Tyśka) Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Hahha, a ja zawsze mówiłam, że w domu będę mieć kucyka który będzie naturalną kosiarką :D Quote
*Magda* Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Hahha, a ja zawsze mówiłam, że w domu będę mieć kucyka który będzie naturalną kosiarką :D Może lepiej kozę ;) Quote
Tyśka) Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Może lepiej kozę ;) Może i tak, ale jakoś ich nie lubię. Owce, osły, konie, lamy - tak, ale nie kozy:D Quote
*Magda* Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Może i tak, ale jakoś ich nie lubię. Owce, osły, konie, lamy - tak, ale nie kozy:D Ale koza Ci chociaż tę trawę w mleko zamieni ;) Quote
Tyśka) Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Ale koza Ci chociaż tę trawę w mleko zamieni ;) no niby tak :D Quote
łamAga Posted May 20, 2017 Author Posted May 20, 2017 Ja mam dwie kozy i jakoś nie zmieniają mi trawy w mleko :P Quote
*Magda* Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Ja mam dwie kozy i jakoś nie zmieniają mi trawy w mleko :P Bo ty masz kozły a nie kozy :P Quote
łamAga Posted May 20, 2017 Author Posted May 20, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Bo ty masz kozły a nie kozy :P hahahahahahahahaha i jeszcze mam barana :P Quote
łamAga Posted May 20, 2017 Author Posted May 20, 2017 2 minuty temu, Aleksa. napisał: A ja mam krowy, a muszę kosić hahah :D To dziwne te Twoje krowy :P A nie lubisz kosić ? Quote
Aleksa. Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 3 minuty temu, łamAga napisał: To dziwne te Twoje krowy :P A nie lubisz kosić ? Nawet lubię, ale czasem nie mam na to siły ;p Quote
łamAga Posted May 20, 2017 Author Posted May 20, 2017 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Nawet lubię, ale czasem nie mam na to siły ;p To wygnej siostre :P Quote
Aleksa. Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: To wygnej siostre :P Kosiła na odwal tydzień temu xd Quote
łamAga Posted May 20, 2017 Author Posted May 20, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Kosiła na odwal tydzień temu xd hehehehehehehe :P a jaką masz kosiarkę ? elektryczną czy spalinową ? Quote
Aleksa. Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: hehehehehehehe :P a jaką masz kosiarkę ? elektryczną czy spalinową ? Od tamtego roku znowu spalinową! z napędem..aż miło kosić po tylu latach elektrycznej Quote
łamAga Posted May 20, 2017 Author Posted May 20, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Od tamtego roku znowu spalinową! z napędem..aż miło kosić po tylu latach elektrycznej ja bym never nie kosiła elektryczną :/ Quote
łamAga Posted May 20, 2017 Author Posted May 20, 2017 4 minuty temu, Aleksa. napisał: Jak się wyjścia nie miało, to cóż ;p To nożyczkami bym cięła :P u mnie w miejscowości był kiedyś wypadek , koles kosił trawe i przeciął kabel , jego dziewczyna go złapała i chciała go odepchnąć , żeby puścił kosiarkę , On zginął na miejscu a Ona jest calutka poparzona :/ nawet miejscami podobno zwęglona była :/ masakra , od tego czasu sie boje kosiarek elektrycznych :/ Quote
łamAga Posted May 20, 2017 Author Posted May 20, 2017 7 minut temu, Aleksa. napisał: Kosić trzeba z głową ;p jestem za bardzo roztrzepana :P Quote
3 x Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Dnia 1.05.2017 o 20:33, łamAga napisał: chyba nigdy nie czesałaś tybetana :P trzeba troche przy tym posiedziec i z 4 reklamówy wyczesać :P 4?? optymistka, 14ście ;) 4 to z łap się wyczesuje ;) Dnia 2.05.2017 o 20:38, łamAga napisał: Tybetany linieją raz do roku , jak się to wszystko wyczesze to do następnego roku ma się spokój ;) i to jest w nich piękne :) Aga ja szczotkuję czymś takim, tylko bez obrotowych zębów. ale ja dopadam Prodzia w każdej sprzyjającej chwili i "wyciągam" to co wychodzi, rozchylam sobie sierśc i jak widzę, ze odłazi to wyczesuję, a jak jeszcze nie odłazi samo to olewam na tydzień ;) jakbym normalnie czesała tym co proponujecie to pewnie by wyłaziło ale tak mi się nie chce. W ogóle to lubię go wyczesywać jak jest pora ;) on lubi to troszkę mniej ;) Quote
jolkablaszczyk Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Moje ile b ym nie czasała i tak sie lenią cały rok, wiec już się przyzywczaiłam. Ale ja i tak często czeszę bo po prostu bardzo lubię i psy też,,, taki to dla nas rodzaj relaksu i psy to doceniają, że to jest czas tylko dla tego jednego. Hiro zaś jest z tych psów co się aż podstawiają jak widzą czesadło. Hiro jeszcze lubi się nadstawiać jak po deszczu jest mokry i chce żeby go wycierać.... wtedy jest mało cierpliwy i przesuwa Maszę bo on chce być pierwszy, a nawet jak jest pierwszy to drugi też chce być... :D najlepioej w ogóle gdybym tylko jego wycierała i to bez przerwy :D nawet jak jest suchy :D Quote
łamAga Posted May 21, 2017 Author Posted May 21, 2017 22 godziny temu, 3 x napisał: 4?? optymistka, 14ście ;) 4 to z łap się wyczesuje ;) i to jest w nich piękne :) Aga ja szczotkuję czymś takim, tylko bez obrotowych zębów. ale ja dopadam Prodzia w każdej sprzyjającej chwili i "wyciągam" to co wychodzi, rozchylam sobie sierśc i jak widzę, ze odłazi to wyczesuję, a jak jeszcze nie odłazi samo to olewam na tydzień ;) jakbym normalnie czesała tym co proponujecie to pewnie by wyłaziło ale tak mi się nie chce. W ogóle to lubię go wyczesywać jak jest pora ;) on lubi to troszkę mniej ;) No fakt , cztery to z ogona :D ostatnio ją czesałam to reklamówe wyczesałam i nie chciało dalej wyłazić :/ podobny grzebien miałam i super się nim wyczesywalo ale gdzieś mi się zapodział ;( teraz zamówiliśmy takie coś , ciekawe co to jest warte .... 12 godzin temu, jolkablaszczyk napisał: Moje ile b ym nie czasała i tak sie lenią cały rok, wiec już się przyzywczaiłam. Ale ja i tak często czeszę bo po prostu bardzo lubię i psy też,,, taki to dla nas rodzaj relaksu i psy to doceniają, że to jest czas tylko dla tego jednego. Hiro zaś jest z tych psów co się aż podstawiają jak widzą czesadło. Hiro jeszcze lubi się nadstawiać jak po deszczu jest mokry i chce żeby go wycierać.... wtedy jest mało cierpliwy i przesuwa Maszę bo on chce być pierwszy, a nawet jak jest pierwszy to drugi też chce być... :D najlepioej w ogóle gdybym tylko jego wycierała i to bez przerwy :D nawet jak jest suchy :D Ja kiedyś tez mogłam Qwende czesać i czesać , a teraz brakuje mi czasu , wiem ze dla chcącego nic trudnego ale jakoś zawsze mam coś innego do roboty , poza tym Qwendi już nie jest taka cierpliwa przy czesaniu , wierci się , chce uciekać , wyrywa się , to taka walka bardziej niż wyczesywanie co bardzo wkurza ;( Fajnie masz że Twoje psy tak chętnie dają się wyczesywać , Qwendi ani sie czesac nie lubi ani wycierać , teraz jeszcze muszę rękawice sobie sprawić i tamire wyczesac bo juz się sypie ;) Spacerek oczywiście był :D Ania wysłuchała Waszych próśb i są zdjęcia :D możecie jej podziekować bo moje foty z telefonu do niczego sie nie nadają :P zaraz dodam tylko ide spłukać włosy ;) Quote
łamAga Posted May 21, 2017 Author Posted May 21, 2017 Fotki są Ani autorstwa , na szczęście Nas podczytuje i zabrała ze sobą aparat :D Endomondo pokazuje mi że przeszliśmy 9,50 km w czasie 2:36:17 :D Oby więcej takich spacerów <3 Quote
Recommended Posts