Jump to content
Dogomania

szczeniaczek z mega przykurczem w schronisku - pilnie potrzebny DT

Recommended Posts

Posted

Agnieszka88 napisał(a):
Żebym nie miała jednego psa i żeby nie był tak daleko to...
Ehh,mój pies pewnie by go zaakceptował,wręcz opiekował ;) Ale nie wiem jak on...
Powiedzcie mi czy on duży będzie?

A może to jest dla niego szansa? :oops:

Posted

Agnieszka88 napisał(a):
A powiedzcie mi czy byłyby to bardzo duże koszty leczenia??Mój mąż troche się ich obawia...

na początek, to trzeba go w ogóle zdiagnozować, w schronie to nie możliwe:-(
wiadomo - kasę na dogo by się ciułało powoli:roll:

Posted

Agnieszka88 napisał(a):
Kurcze no nie wiem...A jak by to było z transportem??Bo ja z Gliwic jestem...

coś by się kombinowało - jak zwykle:roll:
ale na ten temat - leczenia i transportu musi się wypowiedzieć Lulka - założyciel wątku - musimy na nią poczekać;)

Posted

Jasne,poczekamy :)
Mój mąż właśnie poszedł spać,mam go budzić o 15 i mamy porozmawiać na ten temat,ale ja jestem jak najbardziej na tak,chociaż żeby dać mu tymczas,podleczyć,ale przypuszczam że jakbyśmy się już przyzwyczaili to raczej by na stałe został.Ale dobra,nie robię nadzieji,jeszcze decyzja należy do męża.Oby tylko w przyszłości nie było problemów z reakcją na córeczkę-mamy 17miesięczną...Już jeden psiak musiał wrócić z adopcji przez to...Ale to szczeniaczek więc to inna sprawa...A właśnie-wiadomo może ile on ma??

Posted

Niestety tak :( Okazała się być na tyle nieprzewidywalna że bałam się o dziecko.Ja niestety nie mam doświadczenia z trudniejszymi psami,czy też psami po bardzo traumatycznych przejściach.Stąd też decyzja że jeżeli będziemy mogli pomóc to raczej szczeniaczkowi...Zresztą,dużo by opowiadać...Nie miałam niestety innego wyjścia i cały czas mi żal że tak się właśnie stało :(

Posted

Dobra.Po długich debatach z mężem jest ostateczna decyzja.Możemy dać maluszkowi dom:loveu:,ale jest problem natury finansowej,mamy małe dziecko,drugiego psiaka...Czy będziemy mogli liczyć na waszą pomoc?Oczywiście nie chodzi mi o jedzenie (no chyba że konieczna byłaby specjalistyczna karma) a o wizyty u weterynarza.Oczywiście wszystkie rozliczenia,rachunki itd.przedstawione by były na wątku.Napewno wszelkie masaże itd. będę mogła robić ponieważ zazwyczaj jest ktoś w domu,a jak gdzieś jedziemy to na krótko,więc nie byłoby problemu.Oczywiście zgadzam się na wszystkie wizyty przed i po adopcyjne-ta druga wręcz wskazana gdybym miała jakieś pytania ;)
No i mam nadzieję że na jakieś porady od was również mogłabym liczyć??Także domek maluszek by miał :) Pozdrawiamy :)

Posted

dziekuje serdecznie za pomoc, znalazlam dzis domek tu na miejscu, tak wiec maluch bedzie juz niedlugo bezpieczny ;) mam tylko nadzieje, ze uda sie go postawic na proste nóżki!!! :loveu:

Posted

Lulka napisał(a):
dziekuje serdecznie za pomoc, znalazlam dzis domek tu na miejscu, tak wiec maluch bedzie juz niedlugo bezpieczny ;) mam tylko nadzieje, ze uda sie go postawic na proste nóżki!!! :loveu:

Ojej! Ale sytuacja się dobrze rozwija! :loveu: jesteście wspaniałe! :loveu:

Posted

Matko, jaki śliczny szkrabik! Mam nadzieję, że to nic poważnego, bo w przeciwnym razie na pewno będzie go można szybko postawić na nóżki. To maluch jeszcze, w jego wieku wiele jeszcze można naprawić.

Dajcie znać czy potrzebne pieniążki, to przekażę rzeczy na bazarek.

Posted

[quote name='jestem_wredna']Matko, jaki śliczny szkrabik! Mam nadzieję, że to nic poważnego, bo w przeciwnym razie na pewno będzie go można szybko postawić na nóżki. To maluch jeszcze, w jego wieku wiele jeszcze można naprawić.

Dajcie znać czy potrzebne pieniążki, to przekażę rzeczy na bazarek.

Ciotko, na tym wątku na gwałt potrzeba bazarków, wszelkiej pomocy finansowej:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/obawa-przerazona-sunia-juz-w-dt-szukamy-stalego-domku-134812/index41.html#post12981430

Posted

Lulka napisał(a):

:crazyeye: wspaniałe wieści:multi::multi::multi:
maluszkowi dużo zdrówka życzymy:loveu:

dziękujemy za banerki Selenga:lol: