Cajus JB Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Nie wiem czy to dobry pomysł, ale chciałbym poprosić o deklaracje na nk. Potrzebowałbym wtedy adres e mail pod który mogłyby się zwracać osoby chętne do deklaracji. Pomysł stąd, że widziałem deklaracje z nk dla Kajtka i Dina. Quote
Lu_Gosiak Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Cajus JB']Nie wiem czy to dobry pomysł, ale chciałbym poprosić o deklaracje na nk. Potrzebowałbym wtedy adres e mail pod który mogłyby się zwracać osoby chętne do deklaracji. Pomysł stąd, że widziałem deklaracje z nk dla Kajtka i Dina. dla mnie pomysł super ....podaje mojego maila [email protected]:multi::multi: Quote
Lu_Gosiak Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 finanse Chojraka: bylo 10zł za pazdziernik na minusie Negri - 20zł, Jolanta08 - 20zł za październik i 20zł za listopad, Bogusia /baldek2/ dzis 20zł za listopad, wiq wplynelo dzis za listopad - 10zł czyli mamy: 80zł na listopad:multi::multi::multi: brakuje 340zł jeszcze....jak dojdzie wplata Cajusa to bedziemy 310zł na minusie...z mojego bazarku jest juz ok 120zł czyli zostaje 190zzł jeszcze do nazbierania:roll::roll: Quote
Cajus JB Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dziś wpłaciłem A oto tekst Chojrak Pies z Olkusza. Sokrates( TM ), Cohen, Chojrak. To dla Nich powstał mini fundusz, który daje im możliwość znalezienia domu i miłości po tym co przeszły. Wszystkich, którzy chcieliby poznać jak działa ten fundusz i chcieliby pomóc zapraszam na wątek [FS]Wystraszony Chojrak z Olkusza prosi o jakiekolwiek wsparcie! - Dogomania Forum 09.11 Zwracamy się do Państwa z prośbą o pomoc dla Chojraka i dla wszystkich psów. Wiele z Nich nie ma szans w schroniskach lub wymaga znacznie większej opieki człowieka. Rozwiązaniem jest oczywiście adopcja. Jednak wiele psiaków czy kotów nigdy nie zostaje adoptowana. Słabsze, starsze i chore, okaleczone są gryzione przez silniejsze zwierzęta. Zamykają się w sobie, trącą nadzieję. Odchodzą zapamiętane tylko przez wolontariuszy w boksach schroniskowych. Bez szans na choćby namiastkę domu. Ciepłego kącika i zawsze pełnej miski. Miłych, zawsze gotowych do głaskania rąk człowieka kiedy tylko tego zapragną. Dlatego staramy się aby zwierzęta takie trafiały do hotelików. Niestety są one płatne. Nie jest to tak wielki koszt, jednak przy takiej ilości zwierząt powoli przestajemy dawać radę ze zbieraniem deklaracji na utrzymanie naszych podopiecznych. Każdy z nas deklaruje kwotę jaką wpłaci na psiaka. Po uzbieraniu pełnej kwoty deklaracji na koszt hoteliku piesek tam trafia, a płacimy wspólnie na jego utrzymanie co miesiąc zadeklarowaną kwotę. Tak to wygląda. Chojrakowi brakuje deklaracji na 190 zł. Każdy z Państwa może Mu podarować nowe, lepsze życie. Wysokość deklaracji nie ma znaczenia. Ważne aby była stała i co miesięczna. Wszystkie informacje w sprawie Chojraka można uzyskać pod adresem e mail [email protected] Dziękujemy bardzo Wprowadzić jakieś zmiany? I nie wiem ile wynosi koszt hoteliku Chojraka? Quote
Lu_Gosiak Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Cajus JB'] Chojrakowi brakuje deklaracji na 190 zł. Każdy z Państwa może Mu podarować nowe, lepsze życie. Wysokość deklaracji nie ma znaczenia. Ważne aby była stała i co miesięczna. .... Wprowadzić jakieś zmiany? I nie wiem ile wynosi koszt hoteliku Chojraka? tekst super;) BARDZO DZIEKUJE Chojrakowi stałych deklaracji brakuje 360zł hotelik kosztuje 14zł/dobe czyli 420zł a co drugi miesiac 434zł te 190zł to brakuje w tym miesiacu bo robilam na Niego bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f28/fs-wystraszony-chojrak-z-olkusza-prosi-o-jakiekolwiek-wsparcie-146047/index2.html i pare osob wplacilo dodatkowo Quote
Cajus JB Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 To zmienię tylko wysokość brakujących deklaracji i wklejam. Nie wiem czy pisać o deklaracjach jednorazowych? Quote
Lu_Gosiak Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Cajus JB napisał(a):To zmienię tylko wysokość brakujących deklaracji i wklejam. Nie wiem czy pisać o deklaracjach jednorazowych? jasne, że tak jednorazowa pomoc jak najbardziej sie przyda i pomoże załatać długi...kastracje wtedy by mozna zrobic Chojrakowi, szczepienia Quote
Lu_Gosiak Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Cajus JB napisał(a):No to zaraz wklejam super bardzzo dziekuje:loveu::loveu: a mozesz jeszcze raz mi podac link do nk bo skasowalam pw:oops: Quote
Cajus JB Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Trochę się rozbiegałem po forum Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
Ra_dunia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cajus - Ty jak zwykle niezawodny :) Dziękujemy pięknie za pomoc :multi: Quote
Cajus JB Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ra_dunia napisał(a):Cajus - Ty jak zwykle niezawodny :) Dziękujemy pięknie za pomoc :multi: Nie ma za co. Staram się jak każdy tutaj. Do góry Chojrak. Quote
Lu_Gosiak Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 doszły dzis wpłaty od: Negri - 20zł CajusJB- 30zł bardzo bardzo dziekuje:loveu::loveu::multi: na moim koncie na Chojraka 60zł Quote
anett Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Cajus widzę, że wieczór zaczyna się u nas o podobnej porze:evil_lol::lol: A tekst na n-k świetny!! Wielkie dzięki:lol::lol: też zaraz dodam Chojraka Quote
Cajus JB Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 anett napisał(a):Cajus widzę, że wieczór zaczyna się u nas o podobnej porze:evil_lol::lol: A tekst na n-k świetny!! Wielkie dzięki:lol::lol: też zaraz dodam Chojraka Tak o bardzo późnej. Dziękuję bardzo. To dla Chojraka. Quote
Ra_dunia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Chojrak bardzo prosi o wsparcie i domeczek... Quote
agata51 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Myślałam, że skoro Marcel do domku trafił, to dorzucę się do Chojraka. A tu masz babo placek, wrócił do hoteliku. Ale będę pamiętać. Quote
Lu_Gosiak Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 agata51 napisał(a):..... Ale będę pamiętać. super:multi::multi::multi: bardzo dziekujemy bo narazie mało nas na watku:cool3::cool3: Quote
Jolanta08 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ale będzie więcej.Ja pamiętam o Chojraku :loveu: choć rzadko zaglądam na watek Quote
Lu_Gosiak Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Jolanta08 napisał(a):Ale będzie więcej.Ja pamiętam o Chojraku :loveu: choć rzadko zaglądam na watek wiem i strasznie sie ciesze:loveu::loveu: i przy okazji dziekuje wszystkim za udział w bazarku:cool3::cool3: Quote
Cajus JB Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Bardzo prosimy o deklaracje dla Chojraka. Każda przybliża Go do szczęścia. Quote
Lu_Gosiak Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Cajus JB napisał(a):Bardzo prosimy o deklaracje dla Chojraka. Każda przybliża Go do szczęścia. dokładnie brakuje 360zł stałych deklaracji Chojrak sie rozkreca:razz::razz: oby juz całkowicie przestał sie bac obcych Quote
Lu_Gosiak Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 zakonczyl sie moj bazarek i bedzie z Niego 216zł:bigcool::bigcool:dziekuje bardzo za licytacjje i udzial:loveu::loveu: czyli po podliczeniu wszystiego co mamy na Chojraka do opłacenia listopada bedzie brakowac niecałe 100zł Quote
Cajus JB Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Kto pomoże Chojrakowi. Każde pięć złotych mile widziane. Quote
Recommended Posts