Lu_Gosiak Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Cajus JB napisał(a):Tylko tyle, że bazarkami nie można ciągle łatać deklaracji. no wiem Cajus, ale robie co moge...niestety tyle tych biedaków, ze kazdy juz ma full deklaracji, ale pomóżcie porozsylac moze watek, zeby wiecej osób tu dotarło Quote
UBOCZE Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Żeby choć drgnęło z deklaracjami, a potem przecież to już idzie. Tak mi przykro, biedny Chojraku... Quote
Kamila_s Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Gosiu...wlasnie wlecialam na watek:-) moge dolozyc 20zl deklaracji..ale tylko wtedy gdy bede mogla wplacac poprzez paypal do Beatki:-) Quote
Lu_Gosiak Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Kamila_s napisał(a):Gosiu...wlasnie wlecialam na watek:-) moge dolozyc 20zl deklaracji..ale tylko wtedy gdy bede mogla wplacac poprzez paypal do Beatki:-) bosko...dziekuje Ci kochana bardzo bardzo:multi::multi::loveu: zagadam z Beata mysle, ze nie bedzie problemu Quote
ihabe Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Tak bardzo chciałabym pomóc , mogę tylko jednorazową na chwilę obecną. Sama mam psiaka w Hoteliku bez deklaracji;-( Wspomoge jak tylko będę mogła obiecuję psinki!! Quote
Kamila_s Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 dobrze Gosiu..w takim razie dekalruje sie na miesieczne wplaty...Gosiu znowu zaczelam Cie sledzic:-) aaa i jak jeszcze nie wiesz...odnalazlysmy Bruna:-) Quote
Cajus JB Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):no wiem Cajus, ale robie co moge...niestety tyle tych biedaków, ze kazdy juz ma full deklaracji, ale pomóżcie porozsylac moze watek, zeby wiecej osób tu dotarło Wiem o tym. Po prostu tu jest za mało osób, A po zmianach wiele osób szuka po omacku. Ale będzie dobrze. Nie wiem czy pisałem w piątek wysłałem drugą część swojej deklaracji. Quote
Bjuta Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ja nic nie zadeklaruję, ale będę wpłacać. A na czyje konto? Quote
UBOCZE Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Przerażony Chojrak wyciągnięty ze schronu w Olkuszu do hoteliku. I wciąż nie ma pieniążków na hotelik... Dużo bid, mało osób do pomocy, bo prawie wszyscy już zdeklarowani. Tak samo, nie mogę złożyć odpowiedzialnie miesięcznej deklaracji, ale na początku grudnia na pewno coś wpłacę. Poproszę też o numer konta. Właśnie czytałem dokumentację BOZ na temat owego "schroniska" w Olkuszu: http://www.boz.org.pl/mp/olkusz/index.htm Oglądałem fotki. Koszmar. Dobrze byłoby latem wręczać te fotki np. turystom zwiedzającym latem zamek. Ciekawe, jakie wrażenie mieliby po obejrzeniu psów... To piękne, że chcecie te bidy stamtąd wyciągać. Może przydałoby się zorganizować jeszcze cegiełki na psiaki z Olkusza? Grosz do grosza... Trzymaj się, Chojraku, może tarapaty miną i wypatrzą Cię ludzie, kórzy choć parę złotych mogą dorzucić... Quote
UBOCZE Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Wyciągnięty ze schronu w Olkuszu - Chojrak czeka na wsparcie. Każde parę złotych na wagę złota... Quote
Lu_Gosiak Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Bjuta napisał(a):Ja nic nie zadeklaruję, ale będę wpłacać. A na czyje konto? dziekuje Wam bardzo nr konta zaraz wyśle Quote
Lu_Gosiak Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 UBOCZE napisał(a):...... Może przydałoby się zorganizować jeszcze cegiełki na psiaki z Olkusza? Grosz do grosza... Trzymaj się, Chojraku, może tarapaty miną i wypatrzą Cię ludzie, kórzy choć parę złotych mogą dorzucić... cegiełki super pomysł...dzieki Wam, od razu milej na watku jak jest nas wiecej aha zapomnialam napisac...bylam wczoraj w odwiedzinach u Chojraka, to super psiak niestety bardzo wystarszony jeszcze do obcych zjadal mi smakolyki maksymalnie wyciagniety i od razu uciekal jeszcze sporo pracy by przestal sie bac Quote
UBOCZE Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Cały czas o Tobie myślimy, nasz Ty wylękniony, kochany Chojraku... Quote
Cajus JB Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Im więcej nas będzie tym lepiej. Deklaracje nadal potrzebne. Quote
Lu_Gosiak Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 ihabe napisał(a):Tak bardzo chciałabym pomóc , mogę tylko jednorazową na chwilę obecną. Sama mam psiaka w Hoteliku bez deklaracji;-( Wspomoge jak tylko będę mogła obiecuję psinki!! ihabe wielkie dzieki:loveu::loveu: podaj link to Twojego psiaka przy okazji tez moze wiecej osob wejdzie na Jego watek Quote
ihabe Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']ihabe wielkie dzieki:loveu::loveu: podaj link to Twojego psiaka przy okazji tez moze wiecej osob wejdzie na Jego watek Dajcie proszę nr konta, wpłacę coś, póki jescze mogę ;-) a co do psiaka , o którym wspomniałam to Pręguś: http://www.dogomania.pl/threads/171790-PrAE-gus-niestety-zostaje-w-hoteliku-Ma-problemy-z-A-apAE-i-A-rut-w-barku wszystkie moje i nie moje ale chetne psiaki, wrzucam też na stronę www.bezdomnepsy.pl licze, ze jej popularność wzrośnie na tyle, że psiaki dzięku niej też zaczną znajdowć swoje miejsca w domkach stałych ;-) Quote
Lu_Gosiak Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 numer konta wyslalam...dzieki Wam bardzo za pomoc:) dzis przyszła wpłata od Cajusa - 20zł dzieki:)...aha i sprzedalam ksiazke z rzeczy od Wiosny na bazarek tez za 20zł czyli mamy juz na grudzien 40zzzł:) ihabe Twoj link nie wchodzi Quote
ihabe Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 próbuję ale nic nie wychodzi, link jest dobry a daje error;-( Quote
Lu_Gosiak Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 rozmawiałam z Wiosna i zgodziła sie by do Niej bezposrednio wpłacac na Chojraka wiec podaje dane do przelewów, to co do tej pory wpłyneło do mnie napisze i przeleje Wiosne, ale od grudnia deklarcje prosze przelewac na: 50 1050 1171 1000 0090 6511 3012 3RD-POLE.com - Patryk Grunt Sierosławice 18 46-220 Byczyna deklaracje stałe: CajusJB - 50zł wiq- 10zł z funduszu Sokratesa: ja - 10zł radunia - 20zł Negri - 30zł /czekam na potwierdzenie/ baldek2 - 100zł kamila_s - 20zł razem: 240zł brakuje: 180zł co drugi miesiac 194zł idziemy do przodu:multi::multi::multi: poniewaz Cohen mial opłcony pobyt do ostatniego listopada a wczoraj pojechal do domku czyli kwota 120zł przechodzi na Chojraka....:lol::lol: Quote
UBOCZE Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 ... czyli Cohen w domku? Wspaniała wiadomość!!!!!!! Trzymam kciuki za to, żeby był to już szczęsliwy domek.... Quote
UBOCZE Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Wciąż brakuje deklaracji na Chojraka! Wierzę, że nastanie czas, kiedy i Ty będziesz radosny - nasz smutaśny psiaku... Quote
Cajus JB Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Wspaniale, że Cohen ma domek. Chciałbym wyjaśnić moja dopłata miała być na listopad. Ale nie będę mieszał. W grudniu deklarowane 50 ode mnie. Na życzenie do Pręgusia http://www.dogomania.pl/threads/171790-PrAE-gus-niestety-zostaje-w-hoteliku-Ma-problemy-z-A-apAE-i-A-rut-w-barku Off To wątek z miau, ale nie do końca udany. Potrzebna pomoc. Ostatni banerek. Quote
anett Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Zapraszam ponownie na bazarek książkowy na Chojraka i Amisa z Olkusza - reaktywacja:)) Kamilko mogłabyś dodać Chojraka na swój profil na n-k? Quote
Kamila_s Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 anett napisał(a):Zapraszam ponownie na bazarek książkowy na Chojraka i Amisa z Olkusza - reaktywacja:)) Kamilko mogłabyś dodać Chojraka na swój profil na n-k? dodam dodam...:-):-) jest gdzies jakis tekscik??:-)) Quote
Ra_dunia Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Czyli likwiduję przelew stały na Cohena i zamieniam na Chojraka :) Chyba ustawię w tytule - Fundusz Sokratesa to nie będę musiała non stop zmieniać ;) Quote
Recommended Posts