Guest wolfheart Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 dOgLoV napisał(a):Pomogło :eviltong: i nic mi w tyłku nie utkwiło :eviltong: tylko byłam zrobić sobie śniadanie do pracy i wykąpac sie :eviltong: nie śpieszyłaś się....:mad: to teraz ja se idę...spać,dobranoc :calus: Quote
Naklejka Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Eeee Koszalin daleko, nie mam tam nikogo znajomego, nie znam miasta, lipa, nie jadę :eviltong: No wyślę Ci pocztą tą obrożę :eviltong: Quote
łamAga Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 marta.k9080 napisał(a):nie śpieszyłaś się....:mad: to teraz ja se idę...spać,dobranoc :calus: bo jeszcze byłam z Neronem na dworze :eviltong: Naklejka napisał(a):Eeee Koszalin daleko, nie mam tam nikogo znajomego, nie znam miasta, lipa, nie jadę :eviltong: No wyślę Ci pocztą tą obrożę :eviltong: tez nikogo tam nie znam :eviltong: nie no zostaw sobie jeszcze Ci sie przyda , u nas by sie marnowała , Qwendi obroże ma zakładaną bardzoooo rzadko , na spacery biorę ją na kolczatce ;) Quote
Naklejka Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Ja jej w ogóle nie zakładam, bo Jetsan z niej umie wyjść ;) On musi mieć zaciski. Ty jedziesz samochodem, ja muszę jechać pociągiem, ogarniać dworzec, potem dojazd na wystawe, a samemu się nudno podróżuje :P No i obrócić wte i z powrotem w ciągu jednego dnia jest bardzo męczące, więc potrzebowałabym noclegu, a tu się przydają znajomości :evil_lol: Quote
marmara_19 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 zeby zobaczyc co sie dzieje to musicie zrobic rtg. I kregoslupa i stawow. To co opisalas idealnie pasuje do syndromu konskiego ogona jak i spondylozy. Bylam z psem u ortopedy.. a on wyslal mnie do neurologa bo stawy to pikus przy kregoslupie i z opisu mojego juz wiedzial co jest grane. Na jakiej podstawie wetka mowi, ze trzeba rezonans? Pakowanie w psa lekow nie jest super pomyslem. Jak nagle przestanie chodzic to go uspicie bo "wypadl mu dysk"? Trzeba zdiagnozowac zbey moc leczyc i wiedziec jak postepowac z psem. Quote
vege* Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 zrobię ci Aga spam, ale proszę wszystkich o lajki:loveu: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=622318134460170&set=a.622318097793507.1073741829.491152347576750&type=1&permPage=1 Quote
łamAga Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='Naklejka']Ja jej w ogóle nie zakładam, bo Jetsan z niej umie wyjść ;) On musi mieć zaciski. Ty jedziesz samochodem, ja muszę jechać pociągiem, ogarniać dworzec, potem dojazd na wystawe, a samemu się nudno podróżuje :P No i obrócić wte i z powrotem w ciągu jednego dnia jest bardzo męczące, więc potrzebowałabym noclegu, a tu się przydają znajomości :evil_lol: My znajomości też nie mamy ;) od czego są hotele i wynajem pokoi :diabloti: [quote name='marmara_19']zeby zobaczyc co sie dzieje to musicie zrobic rtg. I kregoslupa i stawow. To co opisalas idealnie pasuje do syndromu konskiego ogona jak i spondylozy. Bylam z psem u ortopedy.. a on wyslal mnie do neurologa bo stawy to pikus przy kregoslupie i z opisu mojego juz wiedzial co jest grane. Na jakiej podstawie wetka mowi, ze trzeba rezonans? Pakowanie w psa lekow nie jest super pomyslem. Jak nagle przestanie chodzic to go uspicie bo "wypadl mu dysk"? Trzeba zdiagnozowac zbey moc leczyc i wiedziec jak postepowac z psem. ufamy swojemu weterynarzowi , jak stwierdzi ze rtg jest niezbędne to zrobimy , póki co nie chcemy przerywac tego leczenia jakie jest kontynuowane .... [quote name='vege*']zrobię ci Aga spam, ale proszę wszystkich o lajki:loveu: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=622318134460170&set=a.622318097793507.1073741829.491152347576750&type=1&permPage=1 lajkniete ;) [quote name='unikatowydiament']dobry dzionek:) hello ;) [quote name='agaciaaa']Hej Aga i jak tam Neron? [quote name='marta.k9080']Hej :) jak się czuje dziś Neronek? Hej dziewczyny ;) Neron lepiej , w ogóle juz nie ma objawów choroby ale nadal ma podawane zastrzyki i nadal ma dozowany ruch czyli w większości dnia siedzi w domu , wypuszczany jest tylko na "siku " , czasami zostaje dłużej ale jak tylko szczeknie jest wołany do domu bo wtedy wiadomo ze bedzie biegał w koło płota .... Quote
łamAga Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='marta.k9080']super:multi: dzielny chłopak :)[/QUOTE] i nieznosny , wie ze mu nie wolno biegac a jak tylko zobaczy ogoś jadacego rowerem to gna do płota ile sił w łapach :mad: Quote
Naklejka Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='dOgLoV']My znajomości też nie mamy ;) od czego są hotele i wynajem pokoi :diabloti: Neron lepiej , w ogóle juz nie ma objawów choroby ale nadal ma podawane zastrzyki i nadal ma dozowany ruch czyli w większości dnia siedzi w domu , wypuszczany jest tylko na "siku " , czasami zostaje dłużej ale jak tylko szczeknie jest wołany do domu bo wtedy wiadomo ze bedzie biegał w koło płota ....[/QUOTE] Szkoda kasy, a jak mam gdzieś znajomych to się zawsze wryć na darmowy nocleg mogę :eviltong: To go nie wypuszczaj na ogród, tylko na smyczy z nim wychodź. Po co ryzykować? Quote
łamAga Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='Naklejka']Szkoda kasy, a jak mam gdzieś znajomych to się zawsze wryć na darmowy nocleg mogę :eviltong: To go nie wypuszczaj na ogród, tylko na smyczy z nim wychodź. Po co ryzykować?[/QUOTE] My niby mamy znajomych a w zasadzie to Sebastiana wuja ale on nie ma warunków zeby nas z tak duzym psem przenocowac ;) na smyczy jest gorzej bo wtedy Qwendi na niego skacze a on na nia i moze sie uszkodzić .... Quote
Aleks89 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 To ją zamknij i wyjdź z nim.Jeb jak ty Aga potrafisz zrobić problem z niczego.:shake: Quote
łamAga Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='Aleks89']To ją zamknij i wyjdź z nim.Jeb jak ty Aga potrafisz zrobić problem z niczego.:shake:[/QUOTE] Ja nie robie problemu , wypuszczam go bez smyczy zrobi siku i do domu ewentualnie szczeknie i do domu bez siku , gdzie w tym problem ?? ;) Quote
łamAga Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='natija']bo my kobitki lubimy inaczej Aeks:eviltong:;)[/QUOTE] Aleks to też kobieta , ale owłosiona :diabloti: Quote
vege* Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='dOgLoV']Aleks to też kobieta , ale owłosiona :diabloti:[/QUOTE] co pocisk poleciał:diabloti: Quote
łamAga Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='marta.k9080']:crazyeye: gdzie kosiarka... tym bym go zjechała :diabloti: [quote name='Ty$ka']Ekhem :PPPPPP Cześć :lol: hello ;) Quote
Recommended Posts