e.v.a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Cimi napisał(a):Od razu leniwa.. nie mam czasu ;). Muszę poprawiać oceny, bo zaniedługo matury się zaczynają a po maturach to będzie masakra w szkole :roll:. ja swoje oceny poprawiam ..hohoo czasu i sie zebrac nie moge ...:shake: za dlugo mnie nei bylo w szkole mnustwo zalegloscie echh.... ale po swietach biore sie ostro do roboty :lol: Quote
Cimi Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 evaxon napisał(a):ja swoje oceny poprawiam ..hohoo czasu i sie zebrac nie moge ...:shake: za dlugo mnie nei bylo w szkole mnustwo zalegloscie echh.... ale po swietach biore sie ostro do roboty :lol: Ja tam chodzę do szkoły.. choć czasem nie przyjdę na kilka lekcji pierwszych :lol:. No ale jutro ostatni dzień do sql i zabieram się za POtop :roll:. Quote
Magda-Amir Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Cimi napisał(a):Ja tam chodzę do szkoły.. choć czasem nie przyjdę na kilka lekcji pierwszych :lol:. No ale jutro ostatni dzień do sql i zabieram się za POtop :roll:. oj mi tez sie zdarza nie przyjsc na pierwsza lekcje bo cos tam :roll: :lol: a z ocen na koniec jestem zadowolona nawet :p Quote
olekg89 Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 ja w 1 semestrze teraz w pierwszej klasie liceum miałem 235 godzin nieusprawiedliwionych :) a teraz mam 3 nieusprawiedliwione i 21 usprawiedliwionych :) Quote
Cimi Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 olekg18 napisał(a):ja w 1 semestrze teraz w pierwszej klasie liceum miałem 235 godzin nieusprawiedliwionych :) a teraz mam 3 nieusprawiedliwione i 21 usprawiedliwionych :) To masz się czym chwalić :evil_lol: :evil_lol:. Quote
e.v.a Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 hej hej Cimi :cool3: hej hej dawno nie widziana Fionko :roll: :lol: :evil_lol: Quote
Cimi Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):A tu jak zwykle zdjęć nie ma :shake: ... Przecież mówilam, że nie będzie :lol:. Quote
PiotrekJ Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Cimi napisał(a):Przecież mówilam, że nie będzie :lol:. Wiem wiem :roll: ... Ale pomarudzić przecież mogę :razz: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Cimi Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Wiem wiem :roll: ... Ale pomarudzić przecież mogę :razz: :evil_lol: :evil_lol: ... Jak musisz :evil_lol:. Quote
e.v.a Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Cimi napisał(a): Pietrek marudz czesciej :multi: Quote
PiotrekJ Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Agatko, czy ja mam jakieś przywileje? :razz: Quote
Cimi Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Agatko, czy ja mam jakieś przywileje? :razz: Hmm.. niech pomyśle... yyy NIE :evil_lol: :evil_lol:. Quote
PiotrekJ Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Cimi napisał(a):Hmm.. niech pomyśle... yyy NIE :evil_lol: :evil_lol:. Tak myślałem, ale wolałem się upewnić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Cimi Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tak myślałem, ale wolałem się upewnić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Tia .. pewnie myślałeś co innego :evil_lol:. Quote
olekg89 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Zaraz goddy wrzuci foty czarka desti ,kaji i krówki ;)do mojej galeri więc idzcie zobaczyć ;d agata czy ten facet to twónj tatuś???? a adaś sobie brzuch ogląda <lol2>? Quote
Cimi Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 olekg18 napisał(a):agata czy ten facet to twónj tatuś???? a adaś sobie brzuch ogląda <lol2>? No mój ojciec ;). A Adaś to raczej się drapie niż ogląda :lol:. Quote
Godelaine Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Jeśli znajdę chwilkę czasu, to poszperam po kompie i może wrzucę jakieś foty Fionki. Tyle że z tym czasem jest kiepsko. Właściwie w tym momencie to pokój powinnam sprzątać :roll: Quote
Cimi Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Godelaine napisał(a):Jeśli znajdę chwilkę czasu, to poszperam po kompie i może wrzucę jakieś foty Fionki. O jak fajnie :lol: :cool3:. Godelaine napisał(a):Właściwie w tym momencie to pokój powinnam sprzątać :roll: O ja już posprzątałam swoją część :lol:.. teraz przyszła pora na brata, a ja mam spokuj :lol:. Quote
an3czka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Cimi napisał(a):Pozwoliłam sobie odświeżyć galerie Fiony :lol:. Ostatnio byłyśmy na spotkanku w lasku z rodezjanem Bubu i czarnym potworem czyli gronkiem Desti :loveu:. Zdjęcia autorstwa Goddy. To akurat zrobiłam ja :lol:. Ale super szaleństwa!:lol: Quote
e.v.a Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 ja nie lubie swiat bo trzeba sprzatac:shake: naszczescie ja nie sprzatam za duzo:evil_lol: dziendoberek Agatko :) Quote
Cimi Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Fiona na nowym legowisku :).. coś tych prezencików ostatnio dostała za dużo :lol:. I tak trochę świątecznie :) Quote
e.v.a Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:a cóż ona taka niezadowolona ;) bo obawia sie ze musi zrezygnowac z łóżeczka Agaty :evil_lol: Quote
Recommended Posts