ania_sami Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Witajcie. W niedziele zglosila sie do mnie Pani z OGROMNA prosba o pomoc.. Od ponad poltora roku pod swoja opieka ma suczke, Kluske. Psina jest wlasnoscia meneli, totalnego marginesu spolecznego... Dostali ja kiedys, skads.. jako 5 tygodniowego szczeniaka. Od tamtej pory czyli juz jakies 1.5 roku Kluska siedzi na lancuchu. Pania Kasia, opiekunka Kluski, chciala ja zabrac juz od samego poczatku gdy tylko dowiedziala sie o tej istotce, ale corka meneli bardzo ja prosila zeby nie zabierala suczki "bo to jedyne stworzenie ktore kocha.." Pani Kasia zlitowala sie nad dziewczynka i dostawila psine. Co tydzien przywozila jej jedzenie, kocyki, odpchlala, szczepila i odrobaczala. Wysterylizowala takze suczke na wlasny koszt juz po pierwszej cieczce. Niestety juz od jakiegos czasu menele bardzo sie wycfanili...:-( Karme i kocyki z budy zamieniaja na wino. W deszczowe dni Kluska spi w blocie bo przeciez nikt nie zajmie sie odprowadzaniem wody spod jej budy.. Ponad to relacje miedzy rodzina a Pania Kasia bardzo sie pogorszyly. Zaczyna byc traktowana jak intruz, w tej sytuacji bardzo cierpi Kluska ktora nie dostaje wartosciowego pokarmu, opieki i milosci... Dziewczynke, ktora jako jedyna z rodziny opiekowala sie Kluska zabrala opieka spoleczna. Ja i Pani Kasia bardzo Was prosimy o pomoc w znalezieniu hoteliku i jakis deklaracji. Miesieczny koszt utrzymania psa jakim jest Kluska w hotelu wyniesie pewnie ok 300 zl miesiecznie. Pania Kasia jest w stanie placic polowe tego. Tak wiec nadal bedzie potrzebne ok 150 zl!!!! Laura1108 15 zł Negrii_2008 15 zł ania_sami 15 zł mtf zalesie 50 zł (do pół roku ) Marta 100 zl ---------------------------- mamy wiec na hotelik dla Kluski 345 zl!!! Dziękujemy cioteczki z całego serca . Na ponizszych zdjeciach Kluska... u meneli http://img526.imageshack.us/img526/4713/kluska1.jpg http://img32.imageshack.us/img32/1555/kluska2.jpg KLUSKA U MEGII1 Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 500x667, rozmiar 147KB. OGLOSZENIA KLUSKI ZROBIONE PRZEZ PIROMANKE!!! Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - Offer.pl - ogłoszenia drobne Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!!, Warszawa, Mazowieckie CentrumOfert.pl - Darmowe Ogłoszenia - Psy Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - Warszawa - Zwierzęta - Serock Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu! Ogłoszenia - Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! | Neeon.pl Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! / Psy > Pozostałe - Warszawa / Serock Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Nr referencyjny ogłoszenia Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! na : 159362734 Ogloszenia Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu | i-Bazar.pl Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Dom i Ogród Zwierzęta » Żywe zwierzęta | Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! | Ogłoszenia Praca Nieruchomości Motoryzacja - Oglosze.pl Ogłoszenie: Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!!Piękna, młoda, spokojna suczka pil... TwojeAnonse.Com: Anonse w Internecie. Bezpłatne anonse, ogłoszenia Ogłoszenie nr 2234 - Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! Ogłoszenia Najpewniej.pl - Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - Wielorasowe Spis ogłoszeń Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Ogłoszenie: Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy Wszystkie miasta >> Zwierzęta Expresowe.pl | ogłoszenia, ogłoszenia drobne, darmowe ogloszenia, baza ogłoszeń Darmowe Ogłoszenia : Bazarek.biz Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! | Serwis ogłoszeniowy - Nalepka Serwis ogłoszeniowy, portal nieruchomości, darmowe ogłoszenia Oddam za darmo - Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl Psy - Ogłoszenia Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe.!! Cała Polska, Ogłoszenia Polska: Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - Bardzi.pl | Ogłoszenia Polska - świat, Anglia, Wielka Brytania, Niemcy, USA Piękna,młoda,spokojna suczka szuka domu!! warszawa.cwirek.pl - Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - bezpłatne ogłoszenia Ogłoszenia Zwierzęta Psy koty płazy gady ptaki gryzonie konie Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! :: (S004665) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Psy i Koty. Tutaj znajdziesz swojego pupila Sprzedam Warszawa zwierzęta • Ogłoszenia Szerlok.pl Quote
Baski_Kropka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Zaznaczam i podnosze :) Klucha śliczna....chociaż z kluski nic w sobie nie ma :D Quote
ania_sami Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 smutne.. dlatego bardzo szybko trzeba jej pomoc bo wlasciciele moga juz nie wpuszczac Pani Kasi na swoj teren a co za tym idzie Kluska bedzie miala tragiczne zycie... Quote
