Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cimi napisał(a):
Od razu leniwa.. nie mam czasu ;). Muszę poprawiać oceny, bo zaniedługo matury się zaczynają a po maturach to będzie masakra w szkole :roll:.

ja swoje oceny poprawiam ..hohoo czasu i sie zebrac nie moge ...:shake: za dlugo mnie nei bylo w szkole mnustwo zalegloscie echh.... ale po swietach biore sie ostro do roboty :lol:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evaxon napisał(a):
ja swoje oceny poprawiam ..hohoo czasu i sie zebrac nie moge ...:shake: za dlugo mnie nei bylo w szkole mnustwo zalegloscie echh.... ale po swietach biore sie ostro do roboty :lol:

Ja tam chodzę do szkoły.. choć czasem nie przyjdę na kilka lekcji pierwszych :lol:. No ale jutro ostatni dzień do sql i zabieram się za POtop :roll:.

Posted

Cimi napisał(a):
Ja tam chodzę do szkoły.. choć czasem nie przyjdę na kilka lekcji pierwszych :lol:. No ale jutro ostatni dzień do sql i zabieram się za POtop :roll:.

oj mi tez sie zdarza nie przyjsc na pierwsza lekcje bo cos tam :roll: :lol: a z ocen na koniec jestem zadowolona nawet :p

Posted

olekg18 napisał(a):
ja w 1 semestrze teraz w pierwszej klasie liceum miałem 235 godzin nieusprawiedliwionych :) a teraz mam 3 nieusprawiedliwione i 21 usprawiedliwionych :)

To masz się czym chwalić :evil_lol: :evil_lol:.

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Tak myślałem, ale wolałem się upewnić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Tia .. pewnie myślałeś co innego :evil_lol:.

Posted

Zaraz goddy wrzuci foty czarka desti ,kaji i krówki ;)do mojej galeri więc idzcie zobaczyć ;d

agata czy ten facet to twónj tatuś????
a adaś sobie brzuch ogląda <lol2>?

Posted

olekg18 napisał(a):
agata czy ten facet to twónj tatuś????
a adaś sobie brzuch ogląda <lol2>?

No mój ojciec ;). A Adaś to raczej się drapie niż ogląda :lol:.

Posted

Jeśli znajdę chwilkę czasu, to poszperam po kompie i może wrzucę jakieś foty Fionki. Tyle że z tym czasem jest kiepsko. Właściwie w tym momencie to pokój powinnam sprzątać :roll:

Posted

Godelaine napisał(a):
Jeśli znajdę chwilkę czasu, to poszperam po kompie i może wrzucę jakieś foty Fionki.

O jak fajnie :lol: :cool3:.

Godelaine napisał(a):
Właściwie w tym momencie to pokój powinnam sprzątać :roll:

O ja już posprzątałam swoją część :lol:.. teraz przyszła pora na brata, a ja mam spokuj :lol:.

Posted

Cimi napisał(a):
Pozwoliłam sobie odświeżyć galerie Fiony :lol:. Ostatnio byłyśmy na spotkanku w lasku z rodezjanem Bubu i czarnym potworem czyli gronkiem Desti :loveu:. Zdjęcia autorstwa Goddy.

To akurat zrobiłam ja :lol:.

Ale super szaleństwa!:lol: