Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nathaniel napisał(a):
Czy naprawde w naszej okolicy nie ma żadnego klubu agility ?

nie, nie ma ale zawsze można robić samemu :lol:.

Posted

[quote name='Cimi']nie, nie ma ale zawsze można robić samemu :lol:.
Nie mam gdzie postawić "toru". :roll:

Własnie szukam jakiś życzeń dla Sabinki

Myśli, że to mogło by być ;

Nie lubię tej Twojej smutnej miny,
kiedy wszystko wali Ci się na główkę,
nie wiedząc dokąd udać się po pomoc...
Zawsze kogoś znajdziesz,pamietaj tego Ci życzę.
I jeszcze życzę Ci spokoju ducha,
żadnych chwil załamań sercowych i szkolnych.
Niech bedzie dużo szaleństw,wzlotów i upadków,
ale niech Ci to wszystko nie spędza snu z powiek
i śpij dobrze,czasem nawet zaśpij, należy Ci się
Dobrych przyjacióŁ Ci życzę,
wspaniaŁych kochających"Ktosiów"
I "ciepŁych"dni, żeby wiosna byŁa zawsze.

Albo to :

Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku
dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i
nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju życzy...

Posted

Cimi napisał(a):
Teren zawsze się znajdzie :razz:.

Masz coś na myśli?

Ja sobie tak myślałam, że fajnie byłoby pasjonatów do koopy zebrać i się spotykać, wymyslić coś odnośnie z torem, może jakiś klubik, ale co ja tam mogę... 14 nic nie mogą :(

Posted

Mój pierwszy raz....w tej galerii, więc wybrałam kilka fotk, które bardzo mi się spodobały:

cdn:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jestem na jakieś 117 stronie ufff ufff

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Bigosku czemu wkleiłaś fotki moich burków u Cimi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mimo wszystko miło, że się podobują :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja myslałam ze przedawkowałam Eutyrox i mi się już plącze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cimi .....foty;)

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Bigosku czemu wkleiłaś fotki moich burków u Cimi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mimo wszystko miło, że się podobują :lol:

Tak to pewnie jest jak się kilka galerie ogląda :evil_lol:. Bigosku mylę się czy nie :razz: :lol: ?

Posted

[quote name='Cimi']Tak to pewnie jest jak się kilka galerie ogląda :evil_lol:. Bigosku mylę się czy nie :razz: :lol: ?

Tak jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ale się uśmiałam, bo teraz weszłam do galerii Cimi i widzę sznaucerki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wcześniej gdzieś mi ten pościk umknął i nie wiedziałam gdzie jest a wiedziałam, że na pewno wysyłałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Alicjarydzewska - to może ja czegoś za dużo wzięłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale wpada;)

Posted

evaxon napisał(a):
:hmmmm: jak przez taka mała szparke si ewcisnela Fionka :hmmmm:

Wciskać się nie musiała, bo to drabinka z łóżka :lol:.

Posted

[quote name='bigos']Tak jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ale się uśmiałam, bo teraz weszłam do galerii Cimi i widzę sznaucerki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wcześniej gdzieś mi ten pościk umknął i nie wiedziałam gdzie jest a wiedziałam, że na pewno wysyłałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Alicjarydzewska - to może ja czegoś za dużo wzięłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale wpada;)

hahaha całkiem fajna wpada :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tyż się uśmiałam :lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ale słodzinka:loveu: :loveu: :loveu:

No nie :razz: :lol:.

madzia i medor napisał(a):
Dużego buziaka w ten duży nochal ode mnie:lol:

Już :lol:.

A chciałam donieść, że mój klocuś mierzy soebie 59 cm w kłębie i waży 28 kg :cool3:. A myślałam, że będzie ponad 30 :lol:.

Aaaa właśnie zamawiam nowe talerzyki frisbee :lol: :bigcool:.

Posted

haha to co ona tak bez problemu przeczodzi pomiedzy szczebelkami ??:lol: :evil_lol:
czekamy na jakies fotki uwieczniajace Fionke w trakcie łapania nowych talerzy :cool3:
to dobrze ze nie wazy 30 bo by dziewczyna si ekompleksow nabawila ze niby za gruba ;) hehe

Posted

evaxon napisał(a):
haha to co ona tak bez problemu przeczodzi pomiedzy szczebelkami ??:lol: :evil_lol:

Nie, nie musi między szczeblami przechodzić ;). To jest łóżko piętrowei drabinka jest tylko po jednej stronie a reszta jest normalna :eviltong:.

evaxon napisał(a):
czekamy na jakies fotki uwieczniajace Fionke w trakcie łapania nowych talerzy :cool3:

talerze dopiero będą po 15 lipca :eviltong:.

evaxon napisał(a):
to dobrze ze nie wazy 30 bo by dziewczyna si ekompleksow nabawila ze niby za gruba ;) hehe

E tam nabawić się kompleksów napewnoby się nie nabawiła, bo od zawsze ma idealne wcięcie w talii :lol:.