lucySxy Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Greven napisał(a): Ogłoszenia wznowione? Allegro? ;) Ma wznowione Allegro, zaraz odnowie pozostale, dam tez ogloszenia w Anonsach. Bogusia da w lokalnej gazecie. Quote
Cudak Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Również jest mi przykro, że Sandi będzie musiała opuścić tak wspaniały domek :-( Jak tylko lepiej się poczuję, pomogę w ogłoszeniach. Quote
Joasika Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Nie chcę zapeszać, ale na 90% znalazłam Sandi dom u dobrych ludzi.:multi: Wieczorem będę wiedziała na 100%.:razz: Quote
Miła od Gucia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 A gdyby tak ? to ja bardzo bym chciała z tym państwem rozmawiać. Wszystko powiedzieć o Sani i o jej wymaganiach. Proszę wyślij mi sygnał na komórkę a ja do ciebie oddzwonię . Ale pamiętaj nic nie goni, a dom musi Sandi mieć już do końca swych dni szczęśliwy Bardzo Ci dziękuję Quote
Joasika Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dom w okolicach jastrzębia, konkretnie Wodzisław Śląski. Z dużym ogrodem. Quote
Joasika Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Witam! Znalazłam na 100% dom dla Sandi!!! Quote
Miła od Gucia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Joasika, super Lucy wiem, że działaw sprawie sprawdzania domków. Dziękuję Ci Lucy Quote
Joasika Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Napisałam na PW szczegółowe informacje dotyczące tej osoby. Czeka na telefon.:p Wczoraj Lucy dzwoniła do mnie w sprawie wizyty przedadopcyjnej-znalazła się osoba z Jastrzębia Zdroju, czekamy więc niecierpliwie, zwłaszcza, że moglibyśmy przyjechać po dziewczynkę w najbliższy weekend.:multi: Quote
mysza 1 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Nie chcecie dać Sandi i Guciowi trochę więcej czasu na dogadanie? Na to potrzeba go znacznie więcej. Mój pies też był jedynakiem kiedy wzięłam sunię ze schroniska i tez bywało róznie. A poranne spacery myślę że też mogą sie odmienic Sandi. Wiem, że próbowaliście ale może warto jeszcze poczekać z taką decyzją? Quote
Miła od Gucia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Mysza, chciałabym naprawdę. Ale pomyśl co lepsze dla Sandi, domek, ogród czy mieszkanie w bloku i warczący Gucio na każdym kroku. Rozważałam różnie. I z obserwacji widzę, że nie jest coraz lepiej z dnia na dzień, jakby się wydawało ma być. Tylko gorzej. Wczoraj Gustaw zaczął kuleć i stał się znowu bardziej agresywny. Nawet ja jak chciałam mu pomasować kręgosłup to powarkiwał. Tak będzie lepiej dla jednego i drugiego. Patrząc na zachowanie, nie wydaje mi się aby Gustaw się zmienił. I mnie serce boli. Quote
lucySxy Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [QUOTE=Joasika; Wczoraj Lucy dzwoniła do mnie w sprawie wizyty przedadopcyjnej-znalazła się osoba z Jastrzębia Zdroju, czekamy więc niecierpliwie, Znalazly sie nawet dwie osoby:p Napisalam do Madzi K-jezeli sie ostatecznie zgodzi, to wizyta odbedzie sie chyba w krotkim czasie. Quote
lucySxy Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 A tak na marginesie .. Nie wiecie co to za podpis mi sie pojawił? ten Dogomaniac? Quote
Miła od Gucia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Może to jakiś wyróżnienie ten podpis. Sama jestem ciekawa. Lucynko, ja wiem, że bardzo mi pomagasz, i w sumie załatwiasz najważniejsze sprawy. Ale gdybym miała wieźć Sandi to byłaby to sobota, bo i Oli tak pasuje. To dobrze by było do tego czasu sprawdzić. Quote
malagos Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 lucySxy napisał(a):A tak na marginesie .. Nie wiecie co to za podpis mi sie pojawił? ten Dogomaniac? ja wczoraj miałam dog Master, ale dziś zniknęło :razz: Quote
lucySxy Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 malagos napisał(a):ja wczoraj miałam dog Master, ale dziś zniknęło :razz: :lol::lol::lol: Patrz! a u mnie sie trzyma:cool3: Quote
lucySxy Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Miła od Gucia napisał(a):Może to jakiś wyróżnienie ten podpis. Sama jestem ciekawa. Lucynko, ja wiem, że bardzo mi pomagasz, i w sumie załatwiasz najważniejsze sprawy. Ale gdybym miała wieźć Sandi to byłaby to sobota, bo i Oli tak pasuje. To dobrze by było do tego czasu sprawdzić. O , juz nie mam dogomaniaka:lol: Bogusiu, Madzia moze tylko w sobote lub niedziele, do Alex napisalam ,za chwile zadzwonie! tez mi bardzo zalezy zeby to bylo szybko! I dziewczyny i suczki przeciez CZEKAJA! Quote
lucySxy Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Obie wizyty zrobi Alex- jak napisała "z welką przyjemnoscią" A wiec bardzo, bardzo dziekujemy Alex!!! Quote
Miła od Gucia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Alex - i ja się przyłączam do podziękowań Quote
Madzia_K Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Tak jak napisałam w PW do Lucy niestety mogę jechać tylko w weekend, więc bardzo mnie ucieszyło, że ktoś z Dogomaniaków może to zrobić na cito. Ale gdyby coś się zmieniło w kwestii wizyty jestem do dyspozycji ( nawet na przyszłość na terenie śląska ). Mocno trzymam kciuki za bassecie dziewczyny i za ich przyszłe rodziny;) Quote
Miła od Gucia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Świeże fotki Sandi Tak leżą, dupskami do siebie, pierwszy Gustaw dalej Sandi Odparzenie na brzuszku, pięknie zagojone, ani śladu Przytyła, brzuszek się zaokrąglił, ale jej nie zapasłam Sandra, hi hi Quote
mysza 1 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Na ostatnim wygląda jak klopsik:evil_lol: Quote
Cudak Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Przytyło się dziewczynie :loveu: a Gucio jaki obrażony :diabloti: Quote
lucySxy Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Napisala do mnie Alex , ze dzisiaj bedzie robilawizyte przedadopcyjna u osoby,ktora chce przygarnąc Sandi!! Ja bardzo sie ciesze ,ze Alex jest taka obrotna. probowalam sie do niej dodzwonic , ale nie odbiera. Moze Sandi pojedzie wsobote do juz do domu... Quote
Recommended Posts