Jump to content
Dogomania

***UWAGA, Kluska juz w nowym domku!! Wszystkim baaaaaardzo dziekuje

Recommended Posts

Posted

ania_sami napisał(a):
OOO coudownie!!

w takim razie czekamy do piatku.

Napisz megii prosze jakie masz warunki i ile kasy za psa takiego jak kluska. ona duza nie jest, na zdjeciach pani jest bardzo mala:)

Na razie nic na 100% obiecać nie mogę - dopiero w piątek:shake: Wszystko jest na stronie mojego hoteliku ale generalnie wyglada to tak ze są cztery kojce, metr od mojego domu, psiaki mają wybieg ponad 1500 m i wkoło lasy i pola do spacerów; suczka przed przyjazdem do mnie musi być zabezpieczona przed kleszczami i mieć aktualne szczepienia:) Koszt to w zalezności od jej rzeczywistych wymiarów 12-13 zł za dzień z karmą w postaci Puriny.

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyslalam ci wiadomosc:)

Pieniadze bedziemy przelewac na konto megii.
Osobiscie wolalabym nie zbierac calej sumy od wszytskich i przelewac na konto megii:oops:
Czy w takim razie megii mozesz dostawac 5 przelewow z imieniem Kluski?

Posted

ania_sami napisał(a):
Wyslalam ci wiadomosc:)

Pieniadze bedziemy przelewac na konto megii.
Osobiscie wolalabym nie zbierac calej sumy od wszytskich i przelewac na konto megii:oops:
Czy w takim razie megii mozesz dostawac 5 przelewow z imieniem Kluski?

A ja osbiście wolałabym otrzymywać całą kwotę od jednej osoby. Jeszcze nie widziałam Kluski ale umówiłam sie z osobą za nią odpowiedzialną (przepraszam ale nie pamiętam imienia) że będzie to 12-13 zł za dzień w zalezności od jej wielkosci. Miało dojechać z nią około 10 kg karmy wiec wtedy pierwszy miesiac byłby taniej czyli 10 -11 zł za dzień. Ale szczegóły napisze jak zobaczę Kluskę. Ma być u mnie koło 22:loveu:

Posted

Kluska już u nas:multi: Sunia przyjechała troszkę wystaraszona bo w sumie dziś sporo wrażeń miała. Chciałam ją poznać na spacerze z jej kolegą z kojca - Brutusem ale była tak przestraszona że tylko pokazywała mu zęby:evil_lol: Skończyło sie na tym, ze będą się poznawać z rana na wybiegu a dzisiejszą noc Kluska spędza sama w kojcu naszego kaukaza Miszki - oczywiscie Miszka poza kojcem pilnuje terenu:razz: Wydaje mi się, ze sunia powinna szybko znależć domek - jest śliczna, zrównoważona, spokojna i dość duża:lol: Na wyskość równa lub trochę wyższa od mojej owczarki. kiedy zamkneliśmy ją do kojca siedziała w nim grzecznie, rozglądała się a potem grzecznie poszła spać:loveu:

Posted

Z obserwacji mojego Darka widac że suczka była bita... Kiedy widzi uniesioną dłoń kładzie się na ziemi i drży... W ogóle jest lekko zestresowana:shake: Ale powinna szybko dojść do siebie:loveu: Poza tym jest cudna:loveu::loveu::loveu:

Posted

ania_sami napisał(a):
cudnie:loveu:

no dobrze to czy zgadzacie sie zeby wysylac pieniadze na moje konto a ja bede wysylac megii..?? Cyz moze ktos inny chetny :eviltong:

ja się zgadzam i prawdę mówiac innego wyjścia nie widzę :evil_lol:

Wyślij mi prosze nr konta

Posted

Kluseczka dzisiaj:loveu: Z góry przepraszam za jakość zdjęć ale Kluska jest naprawdę bardzo wystraszona i ciągle ucieka:shake: Na wybiegu jest mega szczęśliwa, ciągle zatacza kółka wokół drzew ale jak chce się zeby przyszła do człowieka to naprawde trzeba mieć trochę czasu:evil_lol: - ona boi się podejśc do człowieka:placz:

Posted

Lepsze zdjęcia zrobię pewnie dopiero w weekend takze może na razie zrób z tymi - te z piewrwszej strony są super:) A Kluska już przestaje się bać - dziś nie załatwiła się w kojcu i zaczyna juz zaczepiać mojego Darka:multi:

Posted

Teraz jest w kojcu z młodym onkowaty psiakiem i mimo, że mają dwie budy śpią w jednej dużej razem:loveu: I Kluska ciągle go zaczepia żeby się z nią bawił:cool3: Nie ucieka już na wybiegu tylko kiedy ma iśc do kojca - grzecznie przychodzi na zawołanie - także postępy robi mega szybkie:multi: