Jump to content
Dogomania

10 lat w schronisku! Kajtuś odszedł po 2 latach :-( a Dinuś dalej w hoteliku.

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czerda napisał(a):
zawsze jak mam już <psiego> doła oglądam zdjęcia chłopaków i od razu mi lepiej!

Widzę że już kilka osób tak się "leczy".... Nie tylko ja ;)

Posted

[quote name='Bjuta']No chłopaki! Mysi (i moja) intuicja uchroniły Was przed tym hotelikiem:

http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-ps%C3%B3w.-Brak-miejsc?p=14755158&posted=1#post14755158

Aż mi ciarki dziś przeszły po grzbiecie, jak sobie przypomnę, że rozważaliśmy tą możliwość, ale coś nam przez telefon się nie podobało i chłopaki pojechały do Przebieczan...
noo masakra.....jakby Charli nie mogl jechac do Przebieszczan to mialam dzwonic do Aliny...koszmar!!!

Posted

pozwoliłam sobie na konto kubusia i Dino wysłać także pieniązki na Satyra....bardzo przepraszam za problem, ale zgubiłam telefon i bez niego nie moge wykonać operacji bankowych niezaufanych odbiorców, a konto skarbnika Satyra nie zdązyłam potraktować jako zaufanego. Przepraszam za problem, ale chciałam żeby pieniązki na chopaków wysżły ode mnie jak najszybciej , Wysłałam 30,00 zł (15,00 zł dla Dino i Kajtka oraz 15,00 zł na Satyra). Obiecuje jest to jednorazowe zamieszanie i przepraszam...

Posted

U chłopaków ruch na koncie jak na Marszałkowskiej!

30 - Mari23 :loveu: (1.VI)
20 - Bjuta :loveu: (2.VI)
10 - Renatka :loveu: (4.VI)
100 - Ketunia i Asia :loveu: (4.VI)
15 - Migama (4.VI) :loveu: (zapisuję 10 na czerwiec 5 na lipiec), resztę wysyłam Syli na Satyra)
10 - Justyna 85:loveu: (4.VI) (na maj)

Dino i Kajtek płacą 8-go, a reszta moich zaksięgowanych psów 1-go i tamte mają już teraz raczej puchy - a nasi milusińscy 945!!! I jeszcze przez 4 dni będą takimi krezusami! :evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
Dinuś ma racje :cool3: w końcu to on z Kajtusiem ten hotelik odkryli :evil_lol:

właśnie!!!!!!!!!!!:evil_lol:

a jak mam "doła" - wchodzę na wątek i oglądam zdjęcia...:-( i ryczę, ale już z radości...
mam fotki wszystkie zapisane - folder chłopaki mają u mnie specjalny, ale na wątku jakoś tak radośniej się na nich patrzy....
ależ oni szczęśliwi!
zasłużyli na to szczęście !!!!!!!:loveu::loveu:

Posted

Gonia13 napisał(a):
Widzę że już kilka osób tak się "leczy".... Nie tylko ja ;)
bo to jedyny sposób na te 'dogomaniackie doły'. Rzadko piszę, ale wątek podczytuje sobie. Tak właśnie jako 'antydepresanta'.

Posted

marysia55 napisał(a):
bo to jedyny sposób na te 'dogomaniackie doły'. Rzadko piszę, ale wątek podczytuje sobie. Tak właśnie jako 'antydepresanta'.

Bo to działa ;)