M&S Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 dOgLoV napisał(a):To widze że Ty dawno a w zasadzie od zawsze uswiadomiona jestes , ja niedawno dopiero dowiedziałam sie dlaczego pseudo jest bee :roll: Gdyby nie to, że chciałam mieć psa "wystawowego", to pewnie też byłabym nieświadoma pewnych rzeczy. A kiedyś i pseudo było mniej. Quote
kalyna Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='dOgLoV']aaaaaaaaaaaaaaaa znalazłam :multi: http://img266.imageshack.us/img266/4159/img2014gx5.jpg http://img253.imageshack.us/img253/9194/img2015sb8.jpg http://img440.imageshack.us/img440/2640/img2016bo3.jpg http://img266.imageshack.us/img266/9536/img2017ke1.jpg jaki kochany ten jamniczek :loveu::loveu::loveu::loveu: a jaka Marysia malutka :loveu::loveu::loveu::loveu: slodkie te zdjęcia :loveu: baaaaardzo przypomina mamę Ciapka :) a Ciap wcale nie podobny do niej jest :D wdał się w nieznanego ojca :D dlatego mi zawsze marzy się stadko ONków i jeden piesek taki jak Ciap. Dlatego do domu już postanowiłam, że będziemy ze schronu brać :) ale na drugiego w domu nie zgadzają się :( Quote
łamAga Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 M&S napisał(a):Gdyby nie to, że chciałam mieć psa "wystawowego", to pewnie też byłabym nieświadoma pewnych rzeczy. A kiedyś i pseudo było mniej. ja jako dzieciak nie wiedziałam w ogóle ze jest cos takiego jak rodowód , później myślałam że psu rodowód jest potrzebny tylko po to żeby móc z nim jechac na wystawe ;) kalyna napisał(a):baaaaardzo przypomina mamę Ciapka :) a Ciap wcale nie podobny do niej jest :D wdał się w nieznanego ojca :D dlatego mi zawsze marzy się stadko ONków i jeden piesek taki jak Ciap. Dlatego do domu już postanowiłam, że będziemy ze schronu brać :) ale na drugiego w domu nie zgadzają się :( ja bym nie potrafiła wejść do schroniska i wybrac jednego psiaczak , chyba bym sie rozpłakała na widok wszystkich tych kochanych stworzonek :/ ale chciała bym właśnie takiego psiaczka którego można trzymać w domu , wziąć go na kolana , przytulić , spac z nim w łóżku :loveu: ale od Tż-ta zawsze słysze " do przytulania masz kota" :evil_lol: Quote
taxelina Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 No ja wlasnie nie wiem jakby miala wybierac z schroniska... pracowalam troche jako wolontariuszka ale nie umialabym wybrac tego jedynego... chociaz z 2 storny wiele jest psow tu na dogo co potrzebuja a jeszcze zaden przed ani po milce nie sprawil ze sie zakochalam Quote
łamAga Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 [quote name='deer_1987']No ja wlasnie nie wiem jakby miala wybierac z schroniska... pracowalam troche jako wolontariuszka ale nie umialabym wybrac tego jedynego... chociaz z 2 storny wiele jest psow tu na dogo co potrzebuja a jeszcze zaden przed ani po milce nie sprawil ze sie zakochalam .... bo to miłość od pierwszego wejrzenia .... przeznaczenie .... :loveu: Przyszedł Nerona prezencik :lol: Quote
Aleksa. Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.:loveu: Quote
łamAga Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 [quote name='Aleksandra95']Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.:loveu: Dziekujemy bardzo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i oczywiście wzajemnie :x-mas::x-mas::tree1: Quote
kalyna Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 dlatego ja wybrałabym z strony schroniska i potem pojechałabym go zobaczyć i wziąć ze sobą :) a Neron pewnie zadowolony z nowej karmy :) oby tylko dobrze na niego działała... a psiak taki jak Ciap to jest to :loveu: mały i lubi się przytulać, a jednocześnie charakter to ma baardzo bojowy, prawie jak pies obronny :D Tylko wydaje się taki niepozorny :lol: A z kotami to najlepszy kumpel... więc polecam taką małą przytulankę :) Quote
Aleksa. Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 dOgLoV napisał(a):Dziekujemy bardzo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i oczywiście wzajemnie :x-mas::x-mas::tree1: dziękujemy.:loveu: Quote
vaness Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Neron jak ładnie pozuje przy prezencie :D Wesołych Świąt ;):tree1::x-mas: Quote
taxelina Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Dokladnie tak, milosc od pierwszego spojrzenia :loveu: Ale Neron zadowolony :) u nas tez prezent :D Quote
łamAga Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Nasze życzenia świateczne :evil_lol: [video]http://xmas.coke.com/v/pl_PL/#6ea5e35225a3d4929598511edcbb04f6ec529fcb[/video] Quote
M&S Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 dOgLoV napisał(a): ja bym nie potrafiła wejść do schroniska i wybrac jednego psiaczak , chyba bym sie rozpłakała na widok wszystkich tych kochanych stworzonek :/ ale chciała bym właśnie takiego psiaczka którego można trzymać w domu , wziąć go na kolana , przytulić , spac z nim w łóżku :loveu: ale od Tż-ta zawsze słysze " do przytulania masz kota" :evil_lol: Ja była raz w schronie na Paluch i wyszłam chora......więcej nie pójdę. Quote
Amber Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Szczerze to na pewno czuła bym sie dziwnie :lol: ale po przejściach z Neronem czyt. powyrywanych rekach , bolących bokach , zaliczonych glebach , strachu ze zagryzie jakiegos psa to po prostu marze o psie małych gabarytów , wziąc sobie takiego psiaczka i iść z nim na spacer nie trzęsąc sie z obawy na widok każdego psa który pojawi sie w zasiegu wzroku czy Neron mnie za nim nie pociągnie :smile:Ale Qwendzia już chyba taka nie jest? Tak piszę, bo sama nie wyobrażam sobie mieć już psa mniejszego od np. dalmatyńczyka... Głupio bym się czuła i jakoś tak niepewnie, bo jakie są te nasze psy takie są, ale czuję się przy takim bydlątku bezpieczna jak nikt ;) Neron na kolcach chyba się też poza tym trochę uspokoił? Super, że jest już karma, czekam na pierwsze recenzje :). I pamiętaj, o dawkowaniu małym, żeby ci się Neruś nie roztył :cool3: Quote
KT Arts Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Smaczny prezencik dostał :loveu: hihi :) Quote
łamAga Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 M&S napisał(a):Ja była raz w schronie na Paluch i wyszłam chora......więcej nie pójdę. Czuła bym sie pewnie tak samo , nawet jak w tv ogladam schrony to mi sie płakać chce wiec wole nie sprawdzac co by bylo w realu :roll: Amber napisał(a):Ale Qwendzia już chyba taka nie jest? Tak piszę, bo sama nie wyobrażam sobie mieć już psa mniejszego od np. dalmatyńczyka... Głupio bym się czuła i jakoś tak niepewnie, bo jakie są te nasze psy takie są, ale czuję się przy takim bydlątku bezpieczna jak nikt ;) Neron na kolcach chyba się też poza tym trochę uspokoił? Super, że jest już karma, czekam na pierwsze recenzje :). I pamiętaj, o dawkowaniu małym, żeby ci się Neruś nie roztył :cool3: Qwendzia jest różna , widzac psy strasznie do nich ciągnie , nie po to żeby zaatakować tylko żeby obwąchać czy pozaczepiać i wtedy moge zapierać sie nogami a ona i tak mnie tam zaciagnie , ma skubana taka siłe ze pewnie nawet jak bym sie złapała drzewa to by mnie razem z nim wyciągnęła :evil_lol: ( z Neronem w lesie czesto tak robie ze widzac zblizajacego sie psa przekladam smycz przez drzewo i trzymam ujadającego Nerona ) , poza tym Qwendzia jest łagodnym psiakiem ale kiedy jej cos nie pasuje to tez potrafi sie odwarknąć wiec trzeba miec oczy w koło glowy żeby czasami komus nie przyszło do głowy z nienacka jej pogłaskać bo nie wiadomo jak zareaguje :) no i ona nie jest taka zeby przyjsc sie połozyc koło czlowieka na łóżku i poprzytulać woli polezec sama na dworze albo w domu na legowisku ;) Z tej kolczatki jestem bardzo zadowolona , ostatnio ide sobie spokojnie z Neronem aż tu nagle prosto pod Nerona nos z zza samochodu wyszedł kociaczek , Neron jak ruszył i ku mojemu zdziwieniu nawet za bardzo tego nie poczułam a Neron czuł taki opór że stanął dęba na tylnich łapach , w tamtej kolczatce nie było by to mozliwe na pewno albo ja bym wywinela koziołka albo by mi sie wyrwał i pognał za kotem na ulice :roll: Karme zaczne mu dawac pewnie po swietach bo tamtej na pare razy jeszcze mam :) Dzisiaj rano wymiotował sucha karma , całymi niepogryzionymi kulkami z żółcią :roll: dostał zastrzyk przeciwwymiotny i jeszcze jeden na siersc i okazało sie tez ze ma zapchane gruczoły okołoodbytowe i trzeba mu je wycisnąć :roll: ehhhhh No i dzisiaj głodówka :roll: Niufciak napisał(a):Smaczny prezencik dostał :loveu: hihi :) mam nadzieje ze Neron bedzie tego samego zdania i ze sie nie wypnie na ten prezencik :evil_lol: Quote
Karro Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Neron jak pozje koło swojego prezentu :D Wesołych Świąt życzę! Quote
łamAga Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 [SIZE="5"]Wesołych Świąt [video]http://xmas.coke.com/v/pl_PL/#3c3392ba918ee9280a1bed814a19a2b16cb9b994/0132/0/4[/video] Quote
łamAga Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 deer_1987 napisał(a):Ale smieszne :) Sebastian kazał mi zrobić z Qwendi faceta a z Nerona kobiete :evil_lol: aha bo zapomniałam , w Nerona łupiezu nic nie znaleziono , skóre i włosy ma zdrowiutkie :multi: Quote
motyleqq Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 przyszłam z życzeniami :) a więc życzę zdrowych i wesołych świąt dla Ciebie i Twojej ferajny :) ps. moi rodzice wybrali już kotkę main coon :D niedawno się urodziła :) Quote
łamAga Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 motyleqq napisał(a):przyszłam z życzeniami :) a więc życzę zdrowych i wesołych świąt dla Ciebie i Twojej ferajny :) ps. moi rodzice wybrali już kotkę main coon :D niedawno się urodziła :) dziekujemy i oczywiście wzajemnie dużo zdrowia i radości ze zwierzaczków :loveu: ooooooooooo :multi: a z jakiej hodowli wybrali ?? ja mam swoja ulubioną hodowle tzn bardzo ładne koty mają na swojej stronce :loveu: Quote
łamAga Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 [SIZE="7"]Wesołych Świąt [SIZE="5"]Dla wszystkich odwiedzających nasza galerię Quote
Amber Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Wesołych :x-mas: Fajnie, że kolce dobrze działają. Sama wiem jaka to ulga mieć lepszą kontrolę... Nie wiedziałam nawet, że różne modele mogą działać zupełnie inaczej. Chciałam mieć po prostu zapinaną na pasek, żeby można było łatwo dopasować i ściągać. Okazało się, że dobrze trafiłam :) Nas dla odmiany dziś obszczekał sznaucerek zaraz po wyjściu z klatki i Jari tylko burknął jak poczuł korektę. Co do innej rasy to ja bym ci radziła wziąć po prostu suczkę ONka tak samo jak ja w przyszłości zakupię sukę dobka, bo rasy nie mam zamiaru zmieniać, ale płeć jak najbardziej :lol: Quote
Recommended Posts