lilo Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:łooooooo super :) znów dobre wieści :) jak sie cieszę :) Teraz trzymamy kciuki za Kleksika , jesli jeszcze jemu się uda to to będzie fantastyczny dzień :) no i Brandy musze ogłaszac bo jej obiecałam że w miesiąc pojedzie do domku a to niełatwe :) Quote
jambi Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dziś dostałam wiadomość o sznaucerku potrzebującym pomocy. Nie przebywa on co prawda w schronisku, ale faktem jest że po śmierci właściciela poszukuje nowego domu. Dzięki temu, że pies chwilowo przebywa u pewnej kobitki, i pochodzenie jego jest znane wiele o nim wiadomo. Wklejam info i zdjęcia. Monika, czy mogłabyś go umieścic na stronie? Z maila: [I][B]Piesek ma na imię Wacek, zmarł mu właściciel.[/B][/I] [I][B]Ma dach nad głową i pełną miskę, ale sytuacja wygląda tak, że syn mojej ciotki ma uczulenie na psy i ona za długo nie będzie Wacka trzymać - oczywiście na bruk go nie wyrzuci...[/B][/I] [I][B]Dane psa:[/B][/I] [I][B]Pies - rasy sznaucer - miniatura, czarny. [/B][/I] [I][B]Na imię ma Wacek. Wiek 8 lat.[/B][/I] [I][B]W bardzo dobrej kondycji fizycznej (nigdy na nic nie chorował). Bardzo energiczny i żwawy - dla aktywnych ludzi.[/B][/I] [I][B]Dobry stróż i wspaniały - stadny przyjaciel.[/B][/I] [I][B]Posiada książeczkę zdrowia - od urodzenia wszystkie aktualne szczepienia, odrobaczenie i odkleszczenie.[/B][/I] [IMG]https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=a65bc201e2&view=att&th=12e95d301feb501b&attid=0.1&disp=thd&realattid=f_gkwncvmk0&zw[/IMG] mam jeszcze 3 zdjęcia ale jakis problem chwilowo z ich zgraniem Pies jest w WARSZAWIE, kontakt do Pani mam Quote
malawaszka Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 wyślij mi na maila zdjęcia to od razu wrzucę na stronę - jak z kastracją? pewnie nie jest wykastrowany - czy byłoby to możliwe? Quote
jambi Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='malawaszka']wyślij mi na maila zdjęcia to od razu wrzucę na stronę - jak z kastracją? pewnie nie jest wykastrowany - czy byłoby to możliwe?[/QUOTE] wysłałam, co do kastracji - nic nie wiem, musze dopytać, ale nie sądze by był kastrowany Quote
lilo Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 o ciekawe jaki Wacuś :) dobrze ze jest jeszcze w domu ,łatwiej będzie znaleźc mu nowy prosto z domowych warunków a nie ze schronu... Quote
malawaszka Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='jambi']wysłałam, co do kastracji - nic nie wiem, musze dopytać, ale nie sądze by był kastrowany[/QUOTE] dopytaj koniecznie bo ja się boję takie cukiereczki wstawiać na stronę :( Quote
jambi Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='malawaszka']dopytaj koniecznie bo ja się boję takie cukiereczki wstawiać na stronę :([/QUOTE] od razu mówie - bezpapierkowy dopytam ;) Quote
malawaszka Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='jambi']od razu mówie - bezpapierkowy dopytam ;)[/QUOTE] pseudo mają gdzieś papierki, jako i ja zresztą :D jakby przeszkodą były koszty kastracji to coś pomyślimy jak się zgodzą zrobić zabieg, choć wątpię... Quote
jambi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='malawaszka']pseudo mają gdzieś papierki, jako i ja zresztą :D jakby przeszkodą były koszty kastracji to coś pomyślimy jak się zgodzą zrobić zabieg, choć wątpię...[/QUOTE] pes jest nie wykastrowany; z tego co zrozumiałam - ta pani raczej go u siebie nie wykastruje Quote
malawaszka Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 ech do bańki... Jambi a możesz poprosić o to, żeby nie wydawała do niesprawdzonego domu? że poszukamy kogoś do sprawdzenia? mogę podać Twój tel w jego sprawie? masz jakiś tam bardziej bezpośredni kontakt Quote
moni12 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Malawaszka super to zebranie wątków w jednym. Quote
anita_happy Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 ma dom :))))))))))) [IMG]http://i1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/kasumi/DSC08106.jpg?t=1299365439[/IMG] Quote
fioneczka Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 jest domek dla miniaturowej suni tak ok roku stracili właśnie swoją niespełna roczną dziewczynkę zakupioną od jakiegoś hotofffcy wskoczyła na łóżko, osunęła się i umarła ... :( Wasiu to ta maleńka którą kiedyś widziałaś na zdjęciach z moją Moną Quote
malawaszka Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Anita super wieści o Komo!!! a sunia ogolona? [quote name='fioneczka']jest domek dla miniaturowej suni tak ok roku stracili właśnie swoją niespełna roczną dziewczynkę zakupioną od jakiegoś hotofffcy wskoczyła na łóżko, osunęła się i umarła ... :( Wasiu to ta maleńka którą kiedyś widziałaś na zdjęciach z moją Moną[/QUOTE] kurcze takiej młodziutkiej suczki nie ma :shake: szok z tym co się stało ech :( Quote
moni12 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [QUOTEhapp16473235][IMG]http://i1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/do%20adopcji/KASIA%20G%2010_3_2011/DSC02609.jpg[/IMG] A ta mała kruszynka , podejdzie pod mix?Jest w Radomiu w schronisku. Quote
anita_happy Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='moni12'][QUOTEhapp16473235][IMG]http://i1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/do%20adopcji/KASIA%20G%2010_3_2011/DSC02609.jpg[/IMG] A ta mała kruszynka , podejdzie pod mix?Jest w Radomiu w schronisku.[/QUOTE] [B]mała jedzie na DT do Lublina do mojej znajomej :P[/B] Quote
anita_happy Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [B]ma dom - pojechała do Łodzi:) [/B][IMG]http://i1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/kasumi/DSC08144.jpg?t=1299345588[/IMG] Quote
malawaszka Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Anita dzięki po raz kolejny za info :Rose: Quote
andzia69 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Ok. roczna mix sznaucerka po sterylce - niestety tylko takie zdjęcie mam: [IMG]http://img42.imageshack.us/img42/1650/aaaa080311117.jpg[/IMG] [IMG]http://img713.imageshack.us/img713/2811/aaaa080311118.jpg[/IMG] jest wielkości olbrzymki:( jeden nasz mix sznaucera olbrzyma jest w hotelu pod Krakowem - jak będę miała zdjecia to wstawię... Quote
malawaszka Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 andzia zeby ogłaszać potrzeba więcej :modla: zdjęcia, info o charakterze + dane kontaktowe :modla: bo tak to tutaj giną te psiaki, a mozna by od razu ruszać z ogłaszaniem boże jakie oczka smutne ma :( Quote
andzia69 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='malawaszka']andzia zeby ogłaszać potrzeba więcej :modla: zdjęcia, info o charakterze + dane kontaktowe :modla: bo tak to tutaj giną te psiaki, a mozna by od razu ruszać z ogłaszaniem boże jakie oczka smutne ma :([/QUOTE] a skąd ja ci mam wziąść o charakterze od razu:( sunia pojechała do dt po sterylce...ja ją widziałam na oczy tyle co jej zdjęcia cyknęłam:( może EwaB cosik mi dopowie - bo to jakiś jej znajomy wziął sunię na dt... Quote
moni12 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='malawaszka']Anita dzięki po raz kolejny za info :Rose:[/QUOTE] Anita jest od dobrych wiadomosci haha bo wczoraj zdjecia Frotki mi na wątek nie chciała wstawić .:mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts