Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Udało mi się dzisiaj :lol:
[URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1090563864[/URL]
Sprawdźcie proszę informacje, kontakt itp.
Jeśli coś nie tak to krzyczeć proszę :evil_lol:

Posted

[quote name='Lucyna']Udało mi się dzisiaj :lol:
[URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1090563864[/URL]
Sprawdźcie proszę informacje, kontakt itp.
Jeśli coś nie tak to krzyczeć proszę :evil_lol:[/QUOTE]

Bardzo ładne Allegro. Bardzo dziękujemy.
Ps. Czy jest ono wyróżnione?

Posted

[quote name='Lucyna']Wolałabym podać namiary na jakąś cioteczkę :lol: Jamor nie zawsze może odebrać telefon i to takie troszkę odcinanie się od losów Wolterka :p[/QUOTE] Jamor wkrótce wyjeżdża, więc możesz podać moje namiary: 785 03 03 03; [email][email protected][/email]

Posted

Czekamy na telefon od superowego domku ... :lol:
ale są wakacje i mało osób szuka pieska do adopcji :roll:
Chyba coś ruszy dopiero pod koniec sierpnia, jak co roku ... :p

Posted

[quote name='Lucyna']Wolałabym podać namiary na jakąś cioteczkę :lol: Jamor nie zawsze może odebrać telefon i to takie troszkę odcinanie się od losów Wolterka :p[/QUOTE]
A dlaczego na tej aukcji lokalizacja to jest Wrocław? Od Warki to troche daleko, jakieś 6h jazdy ;)

Posted

[quote name='jkp']Za lipiec kasę do Jamora przelałam . Co miesiąc sie martwię jak długo jeszcze ? I czy damy radę go utrzymać:([/QUOTE]

Wiesz ja też o tym ostatnio myślałam...
Od kiedy to Wolter jest u Jamora skleroza?

Posted

[quote name='Moniskaa']A dlaczego na tej aukcji lokalizacja to jest Wrocław? Od Warki to troche daleko, jakieś 6h jazdy ;)[/QUOTE]
Zaraz po zrobieniu aukcji prosiłam o sprawdzenie tego allegro, szkoda, że zauważyłaś to dopiero teraz, nie mniej dziękuję i poprawiam.

Posted

[quote name='jkp']Za lipiec kasę do Jamora przelałam . Co miesiąc sie martwię jak długo jeszcze ? I czy damy radę go utrzymać:([/QUOTE]

Tyle super ogloszen i cisza. I taki fajny pies. Pisalam wczsniej, ze jezeli do wakacji nie znajdzie swojego czlowieka , to wezme go do Sztokholmu. Za kilka dni wraca jamor, to pogadam z nim w sprawie podrozy Pekaesika.
Monika, a jakie masz plany wakacyjne ? Czy przyjechalabys z Wilczkiem ? Volter bedzie jechal promem z Gdanska do Sztokholmu. Ja moge wziac prom w te i z powrotem, by byc w czasie podrozy Wilczka. Jezeli zadna z ciotek nie bedzie mogla przyjechac z psem , to wezme moje dziecko do pomocy, bo po wypadku mam w dalszym ciagu niesprawne rece.
Musze sprawdzic, ktore z moich mejli funkcjonuje i podac go tutaj, by byl kontakt ze mna, gdybym znowu dostala bana.

Posted

Li jesteś kochana ja jestem do dyspozycji do 25 lipca (moge pomOc )a potem dopiero we wrzesniu niestety. Pozdrawiam w razie czego pisz J

Posted

[quote name='li1']Tyle super ogloszen i cisza. I taki fajny pies. Pisalam wczsniej, ze jezeli do wakacji nie znajdzie swojego czlowieka , to wezme go do Sztokholmu. Za kilka dni wraca jamor, to pogadam z nim w sprawie podrozy Pekaesika.
Monika, a jakie masz plany wakacyjne ? Czy przyjechalabys z Wilczkiem ? Volter bedzie jechal promem z Gdanska do Sztokholmu. Ja moge wziac prom w te i z powrotem, by byc w czasie podrozy Wilczka. Jezeli zadna z ciotek nie bedzie mogla przyjechac z psem , to wezme moje dziecko do pomocy, bo po wypadku mam w dalszym ciagu niesprawne rece.
Musze sprawdzic, ktore z moich mejli funkcjonuje i podac go tutaj, by byl kontakt ze mna, gdybym znowu dostala bana.[/QUOTE]

W sobote jadę na parafiadę do warszawy. Watpie zeby rodzice mnie puscili do Sztokholmu :(

Posted

Moniśkaa,zwracam się na chwilę do Ciebie.Wczoraj byłam na stacji paliw w BrańskuTrzęsie mnie jeszcze,całą noc nie spałam.Tam są dwie suczki,jedna ma dwie córeczki.Druga jest w ciąży.Mam "metę" w Białymstoku na darmowe sterylizacje,ale warunkiem jest,że suka nie może być w ciąży.Jeśli tak,to trzeba płacić za zabieg.Może ciąża nie jest duża,to wet przymknie oko.Muszę tylko mieć na paliwo i sprawa załatwiona.
Facet,który opiekuje się tymi psami,nie chce nawet gadać o jakiej kolwiek pomocy z paliwem.Sam,powiedział,że nie ma mowy,nigdzie nie będzie jeździł.
Monisiu,ja pytam i proszę, odpowiedz,czy u Was istnieje jeszcze to Koło Emir.Ja mogę jeździć,wozić na sterylizację,zrobię potem zastrzyki,zdjejmę szwy,przetrzymam każdego po zabiegu,ale muszę mieć na benzynę.Mój dochód miesięczny w tej chwili,to 500 zł.Poprostu nie dam rady sama.Proszę,może jakaś zbiórka,czy bazarek mogłabyś pociągnąć.
[B]Jest taka okazja,to trzeba wykorzystać.Mogę wozić nawet po cztery suki jednorazowo.Potrzebuję tylko wsparcia na paliwo.[/B]Jeśli Emir działa,pogadaj,pomóż,proszę.

Suczki z Orlenu,bardzo potrzebują pomocy.Już o jednej pisałam rok temu,ale nic nie wyszło,a ona miała od tamtej pory trzy razy dzieciaczki.

Posted

[COLOR=Red][I][B]Pipi[/B], [COLOR=Black]a ile potrzebujesz na tą benzynę?[/COLOR][/I][/COLOR]
[COLOR=Red][I]
[B]li1[/B][/I][/COLOR] - jak inaczej można Ci pomóc?
Pływałam promem wielokrotnie, ale do Malmo, czy na pokładzie pies powinien być w kagańcu itp?
Skończyło się dzisiaj allegro Woltera i nie wiem co robić?
Zamówiłam pakiecik na bazarku ogłoszeniowym.

Posted

Moniśki nie ma,na razie.Na moim wątku dostałam pozwolenie od jkp,na wzięcie kasy z Jej wpłaty.Potrzebuję ok 60 zł na paliwo.Dziś pojadę wieczorkiem,zrobię im zdjęcia.Jutro umówię się na sterylizację.
Lucyna,dziękuję bardzo,jesteś kochana.