gosia2313 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Malawaszko, dotarło na sznupkowe konto 9zł za biustonosz do gabi79? Quote
malawaszka Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 gosia2313 napisał(a):Malawaszko, dotarło na sznupkowe konto 9zł za biustonosz do gabi79? tak - teraz sprawdziłam, dotarło 9 zł :) Quote
gosia2313 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Dostałam maila w sprawie Sili, nie wiem póki co żadnych konkretów, oprócz tego, że ludzie z Sosnowca, Pani chciałaby najpierw dowiedzieć się o wiek i zdrowie psa, powiedziała, że napisze po kontakcie z DT Quote
gosia2313 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Tam tam tam ! Silucha została dzisiaj adoptowana. Wzięła ją ta Pani, która do mnie pisała maila. A raczej jej dziadkowie. Ma miniaturowo-sznupkowego kolegę Mago. Bawiła się z nim, wszystko ejst na dobrej drodze, już sobie znalazła miejsce w domu i wszyscy są szczęśliwi. Teraz ma na imię Megi :) Niedługo Pani ma przesłać zdjęcia :) Quote
Margi Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 To super,że sznupkowa dziewczynka ma domek.:lol: Quote
malawaszka Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 hura hura :loveu: bardzo się cieszę! Quote
gosia2313 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 jeszcze skopiowałam wiadomość o Alergenie z naszego forum : "Wieści od Alergena a właściwie Morisa. Nowi właściciele zachwyceni: Moris jest grzeczny, przytulaśny, najmądrzejszy, najpiękniejszy, najwspanialszy (mam się często o niego pytać, bo Pani powoli traci chętnych do słuchania opowieści o naszym dzielniku)!. Obecnie jest bardzo przeziębiony (ma katar i kaszel) więc jest pod opieką weterynarza i rzadko kiedy opuszcza łóżka i poduszki (mam wrażenie jakby jego organizm wreszcie mógł sobie pozwolić na to by chorować, bo wreszcie ma czułą opiekę i uwagę). Trzymajcie kciuki, żeby jak najszybciej mógł być znowu beztroski. Zdjęcia i dalsze wieści będę oczywiście na bieżąco przekazywać." Quote
malawaszka Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 o szkrabek kochany - jak dobrze, że ma taką świetną opiekę!!! :loveu: kamień z serca, że ta sosnowiecka dwójeczka tak szybko w domkach, jeszcze Sznupek i Cybis ech Quote
gosia2313 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 No może po odpicowaniu komuś wpadną w oko :) Quote
gosia2313 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 trochę Wam pozaśmiecam na wątku, co tam :diabloti: gosia2313 napisał(a):Byłam dzisiaj na chwilkę u Czestera podpisać umowę. Państwo się trochę obawiali/zastanawiali jak on będzie się dogadywał z dziećmi (nie mają jeszcze), ale okazało się, że Czester kocha dzieci i do wszystkich strasznie ciągnie, żeby się bawić. oczywiście, że względu na wielkość trzeba na niego uważać. Strasznie mu aktualnie wylatuje sierść, a do tego nie przepada za czesaniem. Jak go wyczesują w parku to p. Monika go czesze a mąż trzyma, tylko potem Czester strzela focha na czeszącego i nie chce do niego przychodzić :D W pokoju miał dwie miski, jedn z wodą, drugą pustą po żarełku. Pod oknem ma swoje posłanie, ma też szarpak po który chwile po przyjściu poleciał. Z niektórymi psami się nie dogaduje, z innymi się dogaduje. Ale jak tylko ma kontakt z kimś nowym to od razu chce być na górze. Pani mówiła, że jak jej brat go wyprowadzał na spacer to Czester od razu ciągnął i tylko czekał, czy zareaguje czy nic nie zrobi. Poza tym to Czester jest baardzo fajny, taki przytulasty, tylko chyba ma jeszcze jakiś głupi nawyk skakania na ludzi. U niego wszystko OK. Państwo powiedzieli, że jakby jeszcze kiedyś ktoś chciał go odwiedzić, to podadzą nowy adres, bo się przeprowadzają. Quote
rita60 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='kajak']szukam bazarku ogłoszeniowego :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/225633-Bazarek-ogłoszeniowy-na-Emila-Kropkę-Sisi-do-04-05-2012-zapraszam! Ja korzystałam z tego,szybka i miła obsługa;) Quote
WATACHA Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Jeśli ktoś jeszcze nie zna mojej tymczasowiczki.To jest Wega Uploaded with ImageShack.us Quote
WATACHA Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 zerduszko napisał(a):A ma jakiś wątek? Gratuluje :) Ni ma jeszcze Quote
malawaszka Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 lalusia Wegusia :loveu: prawie rok siedziała w Nowym Targu... faktycznie tą brodę ... ale odrośnie ;) Quote
weszka Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Cudnie się tej bidusi z NT udało :loveu: Oj tam broda odrośnie ;) Watacha - cudnie że ją wzięłaś! Quote
Tymonka Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Mini sznaucerek potrzebuje pomocy : http://www.dogomania.pl/forum/threads/226325-Sznaucer-mini-%28-%29-mieszka-przy-trasie-szybkiego-ruchu-%21%21%21%21?p=19010956#post19010956 Quote
Saththa Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='WATACHA']Jeśli ktoś jeszcze nie zna mojej tymczasowiczki.To jest Wega Uploaded with ImageShack.us Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) Quote
malawaszka Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 znowu dziś wysyp sznaucerków :( Koszalin, zachodniopomorskie INKA - od roku w schronisku czeka przerażona sznaucerka Serce boli, jak na Inkę patrzę. Wbiła nos pomiędzy kraty boksu, nie chciała się odlepić, w końcu ogonek zaczął merdać, jak gadałam i gadałam. Kołtuny ma ogromne, widać, że nikt z tym nic nie robi, i pewnie nie będzie. Wieku też nie znamy - na pewno ma kilka lat. Wielkości sznaucera miniatury. Inka trafiła do schroniska ponad rok temu razem z innymi zwierzakami po zmarłym, cały rok chowała się przerażona, dopiero teraz postanowiła powalczyć o siebie i się pokazać, poprosić o pomoc. Myślę, że jest szansa, że w domu otworzyłaby się na człowieka - w końcu kiedyś była psem domowym; w schronisku nie ma na to najmniejszych szans. Inka przebywa w Koszalinie - bardzo proszę o domek dla niej - stały lub tymczasowy. [email protected] 600 870 571 Quote
Recommended Posts