Laura1108 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Czy macie już jakiś Dt dla suni czy dopiero szukacie ? Co do deklaracji to trzeba by może w tytule wspomnieć , że potrzebne wsparcie finansowe . Gdzie obecnie sunia się znajduje u meneli czy jest w jakimś bezpiecznym miejscu ? Myślę , że jak trafi na DT i poznamy choć trochę jej charakter to po zrobieniu masy ogłoszeńjakis domek po nią przyjdzie :) Quote
ania_sami Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Jest w tytule o deklaracjach. Sunia jest w Falenicy-Warszawa. Sunia na zdjeciach moze wydawac sie wieksza niz w rzeczywistosci z tego wzgledu, ze kobieta przy niej jest bardzo niska :) Potrzebne jakies miejsce i ok 150 zl deklaracji..! Quote
Laura1108 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Na razie mogę dac 15 zł stałej deklaracji . A gdzie reszta cioteczek ? Czy nikt nie chce pomóc uratować suni ? 150 zł to nie jest aż tak wiele 10 osób po 15 zł i już mamy :cool3: Quote
Negri_2008 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Laura1108 napisał(a):Na razie mogę dac 15 zł stałej deklaracji . A gdzie reszta cioteczek ? Czy nikt nie chce pomóc uratować suni ? 150 zł to nie jest aż tak wiele 10 osób po 15 zł i już mamy :cool3: No to daję piętnastaka miesięcznie ale od października bo dogo mnie odessało z kasy skutecznie :evil_lol: Quote
Laura1108 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 To ja na wrzesień dam 30 zł skoro Negri od października dołączy :) Tylko niestety nie mam żadnych wtyczek jeśli chodzi o DT :shake: Quote
ania_sami Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 dziekuje:loveu::loveu: ale mysle lauro ze i tak od pazdziernika ruszymy z hotelikiem... TO JESZCZE 120 ZLOTYCH DEKLARACJI! noi jakies miejsca dla suni. Ja jestem zupelnie zielona w platnych hotelach:oops: Quote
Laura1108 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 A może by ten tytuł zmienić na bardziej urzekający np " Sto złoty brakuje !!! Prosimy o pomoc zanim zostanie sprzedana za pół litra . Quote
ania_sami Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Oki juz zmieniam, bardzo dobry pomysl. Quote
mtf zalesie Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 doloze 50 zl mies.-mam nadzieje ze nie dluzej niz pol roku Quote
Laura1108 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Laura1108 15 zł Negrii_2008 15 zł ania_sami 15 zł mtf zalesie 50 zł (do pół roku ) mamy 95 zł ( plus te 150 zł deklaracja z pierwszego postu ). Brakuje 55 zł . Dziękujemy cioteczki z całego serca . Quote
ania_sami Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 SUPER!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu: Czy ktoras z cioteczek wie o jakims hoteliku dla niunki?? Czy moze osoby biorace psy na platny dt? Quote
Laura1108 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Zmień w tytule tę stówkę :cool3: DT trzeba sukcesywnie szukać ja niestety cienka w tym jestem zawsze ktoś mi cos pod nos podsuwa w sumie dopiero się zapoznaje gdzie jaki tymczas . Może napisz a tytule o tym , że potrzebny Dt. Quote
ania_sami Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Bardzo mozliwe ze 100 juz sie znalazla ale musze jeszcze dogadac sie z wolontariuszka z naszego Azylu.:lol: Quote
ania_sami Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Juz mam pewnosc ze mamy cala kwote tj 350 zl !! Teraz szukamy hoteliku. Czy ktoras wie jak jest z hotelikiem u wiosny czy pati?? Quote
Negri_2008 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='ania_sami']Juz mam pewnosc ze mamy cala kwote tj 350 zl !! Teraz szukamy hoteliku. Czy ktoras wie jak jest z hotelikiem u wiosny czy pati?? U Wiosny kolejka na kilkanaście psów a jeżeli chodzi o hotel u Pati to słyszałam, że ona już psów z dogo nie przyjmuje. :shake: Zaraz poszukam linka do jej wątku hotelikowego to będziesz mogła to sprawdzić. Może mam nie aktualne info :razz: Quote
Poświata Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='ania_sami']SUPER!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu: Czy ktoras z cioteczek wie o jakims hoteliku dla niunki?? Czy moze osoby biorace psy na platny dt? Spróbujcie tutaj, to moja Pani weterynarz Raj Pensjonat dla Zwierząt Adres: Poranna 7, 05-805 OTRĘBUSY Telefon: 0602601039, 022-7585902 Quote
Negri_2008 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dla-psow-witamy-psiaki-w-potrzebie-takze-pupilki-dogomaniakow-119880/ hotel u Pati, sprawdżcie czy to hotel dogomaniacki jeszcze Quote
megii1 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Witam:) Myślałam ze Negri mnie zapowie ale jakoś nie mogę się doczekać - moze u nas bedzie wolne miejsce od niedzieli;) także jakbyście byli zainteresowani zapraszam - szczegóły będę znała do piątku:) Quote
ania_sami Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 OOO coudownie!! w takim razie czekamy do piatku. Napisz megii prosze jakie masz warunki i ile kasy za psa takiego jak kluska. ona duza nie jest, na zdjeciach pani jest bardzo mala:) Quote
Recommended Posts