łamAga Posted August 20, 2017 Author Posted August 20, 2017 6 godzin temu, dwbem napisał: Fakt,mam mniej blota w domu. Poprzednie psy uwielbiały pływać ale na szczęście w czystych wodach Bugu lub Zalewu Zegrzyńskiego. A Nasze psy zauważyłam że im brudniejsza woda tym lepsza zabawa :D Quote
łamAga Posted August 20, 2017 Author Posted August 20, 2017 33 minuty temu, *Magda* napisał: Dobry wieczór łamAga :P A dobry dobry :D Quote
*Magda* Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Teraz przylazłaś jak się spać wybieram :P Quote
łamAga Posted August 20, 2017 Author Posted August 20, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Teraz przylazłaś jak się spać wybieram :P A bo u ciotki na wsi bylismy i Fabiana nie szło do domu wyciągnąć bo karmił króliczki , kaczki , kotki głaskał , traktory oglądał , normalnie cieszył się bardziej niż z wizyty w zoo :D i po co my kase na wyjazd tracili :P Quote
łamAga Posted August 22, 2017 Author Posted August 22, 2017 Jednak to prawda że nie powinno się chwalić dnia przed zachodem słońca , wczoraj pół nocy nie przespałam przez zatkany nos :/ a już jest chłodnawo to nie powinno nić jakoś intensywnie pylić , no ale następstwem nieprzespanej nocy było "zaspanie" do pracy , przebudzałam się i pierwsza myśl " o fuck , przecież ja zaciskałam budzik jakiś czas temu " patrze 6:05 a wstaje o 5 , wszystko w biegu , nawet kawy nie wypiłam , jak ja tego nie lubie grrrrrr No , wiec ide troche pospać ;) moze jutro uda mi sie dac foty z zoo ;) Dobranoc ;) Quote
łamAga Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: A za chwilę "dobranoc" :P Nooo coś w tym stylu :P Doba jest stanowczo za krótka :P Quote
łamAga Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: O tak, doba powinna mieć minimum 40h ;) Ale żeby pracowało się tylko 8 :P Quote
Tyśka) Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Znęcacie się nad nią: pokazywać jej jedzenie, ale bez możliwości chapnięcia :< Quote
*Magda* Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Znowu przylazła jak ja prawie idę spać :P Quote
łamAga Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: Znowu przylazła jak ja prawie idę spać :P wczesna godzina jeszcze gdzie leziesz ? :P wczesniej nie mogłam wejść bo musiałam jeszcze pranie powiesić :P nie mam pralki ze suszarką :P Quote
*Magda* Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: wczesna godzina jeszcze gdzie leziesz ? :P wczesniej nie mogłam wejść bo musiałam jeszcze pranie powiesić :P nie mam pralki ze suszarką :P Może i wczesna, ale już 3 noce mam zarwane, bo mi katar nie daje spać :/ Biorę tabsy, jest po nich dużo lepiej niż bez nich, ale i tak w nocy się budzę z zatkanym nosem :( To sobie kup :P Quote
łamAga Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Może i wczesna, ale już 3 noce mam zarwane, bo mi katar nie daje spać :/ Biorę tabsy, jest po nich dużo lepiej niż bez nich, ale i tak w nocy się budzę z zatkanym nosem :( To sobie kup :P znam ten ból :/ ja juz chyba z 8 butelek kropli otrivin zużyłam i kolejne nowe są już w szafce naszykowane ;( nie mam za co :P a teraz jeszcze Stasia urodziny ( jutro :P ) i 1 września Gabi ( chrześniaczki :P ) , wydatek goni wydatek a pensja wciąż taka sama ehhh Quote
łamAga Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 Macie 3 fotki :P integracja w przedszkolu :D Quote
*Magda* Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 U mnie pomógł CirrusDuo, bo to nie katar alergiczny :P Ale po tym badziewiu nie powinnam pić alkoholu, bo to tabletki z pochodną efedryny :/ To zmień pracę :P Quote
łamAga Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: U mnie pomógł CirrusDuo, bo to nie katar alergiczny :P Ale po tym badziewiu nie powinnam pić alkoholu, bo to tabletki z pochodną efedryny :/ To zmień pracę :P A no to inna sprawa , po kilku dniach Ci przejdzie ;) Ja lubię swoją prace i gdzie mam szukać innej , pod latarnią ? :P Quote
Recommended Posts