dbsst Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 czesc dziewczyneczki :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Cimi Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='dbsst']czesc dziewczyneczki :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Cześć Debe :multi:. Coś Cię tu dawno nie było :evil_lol:. Quote
e.v.a Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Cimi'] :multi: biegnij biegniej Fionka:multi: hehe smieszna mine zrobila:evil_lol: Cimi a czy ty niewspominales ze wyjezdzasz:hmmmm: Quote
Cimi Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 evaxon napisał(a):Cimi a czy ty niewspominales ze wyjezdzasz:hmmmm: No wspominałam :eviltong:, ale wyjeżdam 22 lipca :eviltong:. Quote
e.v.a Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Cimi napisał(a):No wspominałam :eviltong:, ale wyjeżdam 22 lipca :eviltong:. achaaaaaaaa:evil_lol: łee to kupa czasu jeszcze :cool3: Quote
Medorowa Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Cześć Cimi:multi: :multi: :multi: Dałabyś jakieś nowe fotkki:mad: Quote
Cimi Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 madzia i medor napisał(a):Cześć Cimi:multi: :multi: :multi: Dałabyś jakieś nowe fotkki:mad: Cześć Madzia :multi:. No przecież jest wyżej zdjęcie :eviltong:. Quote
Medorowa Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Cimi']Cześć Madzia :multi:. No przecież jest wyżej zdjęcie :eviltong:. Cimi, ja proszę o fotki, a nie o jedną fotkę:eviltong: :eviltong: :eviltong: No zlituj się:eviltong: Quote
Cimi Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='madzia i medor']Cimi, ja proszę o fotki, a nie o jedną fotkę:eviltong: :eviltong: :eviltong: No zlituj się:eviltong: To jest ostatnie jakie mam :eviltong:. Ucho zaczęło jak tak dziwacznie stać podczas spania :lol:. Quote
Medorowa Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Teraz masz przynajmniej wizje, jakby wyglądała w kopiowanych uszach;) :lol: Quote
leemonca Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 jedno zdjęcie to za mało, a uszka rzeczywiście jak kopiowane, postawiłaś na żel? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
mar....ka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Ucho zaczęło jak tak dziwacznie stać podczas spania :lol:. To chyba dobra poza dla suczy do spania:) Quote
Cimi Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 madzia i medor napisał(a):Teraz masz przynajmniej wizje, jakby wyglądała w kopiowanych uszach;) :lol: Za brdzo nie widać :eviltong:. Muszę kogos poprosić, aby skopiował jej ładnie uszy :lol:. leemonca napisał(a): a uszka rzeczywiście jak kopiowane, postawiłaś na żel? :cool3: :cool3: :cool3: E tam żel :cool3:. Lepszy lakier Schwarzkopf nie zepsuje się podczas deszczu czy wiatru :lol:. Quote
Cimi Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 leemonca napisał(a):i wytrzymuje na lotnisku :evil_lol: No tak.. zapomniałam o lotnisku :lol:. Quote
Behemot Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Cimi napisał(a): E tam żel :cool3:. Lepszy lakier Schwarzkopf nie zepsuje się podczas deszczu czy wiatru :lol:. Dementuję. Ten kalier jest do bani. Już lepiej postawić włosy/uszy na cukier :evil_lol: Quote
Cimi Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 Behemot napisał(a):Dementuję. Ten kalier jest do bani. Już lepiej postawić włosy/uszy na cukier :evil_lol: Taa.. ja się na tym nie znam :lol:, bo nie używam żadnych pianek, żelu czy lakierów :lol:, ale reklame mają fajną :evil_lol:.A przypadkiem na cukrze nie robi się dredów :lol: ? Coś tak chyba kiedyś słyszałam :eviltong:. A dziś chyba dostaniemy nowe talerzyki frisbee :bigcool: :multi:. Quote
leemonca Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 no tak, i taniej wyjdzie a może na... piwo?!? moja babcia tak układała sobie fryzurę :evil_lol: Quote
Behemot Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Cimi napisał(a):A przypadkiem na cukrze nie robi się dredów :lol: ? Coś tak chyba kiedyś słyszałam :eviltong:. W czasach mojego "nastolactwa" na cukier to punki robiły sobie irokezy :cool3: Dredy robią się same - bez używania żadnych specyfików. Ot, kołtun taki :evil_lol: BTW: kiedyś na wsiach wiele dzieci miało "dredy" :evil_lol: Dziwne, że nie uważano tego za modną fryzurę tylko za objaw choroby (jak powszechnie wiadomo kołtun to objaw szaleństwa tudzież czarnoksięstwa :evil_lol:). Quote
Cimi Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 E tam na piwo :cool3:. Ja tam wolę piwo wypić :eviltong:. Na włosy używam tylko odżywek nic innego :lol:. Quote
Cimi Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Dziś pojechaliśmy sobie nad wodę. Byliśmy tam po 7 do 9. Non stop zabawy w wodzie :lol:. :cool1:. Quote
tygra Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Cimi']Dziś pojechaliśmy sobie nad wodę. Byliśmy tam po 7 do 9. Non stop zabawy w wodzie :lol:. :cool1:. jaką ładną talię osy ma Fionka:loveu: , bardzo mi się jej sylwetka podoba Quote
Recommended Posts