Lulka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Do schroniska zostal podrzucony razem z innymi maly szczeniaczek. Jego rodzenstwo jest jak najbardziej ok, on natomiast ma klopot z nozkami. Nóżki są krzywe, przykurczone, widać na filmie. Wet mowi-ze to przez pokrycie matki zbyt duzym psem , przez bardzo ograniczone miejsce u mamy w brzuszku. Psiak jest uroczy, cudowny, kochany ... Wymaga codziennych masazy...dzieki nim jest szansa na to ze maluszek bedzie chodzil w miare normalnie. wiadomo ze w schronie wsrod 700 psow nie jest to mozliwe. Szukamy dobrej duszy co przygarnie go na DT :modla: To dla niego jedyna szansa na normalne zycie, na znalezienie domku stalego. Bez opieki poza schronem maly nie ma szans, dorosnie tam i zostanie na wieki :placz: YouTube - Mam kłopoty z nóżkami - pomocy (szczeniak szuka domu) YouTube - Szczeniaczek - Piracik Quote
kikou Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 a w jakim schronisku jest ten szczeniak? Quote
Lulka Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 w Jozefowie koło Legionowa (okolice Warszawy) Quote
Lulka Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 podnosze maluszka z prosba o pomoc Quote
lavinia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Lulka czy mogę go przekleić do nas na forum ? może się znajdzie jakaś dobra dusza ? Quote
Lulka Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 no jasne, dzieki wielkie :loveu: bierzcie ciotki i spamujcie gdzie sie da :eviltong: Quote
lavinia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 zrobione mam nadzieję, że ktoś pomoże maluchowi :-) Quote
Irkowa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 dzieki Ci lulka :) za pomoc!:multi: szczeniak jest uroczy , cudowny , kocha byc na raczkach... ech..psie cudo... niestety schron to nie jest miejsce DLA NIEGO>>> postaramy sie jeszcze o zdjecia do ogloszen... Quote
Lulka Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 dzieki lavinia kto zrobi maluchowi jakis malutki banerek? Quote
bico Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 jestem i ja. trzeba coś wykombinować i spamować wątek gdzie tylko się da:roll: Quote
Lulka Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 dzieki bico podnosze maluszka moze komus serducho zmieknie Quote
kometa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 ja sie moge tylko dolozyc finansowo...:placz: Quote
agata-air Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Oj kusicie kusicie... moja wyżelka ma podbne nogi i podobnie chodzi... chętnie bym dała mu DT, ale w tej chwli ma 4 tymaczasowiczów ;( Roześlę do znajomych, mam nadzieję, ze znajdzie się jakaś dobra dusza. Quote
Lulka Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 kasa pewnie sie przyda, ale najpierw potrzeba DT zeby go wyciagnac ze schronu :placz: Quote
Lulka Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 agata-air napisał(a):Oj kusicie kusicie... moja wyżelka ma podbne nogi i podobnie chodzi... chętnie bym dała mu DT, ale w tej chwli ma 4 tymaczasowiczów ;( Roześlę do znajomych, mam nadzieję, ze znajdzie się jakaś dobra dusza. ech szkoda ze jestes taka zapsiona :-o bo bylby super DT :eviltong: Quote
__Lara Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 A jakie są rokowania co do wyleczenia tej skazy w oczach weta w schronisku??? Quote
Lulka Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 niestety wiem tylko tyle ile napisalam w 1 poscie, potrzebne sa masaze kilka razy dziennie a tak w ogole to potrzebna bylaby cala, porzadna diagnostyka malego Quote
GoskaGoska Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 i następny psiak z tego "schroniska":shake: Quote
__Lara Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Lulka napisał(a):niestety wiem tylko tyle ile napisalam w 1 poscie, potrzebne sa masaze kilka razy dziennie a tak w ogole to potrzebna bylaby cala, porzadna diagnostyka malego To potrzebny dt na już praktycznie. Słuchajcie, a może jakiś hotelik? z dostępem do rehabilitacji? Quote
bico Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 w nocy tez maluszka podniosę, może ktoś go wypatrzy i da mu DT:( on bez DT sobie nie poradzi i utknie w tym schronie do końca życia:(:(:( Quote
Agnieszka88 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Żebym nie miała jednego psa i żeby nie był tak daleko to... Ehh,mój pies pewnie by go zaakceptował,wręcz opiekował ;) Ale nie wiem jak on... Powiedzcie mi czy on duży będzie? Quote
betinka24 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Agnieszka88 napisał(a):Żebym nie miała jednego psa i żeby nie był tak daleko to... Ehh,mój pies pewnie by go zaakceptował,wręcz opiekował ;) Ale nie wiem jak on... Powiedzcie mi czy on duży będzie? To napewno bedzie malutki piesek, widzialam go na wlasne oczy i stwierdzam ze bedzie wielkosci jamnika cos takich rozmiarow. Quote
Lulka Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 __Lara napisał(a):To potrzebny dt na już praktycznie. Słuchajcie, a może jakiś hotelik? z dostępem do rehabilitacji? na hotelik nie ma kasy :-( ja juz mam jedna podopieczna od prawie roku, poki jej nie wydam nie moge wziac sobie nastepnego psa na glowe, bo nie dam rady. A moja sunia jest praktycznie nieadopcyjna :shake: kto robi banerki? czas leci, a dla tego malucha kazdy dzien jest wazny :placz: Quote
Recommended Posts