e.v.a Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 hehe hej hej dziewczyny :D no to zycze powodzenia w hodowli roslinki:loveu: mojej dobrze zaczynaja robic promyki sloneczne + lampka u zolwia + woda :D zaczena ożywac:D:multi: oby pulapki wyrosly:razz: Quote
Cimi Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Pozwoliłam sobie odświeżyć galerie Fiony :lol:. Ostatnio byłyśmy na spotkanku w lasku z rodezjanem Bubu i czarnym potworem czyli gronkiem Desti :loveu:. Zdjęcia autorstwa Goddy. To akurat zrobiłam ja :lol:. Quote
Basia&Safi Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 uuuuuuuuu sie wybrudzilam troszke heheh :):) Quote
Cimi Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 basiulka22tychy napisał(a):uuuuuuuuu sie wybrudzilam troszke heheh :):) Tu i tak jest jeszcze w miarę czysta :evil_lol: :evil_lol:. Quote
Patka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 ale boska trójeczka :cool3: co do roślinek my niemal w pełni przerzucilismy sie na kaktusy :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 świetne :multi::multi::multi: :evil_lol:z roślinek to ja mam w domciu już tylko 1 dracenę , 2 noliny , 1/2 paprotki :cool3:, zygusia ,a kaktus ostatnio umarł w kuchni na ...:cool3: brak wody Quote
Cimi Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Na kaktusy to ja cierpiałam w podstawówce :evil_lol:. Miałam ich pełno, a zostały mi w sumie 2, ewidentnie mi się znidzuły, reszta uschła, a to dałam babci. I dwa zostały z czego jeden ma za małą doniczkę i od pół roku przymierzam się do kupna nowej i przesadzenia, bo mi go szkoda, drugi jest w pokoju u rodziców.. mama zachwyca się pod każdym względem tego kaktusa, bo 30 cm małego kaktusika urosł chyba do 1,90 m kaktusa :evil_lol:. Roślin jakie u mnie w mieszkaniu są nie będę wymieniać, bo nawet nazw nie znam :lol:. Wiem, że kiedyś była dracenka, ale swój żywot zakończyła po spotkaniu ze szczękami Fiony. Aktualnie chciałabym mieć jukę, ale mam zamało miejsca w pokoju i pozostanę chyba przy owadożernych, a może bambusik :evil_lol:. Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nie wierzę :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Święto dziś mamy, że tyle fot naraz w galerii Fionki? :razz: :razz: :razz: Quote
Cimi Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nie wierzę :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Święto dziś mamy, że tyle fot naraz w galerii Fionki? :razz: :razz: :razz: No widzisz tak to ze mną jest :lol:.. nie moja wina, że mi się ewdentnie nie chce. A tyle zdjęć, bo to po prostu nie ja robiłam, nie ja zmniejszałam i nie ja wrzucałam na serwer tylko nie zastąpiona Godelaine :loveu: :evil_lol:. Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Cimi napisał(a):No widzisz tak to ze mną jest :lol:.. nie moja wina, że mi się ewdentnie nie chce. A tyle zdjęć, bo to po prostu nie ja robiłam, nie ja zmniejszałam i nie ja wrzucałam na serwer tylko nie zastąpiona Godelaine :loveu: :evil_lol:. Wiedziałem, że za wcześnie Cię chwalę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Patka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 co do dracenek kotki ją kochają :evil_lol: podgryzać Quote
Cimi Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Wiedziałem, że za wcześnie Cię chwalę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Nie chwal dnia przed zachodem słońca w pełni tu psauje :lol:. Quote
dbsst Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 aaaaaaaaaaaaa extra doopeczki kobinatorskie hahhahaha Quote
e.v.a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 witaj Agatko :cool3: foteczki super:D hehe no niezle u Piotra w galerii telenowele u Alicji jajca a tutaj roslinkowe forum sie robi:evil_lol: tylko moja galeria taka jaka powinna byc:lol: Quote
Cimi Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 evaxon napisał(a):witaj Agatko :cool3: Witaj Ewo evaxon napisał(a):hehe no niezle u Piotra w galerii telenowele u Alicji jajca a tutaj roslinkowe forum sie robi:evil_lol: A tam od razu roślinkowe ;). O roślinkach to ja małe pojęcie mam ;). evaxon napisał(a):tylko moja galeria taka jaka powinna byc:lol: Czyli romanse z XXL :evil_lol: ? Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Cimi napisał(a):Czyli romanse z XXL :evil_lol: ? Wiedziałem, że nie tylko ja to zauważyłem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Wiedziałem, że nie tylko ja to zauważyłem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :roll: :roll: :roll: zaraz tam romanse :lol: Quote
Cimi Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 evaxon napisał(a)::roll: :roll: :roll: zaraz tam romanse :lol: No a niby co innego :evil_lol: ? Quote
e.v.a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Cimi napisał(a):No a niby co innego :evil_lol: ? my tylko rozmawiamy :) Quote
Cimi Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 evaxon napisał(a):my tylko rozmawiamy :) A phii.. tere fere :evil_lol:. Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Cimi napisał(a):A phii.. tere fere :evil_lol:. Też tak myślę :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Cimi napisał(a):A phii.. tere fere :evil_lol:. a ty bys jeszcze jakies foteczki wlepila :P Quote
Cimi Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 evaxon napisał(a):a ty bys jeszcze jakies foteczki wlepila :P Nie mam.. nie mam czasu na fotki :cool3:. Quote
e.v.a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Cimi napisał(a):Nie mam.. nie mam czasu na fotki :cool3:. oj tam nie masz czasu ... :eviltong: leniwa jestes i tyle :eviltong: Quote
Cimi Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 evaxon napisał(a):oj tam nie masz czasu ... :eviltong: leniwa jestes i tyle :eviltong: Od razu leniwa.. nie mam czasu ;). Muszę poprawiać oceny, bo zaniedługo matury się zaczynają a po maturach to będzie masakra w szkole :roll:. Quote
Recommended Posts