Alicja Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 STO LAT DLA FIONECZKI z okazji urodzin :laola::laola: Quote
Cola Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 :laola: :laola: STO LAT, STO LAT!!!!!! dla FIONKI :loveu: :new-bday: :BIG: :tort: :knajpa: :cunao: :drink1: :drink1: Quote
agbar Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Fiona zycze ci duuuuuuuuzo radosci i pociechy z Towjej pańci, mnóstwo pysznego jedzonka i długich spacerków:) Quote
Patka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 sto lat w zdrowiu i miłosci oraz wielkie góry kosci (wołowych) Quote
Cimi Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Jeszcze raz dziękujemy za życzenia urodzinowe :lol:. Quote
keleris Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 no normalnie sliczna psina ja juz sie nie moge doczekac az moj bedzie taki dooozy :D Quote
Cimi Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Keleris witam Cię serdecznie i zapraszam częściej ;). Fotki autorstwa Ani Król, czyli Aneek ;) :cool1: Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 strasznie spóźnione ale z serducha płynace Życzonka Sczęścia i mnóstwa kości od Sz i od D ;) jakie skupienie u Fioniastej :evil_lol: myślałam na początku że rodezjanek ma łate na oczku hahahhah :oops: :evil_lol: Quote
Cimi Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Debe dzięki za życzonka ;). Rodezjanek Bu to adorator Fiony, biegajacy za nią non stop :lol:. Quote
Tośka_m Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Hłe hłe :lol: Patrzyłam na zdjęcie bez okularów (a ślepa jestem niesłychanie :razz: ) i się zdziwiłam jaka ta Fiona dłuuuga się zrobiła :lol: Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Cimi napisał(a):Debe dzięki za życzonka ;). Rodezjanek Bu to adorator Fiony, biegajacy za nią non stop :lol:. ma dobry gust amant :D :lol: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Cimi napisał(a):Debe dzięki za życzonka ;). Rodezjanek Bu to adorator Fiony, biegajacy za nią non stop :lol:.;)ma chłopak dobry gust:p Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)ma chłopak dobry gust:p hahahahha bliźniaczko :buzi: :loveu: :lol: Quote
Cimi Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Tośka_m napisał(a):Hłe hłe :lol: Patrzyłam na zdjęcie bez okularów (a ślepa jestem niesłychanie :razz: ) i się zdziwiłam jaka ta Fiona dłuuuga się zrobiła :lol: Nie dość, że długa to ogon dostała gratis :evil_lol: :evil_lol: :lol:. dbsst napisał(a):ma dobry gust amant :D :lol: Tylko, że Fiona nie lubi takich zabaw jakie Bu oferuje :lol:. Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :cool1: Cimi napisał(a): Tylko, że Fiona nie lubi takich zabaw jakie Bu oferuje :lol:. hahahhahahahahaha i dobrze bo to cnotliwa delikatna dziewczynka :cool1: Quote
Cimi Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 dbsst napisał(a)::cool1: hahahhahahahahaha i dobrze bo to cnotliwa delikatna dziewczynka :cool1: Z tą delikatną dziewczynką mam pewne wątpliwości :evil_lol:. Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Cimi napisał(a):Z tą delikatną dziewczynką mam pewne wątpliwości :evil_lol:. ojjjjjjjjjjjj tam przesadzasz ;) Quote
e.v.a Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Cimi'] ale sie kolorystyczni edobraly :evil_lol: tylko czarny ni epasuje:shake: :evil_lol: :loveu: Quote
Recommended Posts