Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja nie bardzo :shake: Ale już się przyzwyczaiłam do tego :eviltong:

Ja do niewyspania sie przyzwyczaic nie umiem:roll: aż bylam w szoku ze nie próbowali mnie dzisiaj budzić ;)

Posted

Już chciałam zapytać czy Neron jest po jakimś cudownym szkoleniu, bo na poniższym zdjęciu nie widziałam kolczatki :crazyeye:

[quote name='dOgLoV']
https://lh3.googleusercontent.com/-M9l6uSuCz84/T28Ht_hYbBI/AAAAAAAAAnY/jGEKGSRgOvg/s640/DSC02929.JPG

Ale za chwilę ją zobaczyłam i koniec złudzeń :oops:

[quote name='dOgLoV']
https://lh5.googleusercontent.com/-dSvKLTeeLHk/T28HvuuLlbI/AAAAAAAAAn8/ri8io9M9TYg/s640/DSC02939.JPG

Posted

Ehhhh niestety nie ma możliwosci chodzenia z Neronem bez kolczatki :roll: co prawda byłam w szoku bo neron trzymał sie nie bardzo blisko i za bardzo sie nawet nie oddalał ale wiem ze gdyby zobaczyl gdzies dalej psa to i tak by do niego pobiegł :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
Już czekam z niecierpliwością :)

Tylko dlatego ze sa ładne i jest ich duzo to wybaczylam Sebastianowi to ze przez te zdjecia nie zdazylismy isc z psami na spacerek :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Tylko dlatego ze sa ładne i jest ich duzo to wybaczylam Sebastianowi to ze przez te zdjecia nie zdazylismy isc z psami na spacerek :eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
To się chłopak spisała :)

Posted

To ja jade do domu :evil_lol: rundka z Neronem w kolo bloku , otwieram redsika :eviltong: i dodaje zdjecia kociastych na dworze :loveu::loveu::loveu::loveu:

w tygodniu beda psie zdjecia z wczorajszego dnia ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Za rego redsika, to wiesz... :mad: A my robimy na kolację grilla :eviltong:

hihihihihihi :evil_lol: jeszcze sobie odbijesz :eviltong: a Ty za to mi ochoty na grilla zrobiłas :eviltong:

zdjecia sie juz ladują :lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
hihihihihihi :evil_lol: jeszcze sobie odbijesz :eviltong: a Ty za to mi ochoty na grilla zrobiłas :eviltong:

zdjecia sie juz ladują :lol:

Oj tak, odbiję sobie ;) Za tydzień wędzimy kiełbase i robimy grilla :) Pakuj się z Sebastianem i wpadajcie ;)

Czekam na kociaki :loveu: