Cimi Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 nathaniel napisał(a):jak to nie ma zdjęć ? No tak to, bo ja mało zdjęć robię a tymabrdziej mało wstawiam :razz:. Quote
nathaniel Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Eeeeeeeeeeeee .... to głupio :lol::lol: Czy naprawde w naszej okolicy nie ma żadnego klubu agility ? Quote
Cimi Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 nathaniel napisał(a):Czy naprawde w naszej okolicy nie ma żadnego klubu agility ? nie, nie ma ale zawsze można robić samemu :lol:. Quote
nathaniel Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Cimi']nie, nie ma ale zawsze można robić samemu :lol:. Nie mam gdzie postawić "toru". :roll: Własnie szukam jakiś życzeń dla Sabinki Myśli, że to mogło by być ; Nie lubię tej Twojej smutnej miny, kiedy wszystko wali Ci się na główkę, nie wiedząc dokąd udać się po pomoc... Zawsze kogoś znajdziesz,pamietaj tego Ci życzę. I jeszcze życzę Ci spokoju ducha, żadnych chwil załamań sercowych i szkolnych. Niech bedzie dużo szaleństw,wzlotów i upadków, ale niech Ci to wszystko nie spędza snu z powiek i śpij dobrze,czasem nawet zaśpij, należy Ci się Dobrych przyjacióŁ Ci życzę, wspaniaŁych kochających"Ktosiów" I "ciepŁych"dni, żeby wiosna byŁa zawsze. Albo to : Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju życzy... Quote
Cimi Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 nathaniel napisał(a):Nie mam gdzie postawić "toru". :roll: Teren zawsze się znajdzie :razz:. Quote
nathaniel Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Cimi napisał(a):Teren zawsze się znajdzie :razz:. Masz coś na myśli? Ja sobie tak myślałam, że fajnie byłoby pasjonatów do koopy zebrać i się spotykać, wymyslić coś odnośnie z torem, może jakiś klubik, ale co ja tam mogę... 14 nic nie mogą :( Quote
leemonca Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 nie ma zdjęć? :placz: my lubić zdjęcia! :megagrin: Quote
Medorowa Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Ejj, tu naprawdę nie ma nowych zdjęć, a taki śliczne psisko :zly7: :zly7: :zly7: :zly7: Quote
malawaszka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Tośka_m']No nareszcie jakieś focisze :loveu: Dykta z głową boksera :roflt::roflt: :roflt: hahahaha świetna fota :lol: :lol: :lol: Quote
bigos Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Mój pierwszy raz....w tej galerii, więc wybrałam kilka fotk, które bardzo mi się spodobały: cdn:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jestem na jakieś 117 stronie ufff ufff Quote
malawaszka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Bigosku czemu wkleiłaś fotki moich burków u Cimi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mimo wszystko miło, że się podobują :lol: Quote
Alicja Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Bigosku czemu wkleiłaś fotki moich burków u Cimi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mimo wszystko miło, że się podobują :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja myslałam ze przedawkowałam Eutyrox i mi się już plącze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cimi .....foty;) Quote
Cimi Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Bigosku czemu wkleiłaś fotki moich burków u Cimi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mimo wszystko miło, że się podobują :lol: Tak to pewnie jest jak się kilka galerie ogląda :evil_lol:. Bigosku mylę się czy nie :razz: :lol: ? Quote
leemonca Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 no, proszę! otwieram sobie galeryjkę a tu wita mnie takia piękna buziuchna!!! Quote
bigos Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Cimi']Tak to pewnie jest jak się kilka galerie ogląda :evil_lol:. Bigosku mylę się czy nie :razz: :lol: ? Tak jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ale się uśmiałam, bo teraz weszłam do galerii Cimi i widzę sznaucerki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wcześniej gdzieś mi ten pościk umknął i nie wiedziałam gdzie jest a wiedziałam, że na pewno wysyłałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicjarydzewska - to może ja czegoś za dużo wzięłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale wpada;) Quote
e.v.a Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Cimi'] :cool1: :hmmmm: jak przez taka mała szparke si ewcisnela Fionka :hmmmm: Quote
Cimi Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 evaxon napisał(a)::hmmmm: jak przez taka mała szparke si ewcisnela Fionka :hmmmm: Wciskać się nie musiała, bo to drabinka z łóżka :lol:. Quote
malawaszka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='bigos']Tak jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ale się uśmiałam, bo teraz weszłam do galerii Cimi i widzę sznaucerki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wcześniej gdzieś mi ten pościk umknął i nie wiedziałam gdzie jest a wiedziałam, że na pewno wysyłałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicjarydzewska - to może ja czegoś za dużo wzięłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale wpada;) hahaha całkiem fajna wpada :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tyż się uśmiałam :lol: Quote
Medorowa Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Ale słodzinka:loveu: :loveu: :loveu: Dużego buziaka w ten duży nochal ode mnie:lol: Quote
Cimi Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 madzia i medor napisał(a):Ale słodzinka:loveu: :loveu: :loveu: No nie :razz: :lol:. madzia i medor napisał(a):Dużego buziaka w ten duży nochal ode mnie:lol: Już :lol:. A chciałam donieść, że mój klocuś mierzy soebie 59 cm w kłębie i waży 28 kg :cool3:. A myślałam, że będzie ponad 30 :lol:. Aaaa właśnie zamawiam nowe talerzyki frisbee :lol: :bigcool:. Quote
e.v.a Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 haha to co ona tak bez problemu przeczodzi pomiedzy szczebelkami ??:lol: :evil_lol: czekamy na jakies fotki uwieczniajace Fionke w trakcie łapania nowych talerzy :cool3: to dobrze ze nie wazy 30 bo by dziewczyna si ekompleksow nabawila ze niby za gruba ;) hehe Quote
Cimi Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 evaxon napisał(a):haha to co ona tak bez problemu przeczodzi pomiedzy szczebelkami ??:lol: :evil_lol: Nie, nie musi między szczeblami przechodzić ;). To jest łóżko piętrowei drabinka jest tylko po jednej stronie a reszta jest normalna :eviltong:. evaxon napisał(a):czekamy na jakies fotki uwieczniajace Fionke w trakcie łapania nowych talerzy :cool3: talerze dopiero będą po 15 lipca :eviltong:. evaxon napisał(a):to dobrze ze nie wazy 30 bo by dziewczyna si ekompleksow nabawila ze niby za gruba ;) hehe E tam nabawić się kompleksów napewnoby się nie nabawiła, bo od zawsze ma idealne wcięcie w talii :lol:. Quote
Medorowa Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Cimi , a może jakieś nowe foteczki:roll: :eviltong: Quote
Recommended Posts