Jump to content
Dogomania

***UWAGA, Kluska juz w nowym domku!! Wszystkim baaaaaardzo dziekuje

Recommended Posts

Posted

Witajcie.

W niedziele zglosila sie do mnie Pani z OGROMNA prosba o pomoc..

Od ponad poltora roku pod swoja opieka ma suczke, Kluske. Psina jest wlasnoscia meneli, totalnego marginesu spolecznego...
Dostali ja kiedys, skads.. jako 5 tygodniowego szczeniaka. Od tamtej pory czyli juz jakies 1.5 roku Kluska siedzi na lancuchu.

Pania Kasia, opiekunka Kluski, chciala ja zabrac juz od samego poczatku gdy tylko dowiedziala sie o tej istotce, ale corka meneli bardzo ja prosila zeby nie zabierala suczki "bo to jedyne stworzenie ktore kocha.."

Pani Kasia zlitowala sie nad dziewczynka i dostawila psine. Co tydzien przywozila jej jedzenie, kocyki, odpchlala, szczepila i odrobaczala. Wysterylizowala takze suczke na wlasny koszt juz po pierwszej cieczce.

Niestety juz od jakiegos czasu menele bardzo sie wycfanili...:-(
Karme i kocyki z budy zamieniaja na wino. W deszczowe dni Kluska spi w blocie bo przeciez nikt nie zajmie sie odprowadzaniem wody spod jej budy..

Ponad to relacje miedzy rodzina a Pania Kasia bardzo sie pogorszyly. Zaczyna byc traktowana jak intruz, w tej sytuacji bardzo cierpi Kluska ktora nie dostaje wartosciowego pokarmu, opieki i milosci...

Dziewczynke, ktora jako jedyna z rodziny opiekowala sie Kluska zabrala opieka spoleczna.

Ja i Pani Kasia bardzo Was prosimy o pomoc w znalezieniu hoteliku i jakis deklaracji.
Miesieczny koszt utrzymania psa jakim jest Kluska w hotelu wyniesie pewnie ok 300 zl miesiecznie.
Pania Kasia jest w stanie placic polowe tego.
Tak wiec nadal bedzie potrzebne ok 150 zl!!!!

Laura1108 15 zł
Negrii_2008 15 zł
ania_sami 15 zł
mtf zalesie 50 zł (do pół roku )
Marta 100 zl
----------------------------
mamy wiec na hotelik dla Kluski 345 zl!!!

Dziękujemy cioteczki z całego serca .

Na ponizszych zdjeciach Kluska... u meneli

http://img526.imageshack.us/img526/4713/kluska1.jpg

http://img32.imageshack.us/img32/1555/kluska2.jpg

KLUSKA U MEGII1

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 500x667, rozmiar 147KB.

OGLOSZENIA KLUSKI ZROBIONE PRZEZ PIROMANKE!!!

Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - Offer.pl - ogłoszenia drobne
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!!, Warszawa, Mazowieckie
CentrumOfert.pl - Darmowe Ogłoszenia - Psy
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - Warszawa - Zwierzęta - Serock
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!
Ogłoszenia - Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!!
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! | Neeon.pl
Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! / Psy > Pozostałe - Warszawa / Serock
Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia
Nr referencyjny ogłoszenia Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! na : 159362734
Ogloszenia
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu | i-Bazar.pl
Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse
Dom i Ogród Zwierzęta &raquo Żywe zwierzęta | Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! | Ogłoszenia Praca Nieruchomości Motoryzacja - Oglosze.pl
Ogłoszenie: Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!!Piękna, młoda, spokojna suczka pil...
TwojeAnonse.Com: Anonse w Internecie. Bezpłatne anonse, ogłoszenia
Ogłoszenie nr 2234 - Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!!
Ogłoszenia Najpewniej.pl - Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - Wielorasowe
Spis ogłoszeń
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl
Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj
Ogłoszenie: Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!!
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy
Wszystkie miasta >> Zwierzęta
Expresowe.pl | ogłoszenia, ogłoszenia drobne, darmowe ogloszenia, baza ogłoszeń
Darmowe Ogłoszenia : Bazarek.biz
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! | Serwis ogłoszeniowy - Nalepka
Serwis ogłoszeniowy, portal nieruchomości, darmowe ogłoszenia
Oddam za darmo - Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl
Psy - Ogłoszenia
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe.!!
Cała Polska, Ogłoszenia Polska: Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - Bardzi.pl | Ogłoszenia Polska - świat, Anglia, Wielka Brytania, Niemcy, USA
Piękna,młoda,spokojna suczka szuka domu!!
warszawa.cwirek.pl - Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - bezpłatne ogłoszenia
Ogłoszenia Zwierzęta Psy koty płazy gady ptaki gryzonie konie
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! :: (S004665) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl
Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się
Psy i Koty. Tutaj znajdziesz swojego pupila
Sprzedam Warszawa zwierzęta • Ogłoszenia Szerlok.pl

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy macie już jakiś Dt dla suni czy dopiero szukacie ? Co do deklaracji to trzeba by może w tytule wspomnieć , że potrzebne wsparcie finansowe .

Gdzie obecnie sunia się znajduje u meneli czy jest w jakimś bezpiecznym miejscu ? Myślę , że jak trafi na DT i poznamy choć trochę jej charakter to po zrobieniu masy ogłoszeńjakis domek po nią przyjdzie :)

Posted

Jest w tytule o deklaracjach.

Sunia jest w Falenicy-Warszawa.
Sunia na zdjeciach moze wydawac sie wieksza niz w rzeczywistosci z tego wzgledu, ze kobieta przy niej jest bardzo niska :)

Potrzebne jakies miejsce i ok 150 zl deklaracji..!

Posted

Laura1108 napisał(a):
Na razie mogę dac 15 zł stałej deklaracji .

A gdzie reszta cioteczek ? Czy nikt nie chce pomóc uratować suni ? 150 zł to nie jest aż tak wiele 10 osób po 15 zł i już mamy :cool3:

No to daję piętnastaka miesięcznie ale od października bo dogo mnie odessało z kasy skutecznie :evil_lol:

Posted

dziekuje:loveu::loveu:

ale mysle lauro ze i tak od pazdziernika ruszymy z hotelikiem...

TO JESZCZE 120 ZLOTYCH DEKLARACJI! noi jakies miejsca dla suni.

Ja jestem zupelnie zielona w platnych hotelach:oops:

Posted

Laura1108 15 zł
Negrii_2008 15 zł
ania_sami 15 zł
mtf zalesie 50 zł (do pół roku )

mamy 95 zł ( plus te 150 zł deklaracja z pierwszego postu ).
Brakuje 55 zł .

Dziękujemy cioteczki z całego serca .

Posted

Zmień w tytule tę stówkę :cool3:

DT trzeba sukcesywnie szukać ja niestety cienka w tym jestem zawsze ktoś mi cos pod nos podsuwa w sumie dopiero się zapoznaje gdzie jaki tymczas .

Może napisz a tytule o tym , że potrzebny Dt.

Posted

[quote name='ania_sami']Juz mam pewnosc ze mamy cala kwote tj 350 zl !!

Teraz szukamy hoteliku.

Czy ktoras wie jak jest z hotelikiem u wiosny czy pati??

U Wiosny kolejka na kilkanaście psów a jeżeli chodzi o hotel u Pati to słyszałam, że ona już psów z dogo nie przyjmuje. :shake:
Zaraz poszukam linka do jej wątku hotelikowego to będziesz mogła to sprawdzić.
Może mam nie aktualne info :razz:

Posted

[quote name='ania_sami']SUPER!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu:

Czy ktoras z cioteczek wie o jakims hoteliku dla niunki?? Czy moze osoby biorace psy na platny dt?
Spróbujcie tutaj, to moja Pani weterynarz
Raj Pensjonat dla Zwierząt

Adres: Poranna 7, 05-805 OTRĘBUSY
Telefon: 0602601039, 022-7585902

Posted

Witam:) Myślałam ze Negri mnie zapowie ale jakoś nie mogę się doczekać - moze u nas bedzie wolne miejsce od niedzieli;) także jakbyście byli zainteresowani zapraszam - szczegóły będę znała do piątku:)

Posted

OOO coudownie!!

w takim razie czekamy do piatku.

Napisz megii prosze jakie masz warunki i ile kasy za psa takiego jak kluska. ona duza nie jest, na zdjeciach pani jest bardzo mala:)