Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam kasjera jamora.
czy moglbys ew. nadwyzke zaksiegowac na hotelowanie pekaesa.
maja dzialka to 50zl miesiecznie i od maja jkp wyslalaby o te 5 dych mniej do ciebe.
ale zobaczymy ile forsy zostanie, bo beda jeszcze koszty przewozu.

Posted

W piątek 9.04. w Ofercie warszawskiej ukaże się ogłoszenie Woltera:lol:

Podgląd ogłoszenia

WOLTER - młody, 1,5 roczny, radosny, energiczny mix saarloosa. Bardzo przyjacielski i kontaktowy, kocha ludzi i świetnie dogaduje się z innymi psiakami. Wolter jest bardzo pojętnym psem, chętnym do nauki i zabawy. Zdrowy, zaszczepiony, odrobaczony, wykastrowany. Czeka w hoteliku na DOM, c.1zł. WARKA t.607-187-774.

Posted

Li1 - doszła Twoja wpłata za kwiecien 50 PLN. Ja do jamora oczywiście przelałam opłate za hotel.
Jesli zmieni sie cos w cenie hotelu z powodu Twojej nadpłaty za kastrację to daj mi znac.
Li1 czy ja mam sie rozliczyć za to ogłoszenie z anett? Bo mam Twoja 100 na ogłoszenia na moim koncie .

Posted

Superancko. Mam nadzieje i trzymam kciuki, żeby ogłoszenie w końcu przyniosło Wolterowi upragniony dom.
Chłopak tyle czasu już czeka. Miał kilka akcji ogłoszeniowych i niestety cisza była....

Posted

Jak na razie nie ma się za co rozliczać:lol: - koszt ogłoszenia w ofercie 6zł (jak dla Woltera 12zł bo mnie wywaliło w trakcie wysyłania ogłoszenia i dla pewności powtórzyłam;)) więc to ogłoszenie Wolterek ma ode mnie.

Zobaczymy czy będzie jakiś odzew bo ostatnio straszna cisza się zrobiła..:shake:
W innych wydaniach gazetowych może warto dać ogłoszenie dopiero po kastracji? jak Wolter faktycznie już będzie do wydania?