megii1 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Kluseczka wczoraj:loveu: Na wybiegu z kolega Brutuskiem:loveu: Quote
megii1 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 I dalsza część sesji zdjęciowej naszej Ślicznotki:loveu: Quote
megii1 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ten profil też jest niezły;) A tu trochę zabawy z Brutusem - okładanie się:mad: Kluska zawsze wygrywa:multi: Quote
megii1 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 A teraz Kluska zmierza do miejsca odpoczynku czyli pod sosnę;) Quote
megii1 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 I jeszcze trochę fotek - głownie dla Ani , zeby mogła sobie wybrać coś do ogłoszeń:) Wiecie to naprawde rewelacyjny psiak i powinna szybko znaleźć dom ale potrzebuje szybko i dużo ogłoszeń:roll: Quote
megii1 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Była u nas dziś nasza Wetka - oczywiście Kluska też miała z nią spotkanie bo nie miała szczepienia na wściekliznę:angryy:( szczepienie ustalone i opłacone przez Panią Kasię). Mała była bardzo grzeczna - dzielnie zniosła zastrzyk, ogladanie oczu i uszu - jest okazem zdrowia, który musimy tylko przy najbliższej okazji wykąpać;) Moja Pani weterynarz była nią zachwycona:loveu: Quote
megii1 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Międzyczasie przelatywał samolot co bardzo zainteresowało kluseczkę:razz: a potem jeszcze mizianko z moim Darkiem... Quote
mysza 1 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Znalazłam Kluseczkę:loveu: Alimentów za Brutuska nie płacę, uprzedzam:evil_lol: Quote
megii1 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 ... i dalsze oględziny weterynaryjne:lol: Quote
megii1 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Tu Kluseczka z naszą Panią weterynarz;) - ma sprawdzane węzły chłonne - oczywiście wszystko ok:multi: I przytulanko:loveu: Quote
megii1 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='mysza 1']Znalazłam Kluseczkę:loveu: Alimentów za Brutuska nie płacę, uprzedzam:evil_lol:[/quote] Kluska się zabezpiecza - jest wysterylizowana:eviltong: Quote
mysza 1 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='megii1']Kluska się zabezpiecza - jest wysterylizowana:eviltong:[/quote] Wiem ale rózne cuda sie zdarzają:evil_lol:. Dobrze, że się tak dogadują. Zawsze powtarzam, że pies nie powienien byc jedynakiem w domu:eviltong: Quote
Laura1108 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Fotorelacja mega zadowalająca , zdjęć do ogłoszeń aż nadto bo nie wiadomo które wybrać , sunia jest śliczna i nie powinna miec kłopotu z domkiem. Megii to jak szybkie przemiany mają miejsce w zachowaniu Klusi świadczy o tym , że wspaniały u Was DT :) Quote
Laura1108 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Poproszę numer konta bo chyba czas wpłacić deklarację . Quote
obraczus87 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Prosze wejdzcie :) http://www.dogomania.pl/forum/f16/kundelkowa-skarbonka-147660/ Quote
ania_sami Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 zdjecia super, dopiero dzis ja pooglaszam bo nie mialam neta od piatku do dzis Quote
obraczus87 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 A może by ktoś zmienił tytuł wątku ?? :) Quote
ania_sami Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Juz zmieniam;) Megi powiedz na kiedy pieniadze ci wyslac i ile Quote
megii1 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Dziewczyny z Azylu - Sylwia i Ewa- wzięły ode mnie umowę dla Kluski i tam jest numer konta (jak umowa się zapodziała daj znac to prześlę Ci konto na pw). Umówiłam się z Panią Kasią, że pierwszy miesiac Kluski to 11 zł za dzień (bo jest dla niej karma), a kolejny 13 zł (mam nadzieję że się wyadoptuje szybciej bo jest super). Płatność po miesiącu pobytu Kluski także jeszcze macie czas:) Wiem, ze deklaracje są na kwotę 350 zł ale Pani Kasia pokryje ewentualną róznicę. Quote
ania_sami Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 ja zbieram 200, a kasia doplaca roznice. dopiero pisze jej tekst a mam ich troche do napisania tak wiec jesli ktos ma pomysl na cos nietypowego to bylabym wdziecza. ja jestem bez pomyslow, bo pisze dla naszych azylowcow. Quote
Piromanka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Słyszałam, że Kluska nie ma ogłoszeń...? No to już ma: Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - Offer.pl - ogłoszenia drobne Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!!, Warszawa, Mazowieckie CentrumOfert.pl - Darmowe Ogłoszenia - Psy Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - Warszawa - Zwierzęta - Serock Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu! Ogłoszenia - Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! | Neeon.pl Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! / Psy > Pozostałe - Warszawa / Serock Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Nr referencyjny ogłoszenia Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! na : 159362734 Ogloszenia Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu | i-Bazar.pl Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Dom i Ogród Zwierzęta » Żywe zwierzęta | Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! | Ogłoszenia Praca Nieruchomości Motoryzacja - Oglosze.pl Ogłoszenie: Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!!Piękna, młoda, spokojna suczka pil... TwojeAnonse.Com: Anonse w Internecie. Bezpłatne anonse, ogłoszenia Ogłoszenie nr 2234 - Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! Ogłoszenia Najpewniej.pl - Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - Wielorasowe Spis ogłoszeń Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Ogłoszenie: Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy Wszystkie miasta >> Zwierzęta Expresowe.pl | ogłoszenia, ogłoszenia drobne, darmowe ogloszenia, baza ogłoszeń Darmowe Ogłoszenia : Bazarek.biz Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! | Serwis ogłoszeniowy - Nalepka Serwis ogłoszeniowy, portal nieruchomości, darmowe ogłoszenia Oddam za darmo - Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl Psy - Ogłoszenia Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe.!! Cała Polska, Ogłoszenia Polska: Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - Bardzi.pl | Ogłoszenia Polska - świat, Anglia, Wielka Brytania, Niemcy, USA Piękna,młoda,spokojna suczka szuka domu!! warszawa.cwirek.pl - Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - bezpłatne ogłoszenia Ogłoszenia Zwierzęta Psy koty płazy gady ptaki gryzonie konie Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! :: (S004665) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Psy i Koty. Tutaj znajdziesz swojego pupila Sprzedam Warszawa zwierzęta • Ogłoszenia Szerlok.pl Quote
mtf zalesie Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 jestem w szoku - ile czasu zajmuje zrobienie takiej liczby ogloszen Quote
Piromanka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 mtf zalesie napisał(a):jestem w szoku - ile czasu zajmuje zrobienie takiej liczby ogloszen Bardzo dużo.... Quote
obraczus87 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Przepraszam za offa: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/zora-od-dr-k-ma-szanse-na-dt-brak-deklar-pomocy-146608/#post12976832 Quote
Recommended Posts