M&S Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Redbull nie jest zbyt smaczny, ale czasem skuteczny..... Doberek, mizianki dla Onka:):) Quote
gops Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='M&S']Redbull nie jest zbyt smaczny, ale czasem skuteczny..... Doberek, mizianki dla Onka:):)[/QUOTE] ostatnio czytałam ciekawy artykuł o energetykach i ku mojemu zdziwieniu okazało się że tiger i red bull mają identyczny skład , a cena się różni o dobre 2-3zł :lol: więc nie warto przepłacać za reklame. ja bardzo lubię energetyki niestety swego czasu byłam uzależniona od nich (min 2 puszki dziennie bez tego jak bez kawy nie dało się normalnie żyć) , na szczęście teraz jest ok i piję max raz w tygodniu. witamy się wiosennie :multi: Quote
WATACHA Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 ja smakowo wolę tigera, ale rzadko sięgam ,bo wątrobę trzeba troszkę szanować ;) Quote
*Magda* Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Znam osobiście kolesia, który przez redbulle, w wieku 26 lat miał stan przed zawałowy :roll: Ale on ich wypijał powyżej 3 szt. dziennie. Dzień dobry dla Neronka i Agnieszki ;) Czyżby odwyk od dogo?? Quote
łamAga Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 [quote name='understandme'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC02854.jpg[/URL] Ale fajnie idą :loveu: A labek bardzo sympatycznie wyglada :loveu:[/QUOTE] dziekujemy :lol: [quote name='Naklejka']hej! :) Qwendi już linieje?[/QUOTE] Tak powoli juz zaczyna , na łapach najbardziej :evil_lol: [quote name='pina_collie']Lepiej redbulla doda jej skrzydeł :D :D[/QUOTE] szczerze to chyba nigdy nie piłam redbulla , ostatnio kupilam OSHE niebieskie ale fuj :roll: [quote name='magdabroy']Redbull, fuj :shake:[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='pina_collie']Fu fuf!!! zrobimy antyclub Redbulla :)[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='magdabroy']Jestem jak najbadziej "za" ;) Jak słyszę/widzę redbulla, to zaraz mi się przypomina jak mój mąż (wtedy kolega) chciał przede mną zabłysnąć i kupił mi drinka z redbullem ;) Ja nie pijam drinków, a redbulla nie cierpię :/ To był pierwszy i ostatni drink jakiego mi kupił :D[/QUOTE] Ja ogolnie nie moge pić napojów energetycznych , jak kiedys jakiś wypilam ale nie pamietam nazwy to bylo mi strasznie slabo a moja kuzynka wypila kiedys pol redbulla i wylądowala na pogotowiu :roll: [quote name='M&S']Redbull nie jest zbyt smaczny, ale czasem skuteczny..... Doberek, mizianki dla Onka:):)[/QUOTE] Witamy :multi: [quote name='gops']ostatnio czytałam ciekawy artykuł o energetykach i ku mojemu zdziwieniu okazało się że tiger i red bull mają identyczny skład , a cena się różni o dobre 2-3zł :lol: więc nie warto przepłacać za reklame. ja bardzo lubię energetyki niestety swego czasu byłam uzależniona od nich (min 2 puszki dziennie bez tego jak bez kawy nie dało się normalnie żyć) , na szczęście teraz jest ok i piję max raz w tygodniu. witamy się wiosennie :multi:[/QUOTE] Ja kiedys ogladalam program o tych trunkach itylko jeden byl prawdziwie skutecznya le nie pamietam który ;) mój kolega bardzo sobie chwali burn-a ale nie zamierzam próbowac ;) [quote name='WATACHA']ja smakowo wolę tigera, ale rzadko sięgam ,bo wątrobę trzeba troszkę szanować ;)[/QUOTE] dokładnie , ja nawet z pepsi zrezygnowałam ;) [quote name='magdabroy']Znam osobiście kolesia, który przez redbulle, w wieku 26 lat miał stan przed zawałowy :roll: Ale on ich wypijał powyżej 3 szt. dziennie. Dzień dobry dla Neronka i Agnieszki ;) Czyżby odwyk od dogo??[/QUOTE] ujjjj to nieciekawie :roll: może nie odwyk ale od dwóch dni mam straszny nastrój i w sumie caly wczorajszy wieczor przelezalam z Marysia na tapczanie :loveu: [quote name='deer_1987']Witamy sie popoludniowo![/QUOTE] Hello ;) Quote
Amber Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Mapoje typu Red Bull to po prostu duza dawka kofeiny, tauryny czasem i guarany zalezy co tam wladuja, nic wiec dziwnego, ze nie nalezy z nimi przesadzac. A jak ktos ma chore serce, klopoty z krazeniem to tym bardziej. Ja pije jak np. jestem zmeczona, a mam gdzies jeszcze jechac samochodem. Wole to niz kiwanie sie za kierownica ;) A smak lubie bardzo :). Najlepsza byla Red Bull Cola ale wycofali ;) Quote
łamAga Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 [quote name='Amber']Mapoje typu Red Bull to po prostu duza dawka kofeiny, tauryny czasem i guarany zalezy co tam wladuja, nic wiec dziwnego, ze nie nalezy z nimi przesadzac. A jak ktos ma chore serce, klopoty z krazeniem to tym bardziej. Ja pije jak np. jestem zmeczona, a mam gdzies jeszcze jechac samochodem. Wole to niz kiwanie sie za kierownica ;) A smak lubie bardzo :). Najlepsza byla Red Bull Cola ale wycofali ;)[/QUOTE] Na mnie napoje tego typu działaja bardzo oslabiająco , serce zaczyna mi walić , rece mi sie trzęsa i w ogole czuje sie jak naćpana ( chyba ) a kawa z kolei dziala na mnie jak sok , pije ją bo lubie nawet czasem z nia przesadzam ale nie działa na mnie w ogóle , moge wypic kawe i polozyc sie spac po czym nawet nie pamietam kiedy sie polozylam i juz spie , kiedys nawet mialam przygode z gorąca kawa , zrobilam sobie kawe , i usiadlam na pół leżąco na tapczanie , ogladalam rozmowy w toku trzymajac kawe w ręce , i w pewnym momencie ocknelam sie stojąc trztymajac w reku szklanke po kawie i cala nia oblana hehe Quote
*Magda* Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 :D:D:D Musiałaś fajnie wyglądać, zaspana z wylaną kawą :) Quote
Amber Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 A ja natomiast w ogole nie pijam kawy, bo nie znosze smaku, a dwa mam po niej klopoty zoladkowe :eviltong: Red Bulle natomiast dzialaja jak powinny, w ogole nie chce mi sie spac. Serce wali, ale to normalne... Jak wypije wieczorem to zwykle mam pol nocy z glowy, ale co zrobic? ;) Quote
gops Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 ja piłam energetyki bo faktycznie wtedy działały na mnie i był mi potrzebny taki kop w środku dnia , jednak po piciu 2 puszek dziennie po max paru miesiącach piłam jak oranżade nie działało wcale . teraz też mogę wypić o 22 i iść spać , mimo że pije 1-2 max w tygodniu to widocznie nadal za dużo by działało odpowiednio . a kawy nie lubię , ale czasami to konieczność :) Quote
Naklejka Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Na mnie średnio to działa... Kiedyś wypiłam takiego żurawinowego, no bo byłam chyba ponad 30h na nogach :P ale i tak zasypiałam na stojąco :lol: Quote
łamAga Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 [quote name='magdabroy']:D:D:D Musiałaś fajnie wyglądać, zaspana z wylaną kawą :)[/QUOTE] Na szczescie bylam sama w domu ale smialam sie sama z siebie jeszcze przez pare dni :lol: [quote name='Amber']A ja natomiast w ogole nie pijam kawy, bo nie znosze smaku, a dwa mam po niej klopoty zoladkowe :eviltong: Red Bulle natomiast dzialaja jak powinny, w ogole nie chce mi sie spac. Serce wali, ale to normalne... Jak wypije wieczorem to zwykle mam pol nocy z glowy, ale co zrobic? ;)[/QUOTE] A ja wlasnie uwielbiam kawe <mniam> ale fakt każdemu pomaga co innego ;) [quote name='gops']ja piłam energetyki bo faktycznie wtedy działały na mnie i był mi potrzebny taki kop w środku dnia , jednak po piciu 2 puszek dziennie po max paru miesiącach piłam jak oranżade nie działało wcale . teraz też mogę wypić o 22 i iść spać , mimo że pije 1-2 max w tygodniu to widocznie nadal za dużo by działało odpowiednio . a kawy nie lubię , ale czasami to konieczność :)[/QUOTE] jeju 2 puszki dziennie przez pare miesiecy chyba by mnie zabiły :roll: ja kawe uwielbiam , wlasnie sobie pije :lol: [quote name='Naklejka']Na mnie średnio to działa... Kiedyś wypiłam takiego żurawinowego, no bo byłam chyba ponad 30h na nogach :P ale i tak zasypiałam na stojąco :lol:[/QUOTE] 30h na nogach :crazyeye: ja raz stwierdzilam ze nie pojde spac po ostatniej nocce , jak mnie o 17 scielo to spalam do 11 dnia nastepnego :evil_lol: Quote
Naklejka Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='dOgLoV'] 30h na nogach :crazyeye: ja raz stwierdzilam ze nie pojde spac po ostatniej nocce , jak mnie o 17 scielo to spalam do 11 dnia nastepnego :evil_lol:[/QUOTE] Przez kolejny tydzień chodziłam jak zombie! :lol: Quote
łamAga Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Za chwile idziemy do poradni :sleep2::evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='dOgLoV']Za chwile idziemy do poradni :sleep2::evil_lol:[/QUOTE] Tak szybko :crazyeye: Ja dopiero do domu wróciłam ;) I z kim mam teraz poplotkować :mad::eviltong: Quote
*Magda* Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Dzień dobry ;) Mam nadzieję, że się wyspałaś, skoro poszłaś wczoraj spać z kurami :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='magdabroy']Tak szybko :crazyeye: Ja dopiero do domu wróciłam ;) I z kim mam teraz poplotkować :mad::eviltong:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Dzień dobry ;) Mam nadzieję, że się wyspałaś, skoro poszłaś wczoraj spać z kurami :evil_lol:[/QUOTE] Ale ja nie poszłam spać :lol: zle to napisałam , tzn chodzilo mi o to ze idziemy do poradni małżeńskiej i chyba tam zasne :evil_lol: szliśmy na 20sta weszlismy do niej moze kolo 21:30 a okolo 23 bylismy w domu :mad: zanim sie wykąpałam jeszcze chwile popatrzylam na TLC "odzyskać twarz " to bylo kolo 1wszej a o 5tej wstawalam wiec sie w ogole nie wyspalam , rano nawet budzika nie slyszalam , gdyby nie tata to bym zaspala do pracy :evil_lol: [quote name='M&S']Dzień dobry Onku:multi::multi:[/QUOTE] [quote name='deer_1987']Czesc!! :) :)[/QUOTE] Heloo :multi: Quote
łamAga Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:)[/QUOTE] hejka :lol: Quote
łamAga Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 (edited) Wreszcie weekend :multi: teraz będą nocki ale taka opcja mnie pociesza :lol: Edited March 24, 2012 by dOgLoV Quote
*Magda* Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='dOgLoV']Wreszcie weekend :multi: teraz będą nocki ale taka opcja mnie pociesza :lol: [/QUOTE] A od kiedy lubisz nocki :crazyeye: Quote
łamAga Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='magdabroy']A od kiedy lubisz nocki :crazyeye:[/QUOTE] Nie nie , opcja zaznaczona kółkiem czerwonym mnie pociesza że start w poniedzialek 7 rano bo to oznacza ze w niedziele jeszcze sobie pośpie w łóżeczku :lol: Quote
Recommended Posts