Jump to content
Dogomania

szczeniaczek z mega przykurczem w schronisku - pilnie potrzebny DT

Recommended Posts

Posted

Do schroniska zostal podrzucony razem z innymi maly szczeniaczek.
Jego rodzenstwo jest jak najbardziej ok, on natomiast ma klopot z nozkami. Nóżki są krzywe, przykurczone, widać na filmie.

Wet mowi-ze to przez pokrycie matki zbyt duzym psem , przez bardzo ograniczone miejsce u mamy w brzuszku.
Psiak jest uroczy, cudowny, kochany ...

Wymaga codziennych masazy...dzieki nim jest szansa na to ze maluszek bedzie chodzil w miare normalnie.
wiadomo ze w schronie wsrod 700 psow nie jest to mozliwe.

Szukamy dobrej duszy co przygarnie go na DT :modla:
To dla niego jedyna szansa na normalne zycie, na znalezienie domku stalego. Bez opieki poza schronem maly nie ma szans, dorosnie tam i zostanie na wieki :placz:

YouTube - Mam kłopoty z nóżkami - pomocy (szczeniak szuka domu)

YouTube - Szczeniaczek - Piracik

Posted

dzieki Ci lulka :) za pomoc!:multi:

szczeniak jest uroczy , cudowny , kocha byc na raczkach...
ech..psie cudo...
niestety schron to nie jest miejsce DLA NIEGO>>>

postaramy sie jeszcze o zdjecia do ogloszen...

Posted

Oj kusicie kusicie... moja wyżelka ma podbne nogi i podobnie chodzi... chętnie bym dała mu DT, ale w tej chwli ma 4 tymaczasowiczów ;( Roześlę do znajomych, mam nadzieję, ze znajdzie się jakaś dobra dusza.

Posted

agata-air napisał(a):
Oj kusicie kusicie... moja wyżelka ma podbne nogi i podobnie chodzi... chętnie bym dała mu DT, ale w tej chwli ma 4 tymaczasowiczów ;( Roześlę do znajomych, mam nadzieję, ze znajdzie się jakaś dobra dusza.

ech szkoda ze jestes taka zapsiona :-o bo bylby super DT :eviltong:

Posted

niestety wiem tylko tyle ile napisalam w 1 poscie, potrzebne sa masaze kilka razy dziennie

a tak w ogole to potrzebna bylaby cala, porzadna diagnostyka malego

Posted

Lulka napisał(a):
niestety wiem tylko tyle ile napisalam w 1 poscie, potrzebne sa masaze kilka razy dziennie

a tak w ogole to potrzebna bylaby cala, porzadna diagnostyka malego

To potrzebny dt na już praktycznie. Słuchajcie, a może jakiś hotelik? z dostępem do rehabilitacji?

Posted

Agnieszka88 napisał(a):
Żebym nie miała jednego psa i żeby nie był tak daleko to...
Ehh,mój pies pewnie by go zaakceptował,wręcz opiekował ;) Ale nie wiem jak on...
Powiedzcie mi czy on duży będzie?

To napewno bedzie malutki piesek, widzialam go na wlasne oczy i stwierdzam ze bedzie wielkosci jamnika cos takich rozmiarow.

Posted

__Lara napisał(a):
To potrzebny dt na już praktycznie. Słuchajcie, a może jakiś hotelik? z dostępem do rehabilitacji?

na hotelik nie ma kasy :-(

ja juz mam jedna podopieczna od prawie roku, poki jej nie wydam nie moge wziac sobie nastepnego psa na glowe, bo nie dam rady. A moja sunia jest praktycznie nieadopcyjna :shake:

kto robi banerki?

czas leci, a dla tego malucha kazdy dzien jest wazny :placz: