Alicja Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 evaxon napisał(a):bo obawia sie ze musi zrezygnowac z łóżeczka Agaty :evil_lol::razz:ale ona na wyrku nigdy nie sypiała ;) Quote
e.v.a Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:ale ona na wyrku nigdy nie sypiała ;) a teraz juz wie ze nigdy to nie nastapi :lol: Quote
malawaszka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Cimi napisał(a): a ten pan z tv co się tak gapi? :evil_lol: Quote
an3czka Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Cimi napisał(a):Fiona na nowym legowisku :).. coś tych prezencików ostatnio dostała za dużo :lol:. Ale ma śliczne łóżeczko. Tylko co ona taka skwaszona? Quote
Godelaine Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Agata... I Fionka śpi na tym legowisku? Jak ja bym tak chciała! Niedawno swojej małej zlikwidowałam klatkę i na miejscu położyłam kocyk (do czasu kiedy nie kupię jej fajnego wyrka). Efekt? Śpi wszędzie tylko nie tam, a jesli już to tak skopie kocyk, że śpi na wykładzinie. Ale czego tu wymagać, jeśli ona od początku z klatki wszelkie kocyki zawsze wywalalała i spała na gołym metalu? :roll: :) Quote
Cimi Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:ale ona na wyrku nigdy nie sypiała ;) Fionka sypia, ale tylko za moim pozwoleniem ;). Najczęściej sypiamy razem jak ja mam wolne ;). malawaszka napisał(a):a ten pan z tv co się tak gapi? :evil_lol: A to jest pan z mody na sukces :evil_lol:.Chyba się gapi na jajeczka świąteczne :evil_lol:. an3czka napisał(a):Ale ma śliczne łóżeczko. Tylko co ona taka skwaszona? Bo jej kazałam leżeć :evil_lol: :evil_lol:. Quote
Cimi Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Godelaine napisał(a):Agata... I Fionka śpi na tym legowisku? Oczywiście, że śpi.. na początku nie chciała na tym nowym leżeć, ale całą noc spała, mimo że ma w kuchni do dyspozycji kocyk, gdzie może sobie poobgryzać kości. Fiona należy do wygodnych psów :lol:. A po świętach zamawiam klatkę. Tylko jeszcze jeszcze się zastanawiam nad wielkością, bo albo w IV będę upychać legowisko (bo w sklepie nie mieli metra :roll:), albo kupię V i zmieści się na luzie :cool3:. Quote
Cimi Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Dziękujemy za życzonka :calus:. A my dzisiejszy poranek spędziłyśmy na szaleństwach z frisbee i kilka fotek :lol:. Quote
Godelaine Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Superaśne foty!!! :D Agata... To kiedy się umawiamy na wspólny trening? Ja mam dwa Jawzy, Ty masz dwa Jawzy. To już coś :D Quote
Cimi Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:a Klocek nie chce łapać frisbee Mój Klocek :cool3: ?Jak najbardzeij, że chce :D. Quote
Godelaine Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Hehe... Nie chciałabym stać na jej drodze, gdy leci po pilkę :) A tak w ogole. Zmotywowałaś mnie dziś Agatko tymi fotami, więc wyciągnęłam dziś na spacer brata, by porobił nam fotki. Efekt tego można zobaczyć w temacie Desti :D Quote
Alicja Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Cimi napisał(a):Mój Klocek :cool3: ?Jak najbardzeij, że chce :D.Mój Klocek :placz: Quote
Cimi Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Mój Klocek :placz: Polecam przeczytać topic o frisbee na DGM.. być może pomoże. Choć wydaje mi się, że to zależy od materiału z jakiego jest zrobione frisbee. Akurat Jawz jest o tyle fajnym dyskiem i dość fajnym dyskiem do chwytania przez psa i jest wart swojej ceny. I to chyba zależy od nakręcenia na inne zabawki ;). Quote
e.v.a Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 ale nam Agatka niespodzianke na zajaczka zrobila tyyyyyle fotkow powklejala:evil_lol: achh te swieta:multi: Quote
Cimi Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 E tam może być jako niespodzianka :evil_lol:, ale już więcej nie ma ;).Może jakieś Goddy ma to wklei :lol: :evil_lol:. Quote
Godelaine Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Jak dorwę się na swój profil (okupuję teraz brata), to może coś znajdę. A jesli nie, to jutro się nadrobi :D Quote
e.v.a Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Godelaine napisał(a):Jak dorwę się na swój profil (okupuję teraz brata), to może coś znajdę. A jesli nie, to jutro się nadrobi :D czekamy na foteczki:cool3: Quote
Cimi Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 evaxon napisał(a):czekamy na foteczki:cool3: Ale to dopiero jutro będzie mały trening frisbee i posłuszeństwa :lol:. Quote
Recommended Posts