vege* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='magdabroy']Nikoś :loveu: [SIZE=1]Może lepiej, żeby moje drugie dziecko też było chłopcem, a nie dziewczynką [/SIZE]:hmmmm:[/QUOTE] A to planujesz niedługo rodzeństwo dla Teosia? :) Quote
*Magda* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='vege*']A to planujesz niedługo rodzeństwo dla Teosia? :)[/QUOTE] Chciałabym za 2 lata mieć kolejnego dzidziusia :loveu: Quote
vege* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='magdabroy']Chciałabym za 2 lata mieć kolejnego dzidziusia :loveu:[/QUOTE] Już za 2 lata? :) Między mną a moją siostrą jest 7 lat różnicy :eviltong: Chciałabym mieć chrześniaka :) ale Olce się nie śpieszy, najpierw mówiła, że się zdecyduje jak będzie miała min 28 lat, teraz jak skończy 26 w maju to mówi, że za min 5 lat się zdecyduje :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='vege*']Już za 2 lata? :) Między mną a moją siostrą jest 7 lat różnicy :eviltong: Chciałabym mieć chrześniaka :) ale Olce się nie śpieszy, najpierw mówiła, że się zdecyduje jak będzie miała min 28 lat, teraz jak skończy 26 w maju to mówi, że za min 5 lat się zdecyduje :evil_lol:[/QUOTE] Ja mam siostrę młodszą 9 lat i braci starszych kolejna 2,4 i 6 lat :) Chciałabym odchować dzieciaczki w podobnym wieku i jak już wrócę do pracy, to już na dobre :D A nie bawić się w pieluchy jak już Theoś będzie biegał do szkoły ;) Quote
łamAga Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 [quote name='Angi'] za młody dla Ciebie! :diabloti:[/QUOTE] nie ma granicy wieku w tych sprawach :eviltong: ale mi zazwyczaj i tak podobają sie sporo starsi faceci :eviltong: z wyjatkami oczywiście ;) [quote name='vege*']Mało urodziwy :eviltong:[/QUOTE] [quote name='Angi']wiem. :p[/QUOTE] nie znacie się :eviltong: [quote name='Naklejka']I siatkarz, a to nie warte niczego :diabloti:[/QUOTE] czy mi się wydaje czy Twój chłopak gra w siatkę :diabloti: [quote name='vege*']Ale się wspaniale czuję z myślą, że w piątek mam zakończenie roku:diabloti:[/QUOTE] a ja z tym ze w tym tygodniu nie mam weekendu :roll::roll: ide w pracy w sobotę na rano a w niedziele już na nockę :roll: i tak do środy rano a później dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi weekend :loveu: [quote name='Angi']polećcie mi jakiś fajny film? :P[/QUOTE] Johny Q , człowiek w ogniu , obłęd , 21 gram , wyspa tajemnic .... [quote name='magdabroy']Jak Bogdan stwierdził kilka tygodni przed porodem, że może wybierzemy inne imię dla naszego syna, to zaproponowałam mu właśnie Nikodema :)[/QUOTE] moja koleżanka ma Nikusia ( wklejałam tutaj swego czasu jego zdjęcia z Neronem ) i jakoś mi sie już osłuchało to imię :shake: [quote name='magdabroy']Nikoś :loveu: [SIZE=1]Może lepiej, żeby moje drugie dziecko też było chłopcem, a nie dziewczynką [/SIZE]:hmmmm:[/QUOTE] co bedzie to bedzie ważne że bedzie zdrowe ;) [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']doberek :)[/QUOTE] hejka laseczki :lol: Quote
angineuuka Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 tego pana wyżej to raczej możesz kojarzyć z reklamy :lol: A ja wolę innego siatkarza :loveu:[SIZE=1][COLOR=#ffffe0] nie powiem jakiego.[/COLOR][/SIZE] Starszych siatkarzy to ci wynajdę jak chcesz, jednak nie obiecuję że ci się spodobają.:diabloti: Quote
łamAga Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 [quote name='Angi']tego pana wyżej to raczej możesz kojarzyć z reklamy :lol: A ja wolę innego siatkarza :loveu:[SIZE=1][COLOR=#ffffe0] nie powiem jakiego.[/COLOR][/SIZE] [B]Starszych siatkarzy to ci wynajdę jak chcesz, jednak nie obiecuję że ci się spodobają[/B].:diabloti:[/QUOTE] dajesz :loveu: i tego " Twojego " i starsze ciasteczka :lol: obczaimy Twoj gust :eviltong: dzisiaj miałam mniej fajny sen , ogólnie to nie wiem co mi sie sniło bo pamietam tylko jakis zdemolowany samochod który ja prowadziłam i nie miał drzwi :diabloti: ale najgorsze było rano jak mi sie sniło ze patrze na zegarek i myślę uffffff 3cia coś , tyle jeszcze spania do 5tej i sie wygodnie ułożyłam a tu tititi titititi titititi myslałam ze telefon rozwale :angryy: a mapy google wstawiły zdjecia na moim miescie i mam zdjecia domu normlnie nawet Qwendi widac jak śpi na wjeździe :diabloti: jedna strona [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/Beznbsptytu1420u-1_zps648907ae.png[/IMG] i druga strona z leżącą Qwendą i ze starym płotem :diabloti: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/nn_zps8874f6b2.png[/IMG] Quote
Guest wolfheart Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/nn_zps8874f6b2.png[/url] o jaaa..:evil_lol: nas to nie ma w googlach(nie ma mojego bloku) ja takich snów nie mam:shake: Quote
łamAga Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 [quote name='marta.k9080'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/nn_zps8874f6b2.png[/URL] o jaaa..:evil_lol: nas to nie ma w googlach(nie ma mojego bloku) ja takich snów nie mam:shake:[/QUOTE] u nas bloki pokazuje ;) ja mam dziwaczne sny , ale dzisiejszy był mega złośliwy :roll: i kiedy ja sie wyspie , w sobote znowu o 5 tej pobudka w niedziele na wystawe tez pewnie wczesnie do tego wieczorem na nocke :roll: rynce i cycki opadają normalnie ( mi za bardzo nie ma co opaść a jednak opada ) :diabloti: Quote
angineuuka Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 o jaaa, Zabrze doczekało się street viewu :grins: Quote
Guest wolfheart Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='dOgLoV']u nas bloki pokazuje ;) ja mam dziwaczne sny , ale dzisiejszy był mega złośliwy :roll: i kiedy ja sie wyspie , w sobote znowu o 5 tej pobudka w niedziele na wystawe tez pewnie wczesnie do tego wieczorem na nocke :roll: rynce i cycki opadają normalnie ( mi za bardzo nie ma co opaść a jednak opada ) :diabloti:[/QUOTE] ja miewam często koszmary:placz: mi też nie ma za bardzo co opaść:evil_lol: Quote
łamAga Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 [quote name='Angi']o jaaa, Zabrze doczekało się street viewu :grins:[/QUOTE] świat internetu idzie z postępem :diabloti: [quote name='marta.k9080']ja miewam często koszmary:placz: mi też nie ma za bardzo co opaść:evil_lol:[/QUOTE] ja na szczescie nie :lol: :diabloti: [quote name='Angi']mi też nie ma co opadać. :P[/QUOTE] jest nas co najmniej troje , od razu raźniej :diabloti: troche inaczej pokazuje bloki w tym bloku mieszkaja moi rodzice mniej wiecej tam gdzie strzałka :diabloti: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/blok_zps81103995.png[/IMG] daleko miałam do inter :diabloti: ale to dosc stara fota bo ta budowla to nowy blok i sklepiki które juz któryś rok stoją wybudowane ;) Quote
angineuuka Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Aga, poślij mi lepszy link do street viewu bo ja będę godzinę z tego centrum jechaała do siebie :evil_lol: Musi mój dom być bo jeździło to auto kilka dni po osiedlu :evil_lol: Quote
angineuuka Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 dojechałam do swojego domu iii.. załapały się psy i koty :evil_lol: Moje zwierzaczki są sławne xD Quote
Guest wolfheart Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='magdabroy']Teraz wiemy jaki masz ładny domek :)[/QUOTE] widzisz Magda,a ja po raz kolejny nie istnieję,bo nawet w googlach mnie nie ma:evil_lol:(miejsca gdzie mieszkam) Quote
łamAga Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 [quote name='Angi']Aga, poślij mi lepszy link do street viewu bo ja będę godzinę z tego centrum jechaała do siebie :evil_lol: Musi mój dom być bo jeździło to auto kilka dni po osiedlu :evil_lol:[/QUOTE] ja wpisuje normalnie miasto w google maps i mi wyskakuje blok rodziców znalazłam też normalnie :eviltong: po prawej widac ten nowy blok który tam był w budowie tu juz stoi :diabloti: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/blok_zpsbf445633.png[/IMG] [quote name='Aleksandra95']Miłego wieczoru ;)[/QUOTE] dziekujemy wzajemnie ;) [quote name='Angi']dojechałam do swojego domu iii.. załapały się psy i koty :evil_lol: Moje zwierzaczki są sławne xD[/QUOTE] dawaj screena :diabloti: [quote name='magdabroy']Teraz wiemy jaki masz ładny domek :)[/QUOTE] oj domek nie jest ładny ale moze z czasem go wyremontujemy ;) Quote
*Magda* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='marta.k9080']widzisz Magda,a ja po raz kolejny nie istnieję,bo nawet w googlach mnie nie ma:evil_lol:(miejsca gdzie mieszkam)[/QUOTE] Ja też :evil_lol: Co prawda mój dom w PL jest, ale domu w DE już nie ma :eviltong: Quote
vege* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Angi']mi też nie ma co opadać. :P[/QUOTE] ej mi też nie ma (chyba) co opadać :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='magdabroy']Ja też :evil_lol: Co prawda mój dom w PL jest, ale domu w DE już nie ma :eviltong:[/QUOTE] marna ta nasza egzystencja :evil_lol: Quote
Recommended Posts