ala123 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 trzymamy kciuki za wyniki tej wizyty przedadopcyjnej. ostatnio taki wysyp niechcianych bassetów a tu zima za pasem. Quote
Frogg Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Zapraszam na bazarek dla naszych bassecich ślicznotek http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-na-bassety-daisy-sandi-do-04-10-2009-22-00-wejdz-zobacz-147458/ Quote
lucySxy Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='ladySwallow']Bazarki rozliczone :) W sumie uzbierało się z nich 267 zł ![/quote] Bardzo ladny grosz został zebrany:multi: Quote
Cudak Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Dziękuję Wam bardzo za pomoc dla Sandi. Greven, jak będziesz miała chwilę napisz proszę, jakie miałaś wydatki związane z bassetką. Muszę uzupełnic w 1. poście. (nie napisałaś jeszcze ile kosztowała Cię pierwsza wizyta u weta) Quote
Greven Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Jak znajdę moje trzy skradzione konie, to się ogarnę z wątkami psów. Quote
Cudak Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Greven napisał(a):Jak znajdę moje trzy skradzione konie, to się ogarnę z wątkami psów. Rozumiem, dlatego też napisałam, że jak będziesz miała chwilę. Quote
lucySxy Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Dzisiaj zadzwonila Pani, ktora nieszka w Bydgoszczy w domku z ogrodkiem ,babcia i 2 kotami. Jest bardzo zainteresowana adopcja Sendi.Nie tak dawno stracily 18 letniego psa ,i caly czas go oplakuja. Mam znajomych w Bydgoszczy ktorzy mogli by ew zrobic wizyte przedadopcyjna. Pani chetnie sama pojedzie po Sindi. No, jest to duzo blizej niz z Pulaw. Ale nie ma co przesadzac sprawy,z 2 propozycji juz mozna cos wybrac. Greven, czy moge dac Twoj nr tel ,zebyscie mogly porozmawiać? Wiem ze masz czym innym zajetą glowe,bardzo Ci wspolczuje, Quote
Cudak Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 lucySxy napisał(a):Dzisiaj zadzwonila Pani, ktora nieszka w Bydgoszczy w domku z ogrodkiem ,babcia i 2 kotami. Jest bardzo zainteresowana adopcja Sendi.Nie tak dawno stracily 18 letniego psa ,i caly czas go oplakuja. Mam znajomych w Bydgoszczy ktorzy mogli by ew zrobic wizyte przedadopcyjna. Pani chetnie sama pojedzie po Sindi. No, jest to duzo blizej niz z Pulaw. Byłoby świetnie, gdyby sama przyjechała. lucySxy napisał(a):Greven, czy moge dac Twoj nr tel ,zebyscie mogly porozmawiać? Wiem ze masz czym innym zajetą glowe,bardzo Ci wspolczuje, Myślę, że jednak warto poczekać teraz te kilka dni, do czasu wyjaśnienia sprawy z końmi, bo Sandra może być zajęta i nie odbierze tel, a szkoda, żeby Pani się zniechęciła... Quote
Frogg Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ale domek można już sprawdzić, w międzyczasie. Quote
Greven Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Jeśli dajecie mój nr, to ten co się nie zaczyna na 502, tylko ten drugi, bo ze względu na konieczność stałego kontaktu z policją, prawnikiem i pomagającymi nam fundacjami z całej Polski, mam go non stop przy sobie. Tylko niech ta pani ewentualnie się nie zniechęci, że numer wciąż zajęty, naprawdę trudno się do mnie dodzwonić przez to całe zamieszanie. Także gdyby ktoś zdecydował się na razie kontaktować z nią w moim imieniu, to może będzie lepiej. U Sandi wszystko ok, po sterylce i usunięciu zębów tak odżyła, że aż miło patrzeć, lata galopem, uszy jej się zdeżają nad głową, a ile ona ma do powiedzenia.... hooo hooooooooo! i jak głośno ;) Quote
mysza 1 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Potwierdzam, słyszałam ten głosik przez telefon:evil_lol: Quote
Miła od Gucia Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Tak Sandi, to żywa iskierka, tylko ją kochać. Bo jej nie można nie kochać. Jeśli Sandi pójdzie do adopcji, czy będzie możliwość abym nawiązała kontakt z jej nowymi opiekunami. Na naszej stronie praktykujemy, że jeśli idzie bassior do adopcji, to najczęściej nowi opiekunowie rejestrują się u nas i zostają z nami. A my służmy im pomocą, w wychowaniu, w sprawach ambulatoryjnych i innych. We wszystkich sprawach dotyczących "cudnego" charakterku basseta. A nie ukrywam, że dzięki temu, mamy bieżące relacje, co się dzieje z psem. Taka sytuacja pozwala też na interwencje, jeśli ktoś zbyt długo się nie odzywa. Oczywiście są też osoby "niekomputerowe", z takimi kontaktujemy się telefonicznie, lub ktoś od nas, raz kiedyś jedzie "w gosci". Także już z góry zapraszam Sandi i jej nowych opiekunów. Nasze Bassety :: Strona Główna Miła od Gucia Quote
lucySxy Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 ala123 napisał(a):trzymamy kciuki za wyniki tej wizyty przedadopcyjnej. ostatnio taki wysyp niechcianych bassetów a tu zima za pasem. Niestety ten domek jest nieaktualny Osoba niepelnosprawna,:shake: z opiekunem:shake:(dochodzacym ) Quote
Frogg Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Biedna mała. Znajdziemy coś innego.... Tymczasem zapraszam na bazarek dla naszych bassecich ślicznotek Bazarek na bassety Daisy i Sandi. Do 04.10.2009, 22:00. Wejdź i zobacz! __________________ Quote
Cudak Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Gustaw napisał(a):Jeśli Sandi pójdzie do adopcji, czy będzie możliwość abym nawiązała kontakt z jej nowymi opiekunami. Nikt nie będzie miał nic przeciwko, żebyś miała kontakt z nowymi opiekunami Sandi, kiedy pójdzie do adopcji :loveu: Tylko teraz trzeba ten domek dla Sandi znaleźć... Quote
mysza 1 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Gdzie sunia jest ogłaszana? Wiem o allegro, co z pozostałymi portalami? Quote
lucySxy Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='lucySxy']Dzisiaj zadzwonila Pani, ktora nieszka w Bydgoszczy w domku z ogrodkiem ,babcia i 2 kotami. Jest bardzo zainteresowana adopcja Sendi.Nie tak dawno stracily 18 letniego psa ,i caly czas go oplakuja. Mam znajomych w Bydgoszczy ktorzy mogli by ew zrobic wizyte przedadopcyjna. Pani chetnie sama pojedzie po Sindi. No, jest to duzo blizej niz z Pulaw. Ale nie ma co przesadzac sprawy,z 2 propozycji juz mozna cos wybrac. Greven, czy moge dac Twoj nr tel ,zebyscie mogly porozmawiać? Wiem ze masz czym innym zajetą glowe,bardzo Ci wspolczuje, To jest nadal aktualne.Trzeba zrobic wizyte przedadopcyna, Na razie wyglada obiecujaco:p Quote
lucySxy Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Domek bedzie sprawdzony przez ESTERE!!! Esterko ,bardzo,bardzo dziekujemy ze nam pomozesz!!! Quote
Miła od Gucia Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Szukam kogoż z miejscowości (lub okolic) Lubzina. To jest koło Dębicy. Do sprawdzenia domek!!!! __________________ to dla drugiej bassetki Daisy może ktoś jest z okolic blisko Rzeszów, Kraków Quote
Greven Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Dzisiaj Sandi była z nami na terenowych poszukiwaniach skradzionych koni (przeczesywaliśmy łąki na rozlewiskach Odry, gdzie - wg informatora - mogły się znajdować, ale niestety nie znajdowały...) i przeciągnęła cycuchami po ostach :placz: Usiadła i zaczęła wyć, żebym po nią wróciła, pocieszyła i ucałowała :placz: Minęło kilka godzin, ale jest taka biedna, nie wiem, ciągle się wylizuje - może pojadę z nią do weterynarza? :wallbash: Quote
lucySxy Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Boze, przeciez ona niedawno miala sterylke,... A jakie ma te cycuszki? zaczerwienione, podrapane? jeszcze jeden problem dla Ciebie... Quote
Miła od Gucia Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Oj, niedobrze, niedobrze. Domek, domek dla Sandi potrzebny. Quote
Miła od Gucia Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Oj, niedobrze, niedobrze. Domek, domek dla Sandi potrzebny. Sprawa Dębica załatwiona. Quote
Recommended Posts