vege* Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='magdabroy']Albo w wieku 35 lat powiedzą Ci, że masz 50 :diabloti:[/QUOTE] można i tak :diabloti: [quote name='dOgLoV']ale ja jestem uczulona na marchewkę :roll: psu kielbase ?? :crazyeye::eviltong: ja mam 31 a wyglądam jak mówia na 23 i nie mam skóry jak suszona śliwka a na solarium chodzę rzadko a teraz w ogóle , predzej miałam pod nosem , wyszłam z bloku i miałam solarium a teraz mam za daleko i ze ja leniwa jestem wiec jestem bledzioch :eviltong:[/QUOTE] szkoda, marchewka jest taka pyszna :loveu: tak czasami dostaje od mojego taty :evil_lol: to się ciesz, że młodo wyglądasz (bo faktycznie wyglądasz młodo xD ) Quote
łamAga Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 [quote name='magdabroy']To możesz użyć samoopalacza albo kupić w aptece tabletki z beta-karotenem :eviltong:[/QUOTE] samoopalacz jest bleeee , a w tabletkach jest karoten to nie wiem czy moge :eviltong: [quote name='vege*'] szkoda, marchewka jest taka pyszna :loveu: tak czasami dostaje od mojego taty :evil_lol: to się ciesz, że młodo wyglądasz (bo faktycznie wyglądasz młodo xD )[/QUOTE] nioooo surówka z marchwki i jabłka :loveu: czasami ja zjadam , to co ze potem sie drapie jak opetana ale nie moge czasami sie powstrzymac :evil_lol: co za tata no :mad::eviltong: nie ma z czego sie cieszyc bo później mnie traktują jak małolate :angryy: Quote
vege* Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='dOgLoV'] nioooo surówka z marchwki i jabłka :loveu: czasami ja zjadam , to co ze potem sie drapie jak opetana ale nie moge czasami sie powstrzymac :evil_lol: co za tata no :mad::eviltong: nie ma z czego się cieszyc bo później mnie traktują jak małolate :angryy:[/QUOTE] Nie, akurat połączenia marchewki z jabłkiem nie lubię, ale tak samą marchewkę to mmm:loveu: w biedronce jest bardzo dobra bo taka słodka :loveu: często są u mnie w domu kłótnie o dokarmianie Nuki :eviltong: Za kilka lat to docenisz, że cię za taką uważają :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 [quote name='vege*']Nie, akurat połączenia marchewki z jabłkiem nie lubię, ale tak samą marchewkę to mmm:loveu: w biedronce jest bardzo dobra bo taka słodka :loveu: często są u mnie w domu kłótnie o dokarmianie Nuki :eviltong: Za kilka lat to docenisz, że cię za taką uważają :evil_lol:[/QUOTE] ja kupuje właśnie w biedronce w plastikowym opakowaniu , dobra jest ;) niooo trza go gonic zeby za czesto nie dokarmiał :shake: być moze ale na razie nie doceniam :eviltong: qurde jak Neron z Qwendą biegną pod onami to slychac jak by stado koni biegło :diabloti: Quote
KT Arts Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01900_zpsdef5cc03.jpg[/url] mmmm ruuude :loveu: chciałam mieć kiedyś rude włosy :D Quote
łamAga Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 [quote name='Niufciak'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01900_zpsdef5cc03.jpg[/URL] mmmm ruuude :loveu: chciałam mieć kiedyś rude włosy :D[/QUOTE] mi zdecydowanie wystarczy ze mam rudego kota i troche psa :diabloti: Quote
agaga21 Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 czy mi się wydaje, czy ibri ładnie zarosła? jak w ogóle jej zdrówko(jeśli pisałaś ostatnio to z góry przepraszam, ale nie daję rady czasowo wszystkiego czytać jak ty tyle gadaniny ;) ) Quote
vege* Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='dOgLoV']ja kupuje właśnie w biedronce w plastikowym opakowaniu , dobra jest ;) niooo trza go gonic zeby za czesto nie dokarmiał :shake: być moze ale na razie nie doceniam :eviltong: qurde jak Neron z Qwendą biegną pod onami to slychac jak by stado koni biegło :diabloti:[/QUOTE] Tak dokładnie o te w pudełku mi chodziło :) Niestety ale co do Nuki to do taty nic nie dociera, bo "ona tak patrzy, jak jej nie dam to pomyśli, że jej nie kocham" :mad: [quote name='Niufciak'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01900_zpsdef5cc03.jpg[/URL] mmmm ruuude :loveu: chciałam mieć kiedyś rude włosy :D[/QUOTE] Ja się kiedyś zrobię na ciemny rudy jak mi siwe za kilka(naście) lat zaczną wychodzić :evil_lol: [quote name='dOgLoV']mi zdecydowanie wystarczy ze mam rudego kota i troche psa :diabloti:[/QUOTE] rudy jest fajny, ale tylko u kobiet, u facetów już nie:diabloti: Quote
łamAga Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 [quote name='agaga21']czy mi się wydaje, czy ibri ładnie zarosła? jak w ogóle jej zdrówko(jeśli pisałaś ostatnio to z góry przepraszam, ale nie daję rady czasowo wszystkiego czytać jak ty tyle gadaniny ;) )[/QUOTE] Ibri dostaje coraz rzadziej zastrzyki , ładnie blizna jej sie zarosła meszkiem ale weterynarce nie spodobał sie jej zapach z pyszczka i dała jej znowu zastrzyk to dzisiaj rano patrze znowu ma plac wydrapany do miesa własnie w tym miejscu gdzie dostaje zastrzyk :angryy: ale ogólnie juz jest bardziej puchata i ze zdrówkiem o niebo lepiej :loveu: Quote
*Magda* Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='vege*'] rudy jest fajny, ale tylko u kobiet, u facetów już nie:diabloti:[/QUOTE] Nie znasz się, ja mam rudego męża i syn też mam nadzieję, że będzie rudy :eviltong: Quote
vege* Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='magdabroy']Nie znasz się, ja mam rudego męża i syn też mam nadzieję, że będzie rudy :eviltong:[/QUOTE] Ale Bogdan nie wygląda jak typowy rudy facet :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='vege*']Ale Bogdan nie wygląda jak typowy rudy facet :evil_lol:[/QUOTE] Teraz już nie, bo mu włosy zjaśniały ;) ale jak się poznaliśmy, to był ruuuuuuuuuudy :loveu: Quote
vege* Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='magdabroy']Teraz już nie, bo mu włosy zjaśniały ;) ale jak się poznaliśmy, to był ruuuuuuuuuudy :loveu:[/QUOTE] No to tego nie wiedziałam ;) Quote
agaga21 Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='dOgLoV']Ibri dostaje coraz rzadziej zastrzyki , ładnie blizna jej sie zarosła meszkiem ale weterynarce nie spodobał sie jej zapach z pyszczka i dała jej znowu zastrzyk to dzisiaj rano patrze znowu ma plac wydrapany do miesa własnie w tym miejscu gdzie dostaje zastrzyk :angryy: ale ogólnie juz jest bardziej puchata i ze zdrówkiem o niebo lepiej :loveu:[/QUOTE] czyli jest lepiej ale do ideału daleko :shake: Quote
*Magda* Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Aga jak chcesz szybciej zobaczyć część niespodzianki, to zapraszam na nk ;) Quote
KT Arts Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote][COLOR=#000000]Ja się kiedyś zrobię na ciemny rudy jak mi siwe za kilka(naście) lat zaczną wychodzić [/COLOR]:evil_lol:[/quote] haha, ja to bym sie na farbe nie wypłaciła :P na metr włosów to ze 2 bym musiała walnąć :P Quote
vege* Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='Niufciak']haha, ja to bym sie na farbe nie wypłaciła :P na metr włosów to ze 2 bym musiała walnąć :P[/QUOTE] myślę, że 3 na pewno ;) Quote
*Magda* Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='Niufciak']haha, ja to bym sie na farbe nie wypłaciła :P na metr włosów to ze 2 bym musiała walnąć :P[/QUOTE] [quote name='vege*']myślę, że 3 na pewno ;)[/QUOTE] Też myślę, że 3 to takie minimum ;) Ja na włosy do łopatek potrzebuję 2 farby ;) Quote
angineuuka Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='Niufciak']haha, ja to bym sie na farbe nie wypłaciła :P na metr włosów to ze 2 bym musiała walnąć :P[/QUOTE] Ty na te swoje to chyba z 5 :evil_lol: Quote
angineuuka Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='magdabroy']Aga jak chcesz szybciej zobaczyć część niespodzianki, to zapraszam na nk ;)[/QUOTE] widziałam :grins: Quote
*Magda* Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='Angi']widziałam :grins:[/QUOTE] Dziś już są w mojej galerii :eviltong: Quote
angineuuka Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='magdabroy']Dziś już są w mojej galerii :eviltong:[/QUOTE] też widziałam :lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Wietrzne dzień dobry (ale pizga):lol: Quote
Recommended Posts