Ra_dunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Prawidłowo podlinkwane banerki... Jeszcze trochę a się wścieknę, łażę po dogo i poprawiam zrobione przeze mnie banerki, bo ktoś był "dowcipny" i zmienił adresy stron :angryy: Idę zmieniać do Nadziei... Quote
Lu_Gosiak Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 dziekuje bardzo Raduniu:loveu::loveu: brakuje 130zł na oplacenie paxdziernika KTo chetny pomoc???????????? Quote
Negri_2008 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ja dla tych bursztynowych oczek będe miała troszkę pieniędzy, ale dopiero za miesiąc :shake::oops: Quote
Ra_dunia Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Bursztynowe oczka są niesamowite :) Jakby takie zdjęcie zrobić Chojrakowi i Elzie razem :loveu: BARDZO PROSIMY O WSPARCIE!!! :modla: Quote
Lu_Gosiak Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='Ra_dunia']Bursztynowe oczka są niesamowite :) Jakby takie zdjęcie zrobić Chojrakowi i Elzie razem :loveu: BARDZO PROSIMY O WSPARCIE!!! :modla:[/QUOTE] moze Wiosna da rade pstrykknac, chociaz Elza to z Cohenem po wybiegu chyba biega..niewiem jak Chojrrak w sumie to innych psów i z kim on biega chyba z Niko brakuje 130zł za pazdziernik a tu juz listopad sie zaczal:placz::placz: Quote
Cajus JB Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ponieważ Grom dostał 30 żł to przeniosę je tutaj dla Chojraka. Dziś w nocy wkleję Go u siebie w galerii na nk. Będę robił wpłaty jednorazowe lub z czasem podniosę deklarację. Quote
anett Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Cajus JB bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy:Rose::Rose::Rose: Quote
Lu_Gosiak Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='Cajus JB']Ponieważ Grom dostał 30 żł to przeniosę je tutaj dla Chojraka. Dziś w nocy wkleję Go u siebie w galerii na nk. Będę robił wpłaty jednorazowe lub z czasem podniosę deklarację.[/QUOTE] Cajus JB - OGROMNE DZIEKI:sweetCyb::Rose::Rose::Rose::Rose: strasznie sie ciesze, bo tu stala ekipa, wiec jak Ktoś nowy zagladnie to święto:evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi: a jeszcze deklaracja stałą to juz w ogóle coś pięknego:sweetCyb: czyli Chojrak ma juz 60zł stałych deklaracji:multi::multi: brakuje nam jeszcze 370zł ale damy rade;) Quote
Cajus JB Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Tak. Wspólnie wszyscy damy radę. O to w tym chodzi. Quote
wiosna Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 A Chojraczek nam sie rozkręca, rozwesela i jest coraz śmielszy :loveu: Nas się już nie boi, cieszy się przeogromnie, skacze, fila, kręci się i cuda robi z radości ;) Chojrak jest bardzo energicznym psiakiem, takim szybko i ruchliwo reagującym na wszystko dookoła. Uwielbia - o dziwo - spaćna budzie ze skośmym dachem. Kładzie się na niej na brzuchu i boku, siada i wszystko to sprawia wrażenie, że jemu tak po prostu wygodnie ;) Z innymi psami dogaduje się bardzo fajnie, chociaż czasami jest nieco namolny i niektóre go nie lubią. Świetnie dogadał się z Niko, razem spędzają całe dnie na wybiegu. Z Elzą jeszcze go nie zpoznaliśmy, bo Elza mieszka w budynku i biegają na osobnych wybiegach. Ale zobaczymy, jak to się dogadają ;) Quote
Lu_Gosiak Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 super:multi::multi: Chojrak swoje przeszedl w Olkuszu i szczerze mowiac myslalam, ze dlużej mu zejdzie dochodzenie do siebie... teraz finanse Chojrak mial 130zł długu jeszcze za październik: 20zł wplacila Bogusia;) 100zl ciocia Wiosny i Patryka przekazala na jakiegos pieska i jako ze Chojrak jedyny nie ma deklaracji Wiosna wpisala to Chojrakowi:multi: - wiec mamy tylko 10zł dlugu......no i 420zł do zapłacenia za listopad:oops:..zrobie bazarek betka przysłałą mi super rzeczy:multi:....ale bardzo prosimy o jaki8es wsparcie:modla: Quote
anett Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 no szczególnie po tym jak się zachowywał od razu po przyjeździe, to kiepsko wyglądało...świetnie, że tak szybko doszedł do siebie:multi::multi: Można już chyba ruszyć z pierwszymi ogłoszeniami:razz: Quote
Ra_dunia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Z ogłoszeniami trzeba ruszyć jak najszybciej bo finansowo po prostu nie wyrobimy :placz: [B] Błagamy o wsparcie dla Chojraka[/B] :modla: :modla: :modla: Quote
Negri_2008 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Poproszę nr konta, wpłacę cosik ale maleńko :shake: Quote
Lu_Gosiak Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Negri_2008 napisał(a):Poproszę nr konta, wpłacę cosik ale maleńko :shake: :multi::multi: dziekuje bardzo Negri:loveu::loveu: wiesz jak to mowia grosz do grosza...kazda kwota sie liczy:multi::multi: juz posylam konto;) Quote
Lu_Gosiak Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 bazarek na chojraka zajrzyjcie:cool3::cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-kurtka-dla-psa-roznosci-na-wystarszonego-chojraka-z-olkusza-do-17-11-godz-23-a-172967/ Quote
stonka1125 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ,to jest ten chojrak o którym mi bogusia opowiadała,fajny z niego chłopak,to ja tu do was wpadam z bazarku i podniosę chociaż,ale jak lu... tutaj jest to spokojna jestem o chojraka:eviltong:,jurysia nam tak rozkręciła że hej:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 stonka1125 napisał(a):,to jest ten chojrak o którym mi bogusia opowiadała,fajny z niego chłopak,to ja tu do was wpadam z bazarku i podniosę chociaż,ale jak lu... tutaj jest to spokojna jestem o chojraka:eviltong:,jurysia nam tak rozkręciła że hej:loveu: ale jakos trudniej mi rozkręcić "swojego" psa niż czyjegoś:eviltong::eviltong::evil_lol: więc każda pomoc mile widziana:loveu::loveu: i dziekuje Ci bardzo za udział w bazarku:loveu::loveu: Quote
agata51 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Na razie nieśmiało zaglądam. Ale powolutku wymiękam. Nie tylko żółte kocham. Czarne nade wszystko. Quote
Lu_Gosiak Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 agata51 napisał(a):Na razie nieśmiało zaglądam. Ale powolutku wymiękam. Nie tylko żółte kocham. Czarne nade wszystko. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ty Agatko to już wstałas czy dopiero sie kładłas??:cool3::cool3: Quote
anett Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Zapraszam na bazarek na nasze olkuskie psiaki http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazkowy-misz-masz-na-amisa-chojraka-z-olkusza-do-14-11-godz-23-a-173206/ Quote
Recommended Posts