Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cimi napisał(a):
Tygra witamy w Fioniskowej galerii :eviltong:.

A to ja z koleżanką z Niemiec. A która to ja :razz: :eviltong: ?

Hej!

Obstawiam ze dziewcze po prawej:evil_lol:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Obstawiam ze dziewcze po prawej:evil_lol:

Zgadłaś :evil_lol:.

madzia i medor napisał(a):
Ja strzelam, ta z dłuższymi włosami:cool3: :eviltong:

Trudno powiedzieć czy ona ma dłuższe, bo ja mam akurat (zresztą jak zawsze :lol:) w kucyku :eviltong:.

Posted

Pozazdrościłam wczoraj Ewce wyjazdu nad wodę i dziś my pojechaliśmy :lol:. A o to kilka fotek jak się Fiona bawiła, jak narazie na lądzie, bo z wody nie wyszły :lol:. A tak po za tym to jestem dumna z fiony :evil_lol:, a ona teraz słodko śpi :lol:.

Posted

Cimi napisał(a):
Pozazdrościłam wczoraj Ewce wyjazdu nad wodę i dziś my pojechaliśmy :lol:. A o to kilka fotek jak się Fiona bawiła, jak narazie na lądzie, bo z wody nie wyszły :lol:. A tak po za tym to jestem dumna z fiony :evil_lol:, a ona teraz słodko śpi :lol:.

Cimi powiedz mi, gdzie to jest?
Szukam jakiegoś miejsca, żbey z psami pojechać ;)
Ale będe też szukać tłumaczenia jak dojechac, bo siostra w ciemno jechac nie chce ;)

Posted

Hehehehehehe nieźle Cimi, ale radze jechać na Pławniowice wczesnym rankiem, jest o wiele lepiej. A czemu fotki z wody nie wyszły:cool3:
Na drugi raz budzisz mame i umawiamy się na Pławniowicach wspólnie :eviltong: Ja Fionie zrobię sesję wodną:evil_lol:

Posted

trzeba sie kierowac na cmentarz centralny a dokladniej na to rondo co jest za nim.. i tam na brzezinke.. czyt. ulica w lewo rownolegla do tej co rpowadzi do tesco.. a dalej to juz z pamieci nie napsize;p

Posted

nathaniel napisał(a):
Cimi powiedz mi, gdzie to jest?

To są akurat Czechowice, ale my byłyśmy po 8 a jak wracałyśmy to ludzi było coraz więcej.

Ewkaa napisał(a):
A czemu fotki z wody nie wyszły:cool3:

Po prostu takie jakieś brzydkie były :lol: i je usunęłam :evil_lol:. Takie jakieś plamy zamaist Fiony wyszły :lol:.

Ewkaa napisał(a):
Na drugi raz budzisz mame i umawiamy się na Pławniowicach wspólnie :eviltong: Ja Fionie zrobię sesję wodną:evil_lol:

Tylko, że moja mama tak wcześnie nie wstanie :cool3:. Wcozraj móiwłam jej o Pławniowicach, ale nie wiedziała jak jechać :eviltong:. Chyba za tydzień zrobimy wicieczkę na Pławniowice :lol:.

Posted

Jedziemy na Brzezinkę, aż do Kleszczowa, potem mamy skrzyżowanie w lewo na Rudziniec a my w prawo, mijamy Tawernę (zname miejsce na weseliska) , potem będzie rozjazd i jedziemy jak na Pławniowice (będzie znak ). Miniemy taką wioskę Bycinę i dojedziemy aż do skrzyżowania i tam w lewo a potem już cały czas prosto.. z oddali będzie już widać wodę.....:razz: I jak po lewej stronie zobaczy się taką drewnianą świetlicę (jedyne w szczerym polu) to skręcamy w lewo i zajezdżamy do końca na pseudoparking i biegiem na plaża z psami.

Cimi możemy zrobić wspólny wypad, nie widze problemu ale zbiórka o 6 , pojedziecie z mamą za mną (tam dosłownie 15 min jedziemy)
Może ktoś jeszcze się pisze na wczesnoporanny zlot psów kochających wodę:evil_lol:

Posted

O to chyba tam za tydzień się wybierzemy :lol: ?A idzie tam normalnie wejść ? Jeśli przyczepią się do mnie glony czy mnie jakaś rybka dotknie to już nie wejdę :evil_lol:. A dziś na Czechowicach była taka fajna cieplutka woda :lol:. oczywiście nie wziełam ciuchów na przebranie ino tylko spoednki i zajebiście wyglądałam :evil_lol:.

Posted

O 6 woda była ciepluteńka, glonów nie dostrzegłam, much końskich:angryy: też nie było.... Potem wstawię więcej zdjęc w galerii to zobaczysz jak jest.
I chyba za tydzien popływam sobie z psami z rana, chyba że pogoda nie dopisze:angryy: (znając moje szczęście)

Posted

hej:)) moze i ja sie moge dolaczyc??:>chetnei zobnazce jaka droga ejzdziesz, ze taks zybko.. bo ja ejchalam raz przez rudziniec czy jak to sie zwie.. a arz przez jakies lasy.. eh;/