Negri_2008 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ja oczywiście potwierdzam, że moja deklaracja przechodzi na Chojraka z wielką radością Cudnie, że Cohen w domu :-) :-) Napiszcie proszę, jaki Chojraczek ma dług. Udało mi się wygospodarować trochę grosza z rozliczenia innego wątku :-) Quote
Lu_Gosiak Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Negri_2008 napisał(a):Ja oczywiście potwierdzam, że moja deklaracja przechodzi na Chojraka z wielką radością Cudnie, że Cohen w domu :-) :-) Napiszcie proszę, jaki Chojraczek ma dług. Udało mi się wygospodarować trochę grosza z rozliczenia innego wątku :-) super Negri - wielkie dzieki:) Chojrak na dzien dzisiejszy nie ma długu...listopad opłacony dzieki bazarkowi....ale juz na grudzien nie mamy... brakuje 190zł deklaracji miesięcznych...poza tym warto by Go bylo zaszczepic bo o kastracji to narazie nawet nie marze /Chojrak zreszta tez:):)/ Quote
Lu_Gosiak Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='Kamila_s']dodam dodam...:-):-) jest gdzies jakis tekscik??:-)) dzieki Kamilko mozesz dodac tekst Cajusa:) Chojrak Pies z Olkusza. Sokrates( TM ), Cohen, Chojrak. To dla Nich powstał mini fundusz, który daje im możliwość znalezienia domu i miłości po tym co przeszły. Wszystkich, którzy chcieliby poznać jak działa ten fundusz i chcieliby pomóc zapraszam na wątek http://www.dogomania.pl/threads/146047-FS-Wystraszony-Chojrak-z-Olkusza-prosi-o-jakiekolwiek-wsparcie Zwracamy się do Państwa z prośbą o pomoc dla Chojraka Wiele z Nich nie ma szans w schroniskach lub wymaga znacznie większej opieki człowieka. Rozwiązaniem jest oczywiście adopcja. Jednak wiele psiaków czy kotów nigdy nie zostaje adoptowana. Słabsze, starsze i chore, okaleczone są gryzione przez silniejsze zwierzęta. Zamykają się w sobie, trącą nadzieję. Odchodzą zapamiętane tylko przez wolontariuszy w boksach schroniskowych. Bez szans na choćby namiastkę domu. Ciepłego kącika i zawsze pełnej miski. Miłych, zawsze gotowych do głaskania rąk człowieka kiedy tylko tego zapragną. Dlatego staramy się aby zwierzęta takie trafiały do hotelików. Niestety są one płatne. Nie jest to tak wielki koszt, jednak przy takiej ilości zwierząt powoli przestajemy dawać radę ze zbieraniem deklaracji na utrzymanie naszych podopiecznych. Każdy z nas deklaruje kwotę jaką wpłaci na psiaka. Po uzbieraniu pełnej kwoty deklaracji na koszt hoteliku piesek tam trafia, a płacimy wspólnie na jego utrzymanie co miesiąc zadeklarowaną kwotę. Tak to wygląda. Chojrakowi brakuje deklaracji na 190 zł. Każdy z Państwa może Mu podarować nowe, lepsze życie. Wysokość deklaracji nie ma znaczenia. Ważne aby była stała i co miesięczna. Pomogą nam również wpłaty jednorazowe Wszystkie informacje w sprawie Chojraka można uzyskać pod adresem e mail [email protected] Dziękujemy bardzo Quote
Jolanta08 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ja miałam zadeklarowane dla Cohena 10,00 zł i niech te 10 + 10 czyli 20,00 będzie moją deklaracją Quote
Lu_Gosiak Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Jolanta08 napisał(a):Ja miałam zadeklarowane dla Cohena 10,00 zł i niech te 10 + 10 czyli 20,00 będzie moją deklaracją wooo.... dziekujemy bardzo:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: czyli brakuje tylko juz 170zł miesiecznych deklaracji;) Quote
Lu_Gosiak Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 dzis doszła wpłata od ihabe - 20zł - wielkie dzieki:loveu::loveu: czyli mamy na grudzien juz 60zł Quote
Kamila_s Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 dobra Gosiu....a powiedz mi czy ty nie dasz rady wstawic..mam urwanie glowy....znasz kody moje do n-k:-) Quote
Lu_Gosiak Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Kamila_s napisał(a):dobra Gosiu....a powiedz mi czy ty nie dasz rady wstawic..mam urwanie glowy....znasz kody moje do n-k:-) cholender zapomnialam juz...ok wstawie tylko napisz mia na gg te kody:evil_lol::evil_lol: Quote
UBOCZE Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Stwierdziłem, że ... dam radę!!! Od grudnia 20 zł miesięcznej deklaracji. Rozumiem, że brakuje teraz 150 zł deklaracji... Każda złotówka przybliża nas do celu: bezpieczeństwa dla biednego Chojraka. Kto dorzuciłby choć parę złotych miesięcznie??? Quote
Lu_Gosiak Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 UBOCZE napisał(a):Stwierdziłem, że ... dam radę!!! Od grudnia 20 zł miesięcznej deklaracji. Rozumiem, że brakuje teraz 150 zł deklaracji... jesteś niesamowity:) ogromne dzieki:bigcool::bigcool: tak brakuje 150zł miesiecznie Quote
ihabe Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 postaram się w grudniu tez cos Chojraczkowi posłać, będzie dobrze serduszko ;-) Quote
UBOCZE Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Pamiętam i myślę o Tobie, Chojraku......... Quote
Cajus JB Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Coraz lepiej to wszystko wygląda Chojraku. Quote
Kamila_s Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Gosiu poszlo ode mnie na ten miesiac:-) Quote
Lu_Gosiak Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 strasznie Wam dziekuje wszystkim za pomoc i obecność na watku....tak nam tu bylo smutno wczesniej:evil_lol: a teraz tyle dobrych dusz:loveu::loveu: i coraz to nowych osób...Chojrak jakby to czytał to juz by sie nie bał obcych...ale to pewnie kwestia czasu i sie otworzy całkowicie i znajdzie taki sam super domek jak Cohenek Quote
Lu_Gosiak Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Kamila_s napisał(a):Gosiu poszlo ode mnie na ten miesiac:-) dziekuje:loveu: wszystkie wpłaty beda dokladnie rozpisane na watku;) Quote
Kamila_s Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 moze ktos jescze sie zjawi:-) Gosiu dalas na n-k??:-) Quote
UBOCZE Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Połowa pieniążków już jest. Chojraczek więc w połowie tylko bezpieczny... I tak mi marzy się przecież wystarczyłoby 15 osób po 10 złotych, albo 30 osób po 5 złotych deklaracji, a wtedy Chojrak byłby bezpieczny tylko. Przecież to tak niewiele i pycho daleko od schronu. Czy ktoś dorzuci jeszcze JAKIŚ grosik: GROSIACZKA NA CHOJRACZKA???........ Quote
Lu_Gosiak Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 dzis przyszlo 20zł od Kamili i 120zł /6 miesiecy deklaracji / od Ubocze - OgROMNIASTE DZIEKI:loveu::loveu: Ubocze tekst dobry w sam raz na banerek....musze w koncu znalesc Kogos Kto robi banerki i poprosic o osobny banerek dla Chojraczka Quote
UBOCZE Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Tylko boję się, że to będzie plagiat, bo już było np. DAJ GROSIACZKA NA GUFIACZKA. Ale co tam..... A nasz kochany Chojrak przynajmniej połowicznie bezpieczny................ Quote
anett Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Zapraszam na bazarek dla Amisa i Chojraka !! http://www.dogomania.pl/threads/174349-RA-A-noA-ci-ksiAE-A-kowe-na-Amisa-i-Chojraka-z-Olkusza-do-30-11-godz-23 Quote
UBOCZE Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Wylękniony Chojrak wciąż prosi o wsparcie.............. Quote
Negri_2008 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Cioteczki, mam dla Chojraka 284, 50 zł. połowa kwoty, która pozostała po rozliczeniu wątku Rusti :-) :-) Mam jednak takie pytanie, czy te pieniądze powinny być wpłacone w pierwszej kolejności na Fundusz Sokratesa czy bezpośrednio dla Chojraka? Jeżeli bezpośrednio to ładnie poproszę nr konta na mail [email protected] Na Fundusz Sokratesa zbiera Gonia66? Tak? :-) Quote
Recommended Posts