Jump to content
Dogomania

**Pabianice-6 szczeniaków ze śmietnika: 5z nich ma NOWE DOMKI:)a 1 za TM:(

Recommended Posts

Posted

dziś ich braciszek poszedł z DT do DS :) najpierw był u weta, dostał zastrzyki i antybiotyk bo miał biegunki i wydzielinę z nosa i oczu :( ponowna wizyta we wt. Miejmy nadzieję że wszystko przejdzie jak ręką odjął. Jego nowym właścicielem będzie pani technik weterynarii :)czyli ręce dobre:) zamieszkał w łodzi

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maluszki są już ponownie u mnie, mają do towarzystwa moje psy i koty... Inka ich na razie nie zauważa, raczej burknie na nie niż się nimi zajmie... Platon powącha czy poliże, ale jeszcze też sporadycznie... w końcu to nie są partnerzy do zabaw jak na razie... Najbardziej zainteresowane są koty i to też nei Junior czy Lipton (Liptona fascynują maluchy kocie, bo można je podgryzać do woli), ale właśnie małe czarnuszki i tak większe od szczeniaczków są najbardziej zaintrygowane psiakami... a sunie... intryguje wszystko! łazikują i wąchają...
zostały odrobaczone przez Formice, bo saneczkują...

Posted

MartynaP napisał(a):
tamten narazie czeka,moze cos znajdzie sie blizej ja zaofeowalam sie gdyby mial tafic do schonu,ma tez inny tymcas awaryjny.
w takim razie szczeniaki zostaja u ciebie a ja mam wolne

MartynaP, jeśli masz nadal wolne (?) to może na tymczas mogłabyś przyjąć Amosa? :oops:
http://www.dogomania.pl/forum/f1206/porzucony-badz-zagubiony-4-letni-kastrat-szukamy-domu-dla-amosa-dzierzoniow-147019/

Posted

elinka napisał(a):
MartynaP, jeśli masz nadal wolne (?) to może na tymczas mogłabyś przyjąć Amosa? :oops:
http://www.dogomania.pl/forum/f1206/porzucony-badz-zagubiony-4-letni-kastrat-szukamy-domu-dla-amosa-dzierzoniow-147019/

niestety musze odmowic ja mam jeszcze sabę ktora znalazlam ze szczeniakami,ona czuje sie jak u siebie,balabym sie jazostawic z kotem bo niewiem jak bedzie reagowac,na male kociaki nie zwrracala uwagi to fakt ale teraz niema mnie calymi dniami w domu,zwalilam na mame opieke nad dziecmi i psem niechce jej dorzucac jeszcze obowiazkow.
ze szczeniakami nawet dobrze wyszlo bo nagle wypadl mi kurs i niema mnie po 10 godzin :shake:

Posted

No, teraz Halbino to masz prawdziwy żłobek w domu! :smhair2: :cool2:

Co tam te bez znaczenia różnice pomiędzy światem kotów i psów. Przecież tu wyraźnie widać, że to są same siostry i bracia.:kociak::dog: