Cimi Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Kati dzięki za odwiedzinki :bigcool: Fiona z nową obróżką :D Quote
e.v.a Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Cimi'] Fiona z nową obróżką :D :D nono jaka dumna siedzi :D:D Quote
Cimi Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 evaxon napisał(a)::D nono jaka dumna siedzi :D:D No wkońcu rogza ma na szyi :lol: :evil_lol:. Quote
e.v.a Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Cimi napisał(a):No wkońcu rogza ma na szyi :lol: :evil_lol:. :evil_lol: i do tego bardzo ladnego :evil_lol: Quote
Cimi Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć :p ... Gdzie nowe fotki? :razz: cześć ;). szczerze ? Nie ma i nie chce mi się robić :cool1:. Quote
PiotrekJ Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Cimi napisał(a):cześć ;). szczerze ? Nie ma i nie chce mi się robić :cool1:. Takiej odpowiedzi się spodziewałem :evil_lol: ... Quote
Cimi Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Takiej odpowiedzi się spodziewałem :evil_lol: ... To po co pytałeś, jak znałeś odpowiedź :lol: :evil_lol: :cool3: ? Quote
PiotrekJ Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Cimi napisał(a):To po co pytałeś, jak znałeś odpowiedź :lol: :evil_lol: :cool3: ? Liczyłem na cud :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Cimi Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='PiotrekJ']Liczyłem na cud :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... To się przeliczyłeś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Mam tylko takie : Może jakieś nowe będą za tydzień :evil_lol:. Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='PiotrekJ']Liczyłem na cud :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...:crazyeye:w prima aprilis;) Quote
PiotrekJ Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:w prima aprilis;) Cuda się zdarzają jak widać :p ... Śliczna Fioneczka :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
Cimi Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cuda się zdarzają jak widać :p ... Od razu cuda :evil_lol: :evil_lol:. Quote
e.v.a Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 hejj hooo :D ale wy gadacie dzisiaj duzo:eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Cześć :p ... Zakładam, że na foty to nie mamy co liczyć? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cimi Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć :p ... Zakładam, że na foty to nie mamy co liczyć? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cześć :). Nie masz co liczyć na zdjęcia :)- idę na działkę do Fiony narazie. A teraz zamówiłam dwie nowe zabawki i dwa frisbee :lol:. Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Cimi napisał(a): Nie masz co liczyć na zdjęcia :)- idę na działkę do Fiony narazie. To co Ty Fioneczkę na działce zostawiasz? :crazyeye: :mad: :mad: Quote
Cimi Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 PiotrekJ napisał(a):To co Ty Fioneczkę na działce zostawiasz? :crazyeye: :mad: :mad: No a co ciepło jest to może :diabloti: :evil_lol:. Ide, idę bo mama do mnie wydzwania :roll:, bo coś się mamuśce nudzi . Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Cimi']Specjalnie dla Piotrka :lol: No masz, ale zaszczyt :razz: ... Cała jedna fota specjalnie dla mnie :razz: ... Śliczna Fionka :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
Cimi Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 PiotrekJ napisał(a):No masz, ale zaszczyt :razz: ... Cała jedna fota specjalnie dla mnie :razz: ... Powinieneś teraz skakac z radosci :evil_lol:. Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Cimi napisał(a):Powinieneś teraz skakac z radosci :evil_lol:. Się robi :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 :( tez bym chciala zdiecie specjalnie dla mnie:( widac ze Fioneczka lubi dzialeczke taka zadowolona lezy :D Quote
Recommended Posts