Jump to content
Dogomania

***UWAGA, Kluska juz w nowym domku!! Wszystkim baaaaaardzo dziekuje

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jeszcze trochę fotek - głownie dla Ani , zeby mogła sobie wybrać coś do ogłoszeń:) Wiecie to naprawde rewelacyjny psiak i powinna szybko znaleźć dom ale potrzebuje szybko i dużo ogłoszeń:roll:

Posted

Była u nas dziś nasza Wetka - oczywiście Kluska też miała z nią spotkanie bo nie miała szczepienia na wściekliznę:angryy:( szczepienie ustalone i opłacone przez Panią Kasię). Mała była bardzo grzeczna - dzielnie zniosła zastrzyk, ogladanie oczu i uszu - jest okazem zdrowia, który musimy tylko przy najbliższej okazji wykąpać;) Moja Pani weterynarz była nią zachwycona:loveu:

Posted

[quote name='mysza 1']Znalazłam Kluseczkę:loveu: Alimentów za Brutuska nie płacę, uprzedzam:evil_lol:[/quote]

Kluska się zabezpiecza - jest wysterylizowana:eviltong:

Posted

[quote name='megii1']Kluska się zabezpiecza - jest wysterylizowana:eviltong:[/quote]

Wiem ale rózne cuda sie zdarzają:evil_lol:. Dobrze, że się tak dogadują. Zawsze powtarzam, że pies nie powienien byc jedynakiem w domu:eviltong:

Posted

Fotorelacja mega zadowalająca , zdjęć do ogłoszeń aż nadto bo nie wiadomo które wybrać , sunia jest śliczna i nie powinna miec kłopotu z domkiem.

Megii to jak szybkie przemiany mają miejsce w zachowaniu Klusi świadczy o tym , że wspaniały u Was DT :)

Posted

Dziewczyny z Azylu - Sylwia i Ewa- wzięły ode mnie umowę dla Kluski i tam jest numer konta (jak umowa się zapodziała daj znac to prześlę Ci konto na pw). Umówiłam się z Panią Kasią, że pierwszy miesiac Kluski to 11 zł za dzień (bo jest dla niej karma), a kolejny 13 zł (mam nadzieję że się wyadoptuje szybciej bo jest super). Płatność po miesiącu pobytu Kluski także jeszcze macie czas:) Wiem, ze deklaracje są na kwotę 350 zł ale Pani Kasia pokryje ewentualną róznicę.

Posted

ja zbieram 200, a kasia doplaca roznice.

dopiero pisze jej tekst a mam ich troche do napisania tak wiec jesli ktos ma pomysl na cos nietypowego to bylabym wdziecza.
ja jestem bez pomyslow, bo pisze dla naszych azylowcow.

Posted

Słyszałam, że Kluska nie ma ogłoszeń...?

No to już ma:

Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - Offer.pl - ogłoszenia drobne
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!!, Warszawa, Mazowieckie
CentrumOfert.pl - Darmowe Ogłoszenia - Psy
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - Warszawa - Zwierzęta - Serock
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!
Ogłoszenia - Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!!
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! | Neeon.pl
Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! / Psy > Pozostałe - Warszawa / Serock
Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia
Nr referencyjny ogłoszenia Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! na : 159362734
Ogloszenia
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu | i-Bazar.pl
Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse
Dom i Ogród Zwierzęta &raquo Żywe zwierzęta | Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! | Ogłoszenia Praca Nieruchomości Motoryzacja - Oglosze.pl
Ogłoszenie: Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!!Piękna, młoda, spokojna suczka pil...
TwojeAnonse.Com: Anonse w Internecie. Bezpłatne anonse, ogłoszenia
Ogłoszenie nr 2234 - Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!!
Ogłoszenia Najpewniej.pl - Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - Wielorasowe
Spis ogłoszeń
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl
Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj
Ogłoszenie: Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!!
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy
Wszystkie miasta >> Zwierzęta
Expresowe.pl | ogłoszenia, ogłoszenia drobne, darmowe ogloszenia, baza ogłoszeń
Darmowe Ogłoszenia : Bazarek.biz
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! | Serwis ogłoszeniowy - Nalepka
Serwis ogłoszeniowy, portal nieruchomości, darmowe ogłoszenia
Oddam za darmo - Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl
Psy - Ogłoszenia
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe.!!
Cała Polska, Ogłoszenia Polska: Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - Bardzi.pl | Ogłoszenia Polska - świat, Anglia, Wielka Brytania, Niemcy, USA
Piękna,młoda,spokojna suczka szuka domu!!
warszawa.cwirek.pl - Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! - bezpłatne ogłoszenia
Ogłoszenia Zwierzęta Psy koty płazy gady ptaki gryzonie konie
Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu!! :: (S004665) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl
Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się
Psy i Koty. Tutaj znajdziesz swojego pupila
Sprzedam Warszawa zwierzęta • Ogłoszenia Szerlok.pl