łamAga Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 [quote name='Niufciak']odnosnie polismanów to sniło mi sie dzisiaj że jechałam autkiem i we mnie wjechali, dwa razy hahahah, nie wiem jak to sie stało, ale radiowóz się obrócił jeszcze i drugi raz stuknął :P obudziłam się i takie WTF co to miało być? :P hahahah[/QUOTE] widzę że też masz bujne i kolorowe sny :diabloti: [quote name='Angi']jedziesz w koncu na wystawe? :P[/QUOTE] jadę a Ty ?? :lol: Quote
angineuuka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 nie :) A mnie dziś się coś głupiego śniło, ale nie pamiętam już co :( Quote
KT Arts Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='dOgLoV']widzę że też masz bujne i kolorowe sny :diabloti: [/QUOTE] hahaha, ostatnio takie pierdoły mi sie śnią :P ten sen ma jeszcze ciąg dalszy, ale pozostawię go dla siebie:evil_lol: Quote
angineuuka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='Niufciak']hahaha, ostatnio takie pierdoły mi sie śnią :P ten sen ma jeszcze ciąg dalszy, ale pozostawię go dla siebie:evil_lol:[/QUOTE] wiesz, my tutaj na dogo jak rodzina jesteśmy. Możesz opowiedzieć :diabloti: Quote
łamAga Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 [quote name='Angi']nie :) A mnie dziś się coś głupiego śniło, ale nie pamiętam już co :([/QUOTE] szkoda :roll: ja tez nie pamietam co mi sie dzisiaj snilo ale na pewno to nic mąrdego nie było :shake: a teraz ide się kąpać i spać wiec dobranoc laseczki i panowie ( Aleks ) ;) Quote
angineuuka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 A ja wyruszam z psami :lol: Mam nadzieję, że jak wrócę to nie będzie nagadane :lol: Quote
kalyna Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='Angi']wiesz, my tutaj na dogo jak rodzina jesteśmy. Możesz opowiedzieć :diabloti:[/QUOTE] ciekawość Cię zżera :eviltong: doooobranoc Agnieszko :evil_lol: Quote
angineuuka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='kalyna']ciekawość Cię zżera :eviltong: doooobranoc Agnieszko :evil_lol:[/QUOTE] Nie no, coś ty :D Quote
KT Arts Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='Angi']wiesz, my tutaj na dogo jak rodzina jesteśmy. Możesz opowiedzieć :diabloti:[/QUOTE] oj oj, to byłoby niebezpieczne :D Quote
angineuuka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='Niufciak']oj oj, to byłoby niebezpieczne :D[/QUOTE] dobra, nie wnikam :lol: :D idę z tymi kundliszonami, mam nadzieję że ból łopatki mi sie nie pogorszy dzięki temu :diabloti: Quote
vege* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='Angi']aaa, majówka :diabloti:[/QUOTE] Aaaa najdłuższe wakacje :diabloti: [quote name='Angi']wiesz, my tutaj na dogo jak rodzina jesteśmy. Możesz opowiedzieć :diabloti:[/QUOTE] właśnie!:diabloti: [quote name='dOgLoV']szkoda :roll: ja tez nie pamietam co mi sie dzisiaj snilo ale na pewno to nic mąrdego nie było :shake: a teraz ide się kąpać i spać wiec dobranoc laseczki i panowie ( Aleks ) ;)[/QUOTE] ja też nie pamiętam co dziś mi się śniło :roll: [quote name='Angi']A ja wyruszam z psami :lol: Mam nadzieję, że jak wrócę to nie będzie nagadane :lol:[/QUOTE] Oczywiście, że będzie nagadane :diabloti: Quote
Aleksa. Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Angi nie lepiej w dzień na spacer ? :D tylko teraz ? :D Quote
vege* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='Aleksandra95']Angi nie lepiej w dzień na spacer ? :D tylko teraz ? :D[/QUOTE] właśnie? ja na długie spacery chodzę tak ok 15.30, a wieczorem to Nuka tylko idzie na załatwienie się gdzieś na 30 min sobie pochodzić Quote
*Magda* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Może Angi idzie na randkę, a nie z psami :diabloti: Quote
vege* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='magdabroy']Może Angi idzie na randkę, a nie z psami :diabloti:[/QUOTE] a może:diabloti: Quote
Aleksa. Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='vege*']Ej miałyśmy spamować! :mad:[/QUOTE] To napiszcie mi wiadomości z całego tygodnia, bo o 8:00 mam sprawdzian na wosie z wiadomości :loveu: Quote
*Magda* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='vege*']Ej miałyśmy spamować! :mad:[/QUOTE] No to spamujemy :) [quote name='Aleksandra95']To napiszcie mi wiadomości z całego tygodnia, bo o 8:00 mam sprawdzian na wosie z wiadomości :loveu:[/QUOTE] Uczyć się :mad: Quote
Naklejka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 A ja jutro mam na 7 do szkoły :placz: Ale o 13 będę już w domu :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='Naklejka']A ja jutro mam na 7 do szkoły :placz: Ale o 13 będę już w domu :eviltong:[/QUOTE] Czemu już na 7?? Quote
Aleksa. Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='magdabroy']Uczyć się :mad:[/QUOTE] Ostatnio nie mam motywacji, chęci.. kilka pierwszych miesięcy jakoś szło, ale teraz Quote
Naklejka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='magdabroy']Czemu już na 7??[/QUOTE] Taki mam plan, dwa razy w tygodniu jestem już o 6:50 w szkole :roll: Ale od poniedziałku mam zmianę planu i mam tylko raz na 7, ale w poniedziałek :placz: Quote
*Magda* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='Aleksandra95']Ostatnio nie mam motywacji, chęci.. kilka pierwszych miesięcy jakoś szło, ale teraz[/QUOTE] Zimo wróć, to Ola weźmie się za naukę :diabloti: Quote
vege* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='Naklejka']A ja jutro mam na 7 do szkoły :placz: Ale o 13 będę już w domu :eviltong:[/QUOTE] ja o 13 mam zakończenie roku :eviltong: [quote name='Aleksandra95']Ostatnio nie mam motywacji, chęci.. kilka pierwszych miesięcy jakoś szło, ale teraz[/QUOTE] wos to taki niepotrzebny przedmiot :evil_lol: Quote
Recommended Posts