Jump to content
Dogomania

[FS]Wystraszony Chojrak z OL obecnie NERO w super DS!!!wyciagamy kolejnego

Recommended Posts

• Replies 562
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prawidłowo podlinkwane banerki...
Jeszcze trochę a się wścieknę, łażę po dogo i poprawiam zrobione przeze mnie banerki, bo ktoś był "dowcipny" i zmienił adresy stron :angryy:

Idę zmieniać do Nadziei...

Posted

[quote name='Ra_dunia']Bursztynowe oczka są niesamowite :)
Jakby takie zdjęcie zrobić Chojrakowi i Elzie razem :loveu:

BARDZO PROSIMY O WSPARCIE!!! :modla:[/QUOTE]

moze Wiosna da rade pstrykknac, chociaz Elza to z Cohenem po wybiegu chyba biega..niewiem jak Chojrrak w sumie to innych psów i z kim on biega chyba z Niko

brakuje 130zł za pazdziernik a tu juz listopad sie zaczal:placz::placz:

Posted

Ponieważ Grom dostał 30 żł to przeniosę je tutaj dla Chojraka.

Dziś w nocy wkleję Go u siebie w galerii na nk.

Będę robił wpłaty jednorazowe lub z czasem podniosę deklarację.

Posted

[quote name='Cajus JB']Ponieważ Grom dostał 30 żł to przeniosę je tutaj dla Chojraka.

Dziś w nocy wkleję Go u siebie w galerii na nk.

Będę robił wpłaty jednorazowe lub z czasem podniosę deklarację.[/QUOTE]

Cajus JB - OGROMNE DZIEKI:sweetCyb::Rose::Rose::Rose::Rose:

strasznie sie ciesze, bo tu stala ekipa, wiec jak Ktoś nowy zagladnie to święto:evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi: a jeszcze deklaracja stałą to juz w ogóle coś pięknego:sweetCyb:

czyli Chojrak ma juz 60zł stałych deklaracji:multi::multi:

brakuje nam jeszcze 370zł ale damy rade;)

Posted

A Chojraczek nam sie rozkręca, rozwesela i jest coraz śmielszy :loveu:
Nas się już nie boi, cieszy się przeogromnie, skacze, fila, kręci się i cuda robi z radości ;)
Chojrak jest bardzo energicznym psiakiem, takim szybko i ruchliwo reagującym na wszystko dookoła. Uwielbia - o dziwo - spaćna budzie ze skośmym dachem. Kładzie się na niej na brzuchu i boku, siada i wszystko to sprawia wrażenie, że jemu tak po prostu wygodnie ;)
Z innymi psami dogaduje się bardzo fajnie, chociaż czasami jest nieco namolny i niektóre go nie lubią. Świetnie dogadał się z Niko, razem spędzają całe dnie na wybiegu.

Z Elzą jeszcze go nie zpoznaliśmy, bo Elza mieszka w budynku i biegają na osobnych wybiegach. Ale zobaczymy, jak to się dogadają ;)

Posted

super:multi::multi: Chojrak swoje przeszedl w Olkuszu i szczerze mowiac myslalam, ze dlużej mu zejdzie dochodzenie do siebie...

teraz finanse Chojrak mial 130zł długu jeszcze za październik: 20zł wplacila Bogusia;) 100zl ciocia Wiosny i Patryka przekazala na jakiegos pieska i jako ze Chojrak jedyny nie ma deklaracji Wiosna wpisala to Chojrakowi:multi: - wiec mamy tylko 10zł dlugu......no i 420zł do zapłacenia za listopad:oops:..zrobie bazarek betka przysłałą mi super rzeczy:multi:....ale bardzo prosimy o jaki8es wsparcie:modla:

Posted

no szczególnie po tym jak się zachowywał od razu po przyjeździe, to kiepsko wyglądało...świetnie, że tak szybko doszedł do siebie:multi::multi:
Można już chyba ruszyć z pierwszymi ogłoszeniami:razz:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Poproszę nr konta, wpłacę cosik ale maleńko :shake:

:multi::multi: dziekuje bardzo Negri:loveu::loveu: wiesz jak to mowia grosz do grosza...kazda kwota sie liczy:multi::multi:
juz posylam konto;)

Posted

,to jest ten chojrak o którym mi bogusia opowiadała,fajny z niego chłopak,to ja tu do was wpadam z bazarku i podniosę chociaż,ale jak lu... tutaj jest to spokojna jestem o chojraka:eviltong:,jurysia nam tak rozkręciła że hej:loveu:

Posted

stonka1125 napisał(a):
,to jest ten chojrak o którym mi bogusia opowiadała,fajny z niego chłopak,to ja tu do was wpadam z bazarku i podniosę chociaż,ale jak lu... tutaj jest to spokojna jestem o chojraka:eviltong:,jurysia nam tak rozkręciła że hej:loveu:

ale jakos trudniej mi rozkręcić "swojego" psa niż czyjegoś:eviltong::eviltong::evil_lol: więc każda pomoc mile widziana:loveu::loveu:

i dziekuje Ci bardzo za udział w bazarku:loveu::loveu:

Posted

agata51 napisał(a):
Na razie nieśmiało zaglądam. Ale powolutku wymiękam. Nie tylko żółte kocham. Czarne nade wszystko.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a Ty Agatko to już wstałas czy dopiero sie kładłas??:cool3::cool3: