e.v.a Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 :evil_lol: oj tam to poczekamy z talerzami do 15 ale.. nie pogardzimy zdieciami bez talerzy :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ten błysk w oku - bezcenny;) :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 czasami zastanawiam sie co mysli boxer gdy go budzi błysk fleshu z aparatu :evil_lol: :loveu: Quote
agbar Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 pewnie ' ciezkie zycie modela echhhh, ani chwilki prywatnosci...echhhh' :) Quote
leemonca Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 jaki smutasek:loveu: a jak ma wyglądać jak jej spać nie dają ??? :sleep2: Quote
Cimi Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Tygra witamy w Fioniskowej galerii :eviltong:. A to ja z koleżanką z Niemiec. A która to ja :razz: :eviltong: ? Quote
Medorowa Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ja strzelam, ta z dłuższymi włosami:cool3: :eviltong: Quote
asiunia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Cimi napisał(a):Tygra witamy w Fioniskowej galerii :eviltong:. A to ja z koleżanką z Niemiec. A która to ja :razz: :eviltong: ? Hej! Obstawiam ze dziewcze po prawej:evil_lol: Quote
Cimi Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Obstawiam ze dziewcze po prawej:evil_lol: Zgadłaś :evil_lol:. madzia i medor napisał(a):Ja strzelam, ta z dłuższymi włosami:cool3: :eviltong: Trudno powiedzieć czy ona ma dłuższe, bo ja mam akurat (zresztą jak zawsze :lol:) w kucyku :eviltong:. Quote
Ewkaa Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Wiadomo ta ładniejsza to Cimi;) (jutro o 10 czekamy- żebys nie zapomniała ofermo):mad: :diabloti: Quote
Cimi Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Pozazdrościłam wczoraj Ewce wyjazdu nad wodę i dziś my pojechaliśmy :lol:. A o to kilka fotek jak się Fiona bawiła, jak narazie na lądzie, bo z wody nie wyszły :lol:. A tak po za tym to jestem dumna z fiony :evil_lol:, a ona teraz słodko śpi :lol:. Quote
nathaniel Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Cimi napisał(a):Pozazdrościłam wczoraj Ewce wyjazdu nad wodę i dziś my pojechaliśmy :lol:. A o to kilka fotek jak się Fiona bawiła, jak narazie na lądzie, bo z wody nie wyszły :lol:. A tak po za tym to jestem dumna z fiony :evil_lol:, a ona teraz słodko śpi :lol:. Cimi powiedz mi, gdzie to jest? Szukam jakiegoś miejsca, żbey z psami pojechać ;) Ale będe też szukać tłumaczenia jak dojechac, bo siostra w ciemno jechac nie chce ;) Quote
Ewkaa Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Hehehehehehe nieźle Cimi, ale radze jechać na Pławniowice wczesnym rankiem, jest o wiele lepiej. A czemu fotki z wody nie wyszły:cool3: Na drugi raz budzisz mame i umawiamy się na Pławniowicach wspólnie :eviltong: Ja Fionie zrobię sesję wodną:evil_lol: Quote
nathaniel Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ludziska jak dojechac z centrum Gliwic na pławnowice ? :evil_lol: Quote
Ewkaa Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Jak na Pyskowice:eviltong: a potem to już tłumaczyc trzeba:evil_lol: Quote
marmara_19 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 trzeba sie kierowac na cmentarz centralny a dokladniej na to rondo co jest za nim.. i tam na brzezinke.. czyt. ulica w lewo rownolegla do tej co rpowadzi do tesco.. a dalej to juz z pamieci nie napsize;p Quote
Cimi Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 nathaniel napisał(a):Cimi powiedz mi, gdzie to jest? To są akurat Czechowice, ale my byłyśmy po 8 a jak wracałyśmy to ludzi było coraz więcej. Ewkaa napisał(a):A czemu fotki z wody nie wyszły:cool3: Po prostu takie jakieś brzydkie były :lol: i je usunęłam :evil_lol:. Takie jakieś plamy zamaist Fiony wyszły :lol:. Ewkaa napisał(a):Na drugi raz budzisz mame i umawiamy się na Pławniowicach wspólnie :eviltong: Ja Fionie zrobię sesję wodną:evil_lol: Tylko, że moja mama tak wcześnie nie wstanie :cool3:. Wcozraj móiwłam jej o Pławniowicach, ale nie wiedziała jak jechać :eviltong:. Chyba za tydzień zrobimy wicieczkę na Pławniowice :lol:. Quote
nathaniel Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Aaaaahaa ;) Wszystko jasne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marmara_19 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 no pozniej sie ejdzie prosto i prosto.. i gdzies sie skreca.. sa 2 drogi.. ta okrezna bardziej jest "jasniejsza" a ta druga.. hmm dziwna;/ Quote
Ewkaa Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Jedziemy na Brzezinkę, aż do Kleszczowa, potem mamy skrzyżowanie w lewo na Rudziniec a my w prawo, mijamy Tawernę (zname miejsce na weseliska) , potem będzie rozjazd i jedziemy jak na Pławniowice (będzie znak ). Miniemy taką wioskę Bycinę i dojedziemy aż do skrzyżowania i tam w lewo a potem już cały czas prosto.. z oddali będzie już widać wodę.....:razz: I jak po lewej stronie zobaczy się taką drewnianą świetlicę (jedyne w szczerym polu) to skręcamy w lewo i zajezdżamy do końca na pseudoparking i biegiem na plaża z psami. Cimi możemy zrobić wspólny wypad, nie widze problemu ale zbiórka o 6 , pojedziecie z mamą za mną (tam dosłownie 15 min jedziemy) Może ktoś jeszcze się pisze na wczesnoporanny zlot psów kochających wodę:evil_lol: Quote
Cimi Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 O to chyba tam za tydzień się wybierzemy :lol: ?A idzie tam normalnie wejść ? Jeśli przyczepią się do mnie glony czy mnie jakaś rybka dotknie to już nie wejdę :evil_lol:. A dziś na Czechowicach była taka fajna cieplutka woda :lol:. oczywiście nie wziełam ciuchów na przebranie ino tylko spoednki i zajebiście wyglądałam :evil_lol:. Quote
Ewkaa Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 O 6 woda była ciepluteńka, glonów nie dostrzegłam, much końskich:angryy: też nie było.... Potem wstawię więcej zdjęc w galerii to zobaczysz jak jest. I chyba za tydzien popływam sobie z psami z rana, chyba że pogoda nie dopisze:angryy: (znając moje szczęście) Quote
marmara_19 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 hej:)) moze i ja sie moge dolaczyc??:>chetnei zobnazce jaka droga ejzdziesz, ze taks zybko.. bo ja ejchalam raz przez rudziniec czy jak to sie zwie.. a arz przez jakies lasy.. eh;/ Quote
Recommended Posts