowu załamkę... i kompletnie nie wiem co robić, cholerna odległość jakiej nie jestem w stanie pokonać... o psach nie wiadomo kompletnie nic i nie ma szans się dowiedzieć, będę próbowała, ale nie wiem na ile to się uda O psach stamtąd nie wiadomo nic - poza tym, że jest ich tam 1500 i że ich szanse na adopcje są bliskie zeru. W tej chwili nie znamy nawet płci tego psa. Radysy to miejscowość w woj. warmińsko-mazurskim - kto pojedzie po psa kilkaset kilometrów nie wiedząc o nim właściwie nic? W okolicy tego schroniska są jeszcze co najmniej dwa takie molochy (Ruska Wieś, która prawdopodobnie będzie zlikwidowana bo dochodziło tam do znęcania się nad zwierzętami oraz Kolno) - prywatne schroniska, do których psy zwożone są z całej polski, a właściciele to biznesmeni - nie miłośnicy zwierząt. średniak - płeć nieznana olbrzym - podobno młody samiec Quote
Korenia Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Do Radysów (nie wiem czy tak się odmienia) jeździ tanitka, można pewnie poprosić żeby się coś więcej dowiedziała o piechu. Quote
Recommended Posts