Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Niufciak']odnosnie polismanów to sniło mi sie dzisiaj że jechałam autkiem i we mnie wjechali, dwa razy hahahah, nie wiem jak to sie stało, ale radiowóz się obrócił jeszcze i drugi raz stuknął :P obudziłam się i takie WTF co to miało być? :P hahahah[/QUOTE]

widzę że też masz bujne i kolorowe sny :diabloti:

[quote name='Angi']jedziesz w koncu na wystawe? :P[/QUOTE]

jadę a Ty ?? :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']widzę że też masz bujne i kolorowe sny :diabloti:
[/QUOTE]
hahaha, ostatnio takie pierdoły mi sie śnią :P ten sen ma jeszcze ciąg dalszy, ale pozostawię go dla siebie:evil_lol:

Posted

[quote name='Niufciak']hahaha, ostatnio takie pierdoły mi sie śnią :P ten sen ma jeszcze ciąg dalszy, ale pozostawię go dla siebie:evil_lol:[/QUOTE]

wiesz, my tutaj na dogo jak rodzina jesteśmy. Możesz opowiedzieć :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']nie :)
A mnie dziś się coś głupiego śniło, ale nie pamiętam już co :([/QUOTE]

szkoda :roll:

ja tez nie pamietam co mi sie dzisiaj snilo ale na pewno to nic mąrdego nie było :shake:

a teraz ide się kąpać i spać wiec dobranoc laseczki i panowie ( Aleks ) ;)

Posted

[quote name='Angi']wiesz, my tutaj na dogo jak rodzina jesteśmy. Możesz opowiedzieć :diabloti:[/QUOTE]

ciekawość Cię zżera :eviltong:

doooobranoc Agnieszko :evil_lol:

Posted

[quote name='Niufciak']oj oj, to byłoby niebezpieczne :D[/QUOTE]

dobra, nie wnikam :lol: :D
idę z tymi kundliszonami, mam nadzieję że ból łopatki mi sie nie pogorszy dzięki temu :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']aaa, majówka :diabloti:[/QUOTE]
Aaaa najdłuższe wakacje :diabloti:

[quote name='Angi']wiesz, my tutaj na dogo jak rodzina jesteśmy. Możesz opowiedzieć :diabloti:[/QUOTE]
właśnie!:diabloti:

[quote name='dOgLoV']szkoda :roll:

ja tez nie pamietam co mi sie dzisiaj snilo ale na pewno to nic mąrdego nie było :shake:

a teraz ide się kąpać i spać wiec dobranoc laseczki i panowie ( Aleks ) ;)[/QUOTE]
ja też nie pamiętam co dziś mi się śniło :roll:

[quote name='Angi']A ja wyruszam z psami :lol:
Mam nadzieję, że jak wrócę to nie będzie nagadane :lol:[/QUOTE]
Oczywiście, że będzie nagadane :diabloti:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Angi nie lepiej w dzień na spacer ? :D tylko teraz ? :D[/QUOTE]
właśnie? ja na długie spacery chodzę tak ok 15.30, a wieczorem to Nuka tylko idzie na załatwienie się gdzieś na 30 min sobie pochodzić

Posted

[quote name='vege*']Ej miałyśmy spamować! :mad:[/QUOTE]

To napiszcie mi wiadomości z całego tygodnia, bo o 8:00 mam sprawdzian na wosie z wiadomości :loveu:

Posted

[quote name='vege*']Ej miałyśmy spamować! :mad:[/QUOTE]

No to spamujemy :)

[quote name='Aleksandra95']To napiszcie mi wiadomości z całego tygodnia, bo o 8:00 mam sprawdzian na wosie z wiadomości :loveu:[/QUOTE]

Uczyć się :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']Czemu już na 7??[/QUOTE]

Taki mam plan, dwa razy w tygodniu jestem już o 6:50 w szkole :roll:
Ale od poniedziałku mam zmianę planu i mam tylko raz na 7, ale w poniedziałek :placz:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Ostatnio nie mam motywacji, chęci.. kilka pierwszych miesięcy jakoś szło, ale teraz[/QUOTE]

Zimo wróć, to Ola weźmie się za naukę :diabloti:

Posted

[quote name='Naklejka']A ja jutro mam na 7 do szkoły :placz: Ale o 13 będę już w domu :eviltong:[/QUOTE]
ja o 13 mam zakończenie roku :eviltong:

[quote name='Aleksandra95']Ostatnio nie mam motywacji, chęci.. kilka pierwszych miesięcy jakoś szło, ale teraz[/QUOTE]
wos to taki niepotrzebny przedmiot :evil_lol: