Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']
nie ma z czego sie cieszyc bo później mnie traktują jak małolate :angryy:[/QUOTE]

hahah, też mi problem, ciesz się z tego póki możesz :P

Chyba będę w tym Opolu, nawet ojciec się upominał czy jedziemy ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Nie znasz się, ja mam rudego męża i syn też mam nadzieję, że będzie rudy :eviltong:[/QUOTE]

no właśnie , vege sie nie zna :eviltong:

[quote name='agaga21']czyli jest lepiej ale do ideału daleko :shake:[/QUOTE]

oj tak , dzisiaj chodzi obwiązana chustą żeby sobie dalej nie rozdrapała rany :roll:

[quote name='magdabroy']Aga jak chcesz szybciej zobaczyć część niespodzianki, to zapraszam na nk ;)[/QUOTE]

widziałam przed chwilą :loveu:

[quote name='Niufciak']haha, ja to bym sie na farbe nie wypłaciła :P na metr włosów to ze 2 bym musiała walnąć :P[/QUOTE]

4 farby i jechane :diabloti:

[quote name='magdabroy']Też myślę, że 3 to takie minimum ;) Ja na włosy do łopatek potrzebuję 2 farby ;)[/QUOTE]

masz gęste włosy ;)

[quote name='marta.k9080']Wietrzne dzień dobry (ale pizga):lol:[/QUOTE]

u nas tez wiatr jak cholercia brrrrr:lol:

[quote name='Naklejka']hahah, też mi problem, ciesz się z tego póki możesz :P

Chyba będę w tym Opolu, nawet ojciec się upominał czy jedziemy ;)[/QUOTE]

nie ma z czego :eviltong:

oooooo super :cool3: my na 95% też będziemy ;)

[quote name='magdabroy']Kolejna jedzie do Opola wtedy kiedy mnie tam nie będzie :mad::watpliwy:[/QUOTE]

:roll::roll::roll::roll: ehhh

Posted

a wiecie jaki ja dzisiaj miałam głupi sen :crazyeye: matko jaki ja mam zryty czerep :splat:

więc śniło mi sie że Angi urodziła synka Erica ( znajomemu sie urodził parę dni temu pewnie stąd jego wątek ) i probowala wmówić mojemu młodszemu bratu że to jego , ja postanowiłam do niej iść to wszystko z nią wyjaśnić , mieszkała w kamienicy na raszkowskiej , u mnie w mieście , podeszłam pod drzwi kamienicy a bardziej bramy a nad bramą na 1wszym pietrze był balkon a na nim Luna ( w śnie to był pies Angi :diabloti:) i ta Luna zaczęła sie bardzo denerwować bo jen pańcia ( Angi ) wyszla z domu i juz była na klatce schodowej ( schodzila do mnie ) a jej nie wzięła że zeskoczyła z tego balkonu do mnie , ja ją chwyciłam za obroże żeby nie uciekła i za chwilę już Luna znikła ze snu , rozmawiałam z Angi że ma powiedziec prawde czy mój brat jest ojcem Erica bo moi rodzice by sie ucieszyli bardzo żę ich wnuk mieszka w bloku na przeciwko ( nagle Angi jakoś mieszkała w bloku na przeciwko moich rodziców ) póżniej Angi jakoś zniknęła a ja rozmawiałam z kimś ale nie pamietam z kim a koło nas stał jakiś zespół muzyczny , i ten ktoś do mnie mówi " to na pewno nie dziecko Twojego brata bo ona wtedy spała z całym tym zespołem z każdym z tych facetów po kolei :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:wiem , fajne mam sny :bigcool:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV'] Luna ( w śnie to był pies Angi :diabloti:) [/QUOTE]

:mad:

poza tym to nic nie zrozumiałam,idź się leczyć do domku bez klamek:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']:mad:

poza tym to nic nie zrozumiałam,idź się leczyć do domku bez klamek:diabloti:[/QUOTE]

w piżamce z długiiiiiiiiiiiimi rękawkami :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']w piżamce z długiiiiiiiiiiiimi rękawkami :diabloti:[/QUOTE]

jak najdłuższymi żeby Cię dokładnie opasały w razie potrzeby:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']:mad:

poza tym to nic nie zrozumiałam,idź się leczyć do domku bez klamek:diabloti:[/QUOTE]
A ja zrozumiałam cały sen :evil_lol: Angi ma bogate życie seksualne :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*']A ja zrozumiałam cały sen :evil_lol: [/QUOTE]

w takim razie Ty też musisz iść do domku bez klamek:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']w takim razie Ty też musisz iść do domku bez klamek:diabloti:[/QUOTE]
Jak będę miałam kompa z netem i ulubione książki to ok :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']jak najdłuższymi żeby Cię dokładnie opasały w razie potrzeby:diabloti:[/QUOTE]

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='agaciaaa']OMG wytwory Twojego mózgu mnie przerażają :evil_lol:

Marysia to wyjątkowo urocze dziecię :loveu:[/QUOTE]

ja samą siebie przerażam :evil_lol:

dziękuję :loveu:

[quote name='vege*']A ja zrozumiałam cały sen :evil_lol: Angi ma bogate życie seksualne :diabloti:[/QUOTE]

buahahahahahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt:

[quote name='marta.k9080']w takim razie Ty też musisz iść do domku bez klamek:diabloti:[/QUOTE]

będzie mi raźniej :lol:

[quote name='vege*']Jak będę miałam kompa z netem i ulubione książki to ok :diabloti:[/QUOTE]

to samo chciałam napisać :diabloti:

a oto nieznośna kicia która nie chce przestać się drapać i za karę chodzi w bandamce :evil_lol:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01954_zps33fe831b.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01955_zpscedff1d9.jpg[/IMG]

Guest wolfheart
Posted

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01955_zpscedff1d9.jpg[/url]

wygląda uroczo:p

Posted

[quote name='dOgLoV']
buahahahahahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt:

to samo chciałam napisać :diabloti:

a oto nieznośna kicia która nie chce przestać się drapać i za karę chodzi w bandamce :evil_lol:
[/QUOTE]
A co źle sen zrozumiałam? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Widzisz mamy takie same myśli :diabloti:

Pasuje jej czerwony :)

Posted

[quote name='marta.k9080'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01955_zpscedff1d9.jpg[/URL]

wygląda uroczo:p[/QUOTE]

ale jaka jest niezadowolona :cool1:

Posted

[quote name='vege*']A co źle sen zrozumiałam? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Widzisz mamy takie same myśli :diabloti:

Pasuje jej czerwony :)[/QUOTE]

nie no bardzo dobrze zrozumiałaś lepiej bym tego nie ujęła :diabloti:

nadajemy sie do wspólnego pokoju w " białym domku " :diabloti:

gdzies mam jeszcze różową w psie łapki ale nie mogę znaleźć :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']nie no bardzo dobrze zrozumiałaś lepiej bym tego nie ujęła :diabloti:

nadajemy sie do wspólnego pokoju w " białym domku " :diabloti:

gdzies mam jeszcze różową w psie łapki ale nie mogę znaleźć :roll:[/QUOTE]
hahahahahaha :diabloti:

To te domki są białe? :placz:

to szukaj!

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ale jaka jest niezadowolona :cool1:[/QUOTE]

drapała to teraz ma:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']drapała to teraz ma:diabloti:[/QUOTE]
Jak zobaczyłam słowo ''drapała" to mi się przypomniało jak u mnie w klasie była dziewczyna, która miała tak na nazwisko i kiedyś siedzi i mówi "jezu jakie mam beznadziejne nazwisko-drapała" a ja na to "to wolałabyś swędziała?":evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']hahahahahaha :diabloti:

To te domki są białe? :placz:

to szukaj![/QUOTE]

sama nie wiem ale w środku podobno tak :eviltong:

nie chce mi sie nawet wstać :eviltong:

[quote name='marta.k9080']drapała to teraz ma:diabloti:[/QUOTE]

tak jest ! :diabloti:

[quote name='vege*']Jak zobaczyłam słowo ''drapała" to mi się przypomniało jak u mnie w klasie była dziewczyna, która miała tak na nazwisko i kiedyś siedzi i mówi "jezu jakie mam beznadziejne nazwisko-drapała" a ja na to "to wolałabyś swędziała?":evil_lol:[/QUOTE]

hahahahahahaahaha :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

pewnie by nie wolała :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']sama nie wiem ale w środku podobno tak :eviltong:

hahahahahahaahaha :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

pewnie by nie wolała :lol:[/QUOTE]
Że w środku to wiem, ale myślałam, że na zewn są białe :lol:

No niestety nie wolałaby mieć takiego nazwiska :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Że w środku to wiem, ale myślałam, że na zewn są białe :lol:

No niestety nie wolałaby mieć takiego nazwiska :evil_lol:[/QUOTE]

moze też są :diabloti:

nazwisko to olał gorzej jak rodzice sobie zrobią jaja dając dziecku śmieszne albo dziwne imie ( od stycznia 2014 roku bedzie mozna dawac dziecku imie jakie tylko sie chce ) ostatnio przyszła do nas do pracy pani o dzwięcznym imieniu Gwidona :diabloti: lider aż powiedziedział " ja pierdo...le niech wymysli sobie jakies przezwisko bo ja w życiu tego imienia nie zapamiętam :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']moze też są :diabloti:

nazwisko to olał gorzej jak rodzice sobie zrobią jaja dając dziecku śmieszne albo dziwne imie ( od stycznia 2014 roku bedzie mozna dawac dziecku imie jakie tylko sie chce ) ostatnio przyszła do nas do pracy pani o dzwięcznym imieniu Gwidona :diabloti: lider aż powiedziedział " ja pierdo...le niech wymysli sobie jakies przezwisko bo ja w życiu tego imienia nie zapamiętam :diabloti:[/QUOTE]

moda rodem z USA nazwij dziecko Mercedes:evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']A ja zrozumiałam cały sen :evil_lol: Angi ma bogate życie seksualne :diabloti:[/QUOTE]

Angi lubi ten sport :diabloti:

Co do imion, to będzie jak w "Przepisie na życie" i po świecie będą chodzić chłopcy z imieniem Gniewko :evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']moda rodem z USA nazwij dziecko Mercedes:evil_lol:[/QUOTE]

Zanim urodziłam, to Bogdan się śmiał, że damy synowi na imię Viersen (miasto w którym kiesyś mieszkaliśmy) :evil_lol: