e.v.a Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Cimi napisał(a):No a co zawsze mogło być gorzej :evil_lol: :evil_lol:. chyba nie:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 evaxon napisał(a):chyba nie:evil_lol: Chociaż raz się z Tobą zgadzam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Cimi Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Jak to nie ? Może być gorzej, bo zdjęć mogę np. nie wklejać :evil_lol:. Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Cimi napisał(a):Jak to nie ? Może być gorzej, bo zdjęć mogę np. nie wklejać :evil_lol:. Tylko spróbuj, a baty będą :mad: :mad: :mad: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Czy ktoś tutaj ma urodzinki ? :multi: :laola: :drink1:Dorosłości to namiastka :new-bday: :knajpa:Gdy nadejdzie osiemnastka:new-bday: :drinka: Śmiało ściągaj swój pas cnoty -:cunao: :popcorn:Chłopcy wezmą Cię w obroty:BIG: :cunao:Tańcz od rana do wieczora -:tort: :new-bday:Na skrupuły przyjdzie pora:knajpa: :drinka:By Cię nie dopadły garyr,:BIG: :tort: I ględzący wciąż mąż stary!:drinking: Quote
Cimi Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tylko spróbuj, a baty będą :mad: :mad: :mad: ... Ty Ty ja mam prawdziwego obrońce w dzień i w nocy przy nodze :evil_lol:. Daga Dzięki :calus: Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a)::drinka: Śmiało ściągaj swój pas cnoty -:cunao: Dagula, do czego Ty Agatkę namawiasz? Przecież Ona dopiero 18 lat skończyła :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Agatko, a jakby Twója Fionka zareagowała na takie coś jak York :cool3: Może kiedyś się wybierzemy do parku pochodzic co?? :razz: Quote
e.v.a Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Cimi napisał(a):Ty Ty ja mam prawdziwego obrońce w dzień i w nocy przy nodze :evil_lol:. po cholere nosisz w nogawce sztachety:razz: :lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dagula, do czego Ty Agatkę namawiasz? Przecież Ona dopiero 18 lat skończyła :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Piotruś ona może już w ogól,e go nie mieć :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Piotruś ona może już w ogól,e go nie mieć :evil_lol: :evil_lol: Co racja to racja :p ... Agatko, przyznaj się :razz: ... Quote
e.v.a Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 ale wy ględzicie:shake: mozemyjuz zaczac pic zdrowko Agaty ??:roll: :lol: Quote
Cimi Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Agatko, a jakby Twója Fionka zareagowała na takie coś jak York :cool3: Obawiam się, że Oskar jest troszkę gabarytowo za mały dla Fiony :evil_lol:. Fiona jest psem bardzo mało delikatnym mogłam to zaobserwować po zabawach ze mną :evil_lol: i jak z innymi psami. Ostatnio zgniotła jamnika z klatki :lol:. Jeśli Oskar lubi być zrównany z ziemią, popychany tyłkiem czy trącanie nosem to czemu nie :evil_lol:. Aha i jakiekolwiek wąchanie jej tyłka przez psy nie wchodzi w grę :diabloti: oraz szczekanie na nią to sygnał, że ona też zacznie tylko, że bardzo donośnie :evil_lol:. Piotrze : moja słodka tajemnica :evil_lol:. Quote
Cimi Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 evaxon napisał(a):dziendoberek dziewczyny :cool3: Cześć Ewa :cool3:. U nas leje od wczoraj :roll:. Fiona jak wyszła nie wiedziała co ma zrobić :lol:. Quote
e.v.a Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Cimi napisał(a):Cześć Ewa :cool3:. U nas leje od wczoraj :roll:. Fiona jak wyszła nie wiedziała co ma zrobić :lol:. haha u nas tez padalo wieczorem ale to nam nie przeszkodzilo w szwedaniu sie:evil_lol: Tigrze jakos nie przeszkadza deszcz:roll: ...dzis u nas fee pogoda mokre chodniki pada co jakis czas :-( gdzie to sloneczko gdzie??:placz: Quote
Cimi Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 U nas leje, a to w sumie mało powiedziane :roll:. Wielkie kałuże, nie ma jak chodzić i gdzie. Quote
e.v.a Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Cimi napisał(a):U nas leje, a to w sumie mało powiedziane :roll:. Wielkie kałuże, nie ma jak chodzić i gdzie. uuu to wspolczuje ja wlasnie bylam z psem na dworku i musze przyznac ze pogoda nawet nawet. slonko chce si eprzebic przez chmurki deszczyk nie pada nie ma wiatru i ciepelko ...chyba jednak si ewybiore pobiegac z psiem (znaczy ona bedzie biegac:evil_lol: ) Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Cimi napisał(a):Piotrze : moja słodka tajemnica :evil_lol:. Mi nie powiesz? :razz: :evil_lol: :evil_lol: Tak w ogole to cześć :p ... Quote
Cimi Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 PiotrekJ napisał(a):Mi nie powiesz? :razz: :evil_lol: :evil_lol: A niby czemu miałabym mówić :cool3: :evil_lol: ? Cześć . Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Cimi napisał(a):A niby czemu miałabym mówić :cool3: :evil_lol: ? Cześć . No bo ja to jestem ja :cool3: :p ... Quote
Cimi Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 PiotrekJ napisał(a):No bo ja to jestem ja :cool3: :p ... Szczerze ? Nie przekonałeś mnie :diabloti:. Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Cimi napisał(a):Szczerze ? Nie przekonałeś mnie :diabloti:. Jak sobie chcesz, będę musiał się domyślać :razz: ;) ... Quote
Cimi Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jak sobie chcesz, będę musiał się domyślać :razz: ;) ... Jak musisz :evil_lol:. Quote
Recommended Posts