Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, Tyś(ka) napisał:

Może i tak, ale jakoś ich nie lubię. Owce, osły, konie, lamy - tak, ale nie kozy:D

Ale koza Ci chociaż tę trawę w mleko zamieni ;)

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

hehehehehehehe :P

a jaką masz kosiarkę ? elektryczną czy spalinową ?

Od tamtego roku znowu spalinową!  z napędem..aż miło kosić po tylu latach elektrycznej 

Posted
1 minutę temu, Aleksa. napisał:

Od tamtego roku znowu spalinową!  z napędem..aż miło kosić po tylu latach elektrycznej 

ja bym never nie kosiła elektryczną :/

Posted
4 minuty temu, Aleksa. napisał:

Jak się wyjścia nie miało, to cóż ;p 

To nożyczkami bym cięła :P

u mnie w miejscowości był kiedyś wypadek , koles kosił trawe i przeciął kabel , jego dziewczyna go złapała i chciała go odepchnąć , żeby puścił kosiarkę , On zginął na miejscu a Ona jest calutka poparzona :/ nawet miejscami podobno zwęglona była :/ masakra , od tego czasu sie boje kosiarek elektrycznych :/

Posted
Dnia 1.05.2017 o 20:33, łamAga napisał:

chyba nigdy nie czesałaś tybetana :P trzeba troche przy tym posiedziec i z 4 reklamówy wyczesać :P

4?? optymistka, 14ście ;)
4 to z łap się wyczesuje ;)

Dnia 2.05.2017 o 20:38, łamAga napisał:

Tybetany linieją raz do roku , jak się to wszystko wyczesze to do następnego roku ma się spokój ;)

i to jest w nich piękne :)

Aga ja szczotkuję czymś takim, tylko bez obrotowych zębów.
99d38606703428da7baa69188b1e6194.jpg

ale ja dopadam Prodzia w każdej sprzyjającej chwili i "wyciągam" to co wychodzi, rozchylam sobie sierśc i jak widzę, ze odłazi to wyczesuję, a jak jeszcze nie odłazi samo to olewam na tydzień ;)
jakbym normalnie czesała tym co proponujecie to pewnie by wyłaziło ale tak mi się nie chce.

W ogóle to lubię go wyczesywać jak jest pora ;)
on lubi to troszkę mniej ;)

Posted

Moje ile b ym nie czasała i tak sie lenią cały rok, wiec już się przyzywczaiłam. Ale ja i tak często czeszę bo po prostu bardzo lubię i psy też,,, taki to dla nas rodzaj relaksu i psy to doceniają, że to jest czas tylko dla tego jednego. Hiro zaś jest z tych psów co się aż podstawiają jak widzą czesadło. Hiro jeszcze lubi się nadstawiać jak po deszczu jest mokry i chce żeby go wycierać.... wtedy jest mało cierpliwy i przesuwa Maszę bo on chce być pierwszy, a nawet jak jest pierwszy to drugi też chce być... :D najlepioej w ogóle gdybym tylko jego wycierała i to bez przerwy :D nawet jak jest suchy :D

Posted
22 godziny temu, 3 x napisał:

4?? optymistka, 14ście ;)
4 to z łap się wyczesuje ;)

i to jest w nich piękne :)

Aga ja szczotkuję czymś takim, tylko bez obrotowych zębów.
99d38606703428da7baa69188b1e6194.jpg

ale ja dopadam Prodzia w każdej sprzyjającej chwili i "wyciągam" to co wychodzi, rozchylam sobie sierśc i jak widzę, ze odłazi to wyczesuję, a jak jeszcze nie odłazi samo to olewam na tydzień ;)
jakbym normalnie czesała tym co proponujecie to pewnie by wyłaziło ale tak mi się nie chce.

W ogóle to lubię go wyczesywać jak jest pora ;)
on lubi to troszkę mniej ;)

No fakt , cztery to z ogona :D

ostatnio ją czesałam to reklamówe wyczesałam i nie chciało dalej wyłazić :/

podobny grzebien miałam i super się nim wyczesywalo ale gdzieś mi się zapodział ;(

teraz zamówiliśmy takie coś , ciekawe co to jest warte ....

5921e27f40f81_Beztytuu.jpg.50a0ac58030491235b5862d684575809.jpg

12 godzin temu, jolkablaszczyk napisał:

Moje ile b ym nie czasała i tak sie lenią cały rok, wiec już się przyzywczaiłam. Ale ja i tak często czeszę bo po prostu bardzo lubię i psy też,,, taki to dla nas rodzaj relaksu i psy to doceniają, że to jest czas tylko dla tego jednego. Hiro zaś jest z tych psów co się aż podstawiają jak widzą czesadło. Hiro jeszcze lubi się nadstawiać jak po deszczu jest mokry i chce żeby go wycierać.... wtedy jest mało cierpliwy i przesuwa Maszę bo on chce być pierwszy, a nawet jak jest pierwszy to drugi też chce być... :D najlepioej w ogóle gdybym tylko jego wycierała i to bez przerwy :D nawet jak jest suchy :D

Ja kiedyś tez mogłam Qwende czesać i czesać , a teraz brakuje mi czasu , wiem ze dla chcącego nic trudnego ale jakoś zawsze mam coś innego do roboty , poza tym Qwendi już nie jest taka cierpliwa przy czesaniu , wierci się , chce uciekać , wyrywa się , to taka walka bardziej niż wyczesywanie co bardzo wkurza ;(

Fajnie masz że Twoje psy tak chętnie dają się wyczesywać , Qwendi ani sie czesac nie lubi ani wycierać , teraz jeszcze muszę rękawice sobie sprawić i tamire wyczesac bo juz się sypie ;)

Spacerek oczywiście był :D Ania wysłuchała Waszych próśb i są zdjęcia :D możecie jej podziekować bo moje foty z telefonu do niczego sie nie nadają :P

zaraz dodam tylko ide spłukać włosy ;)

Posted

Fotki są Ani autorstwa , na szczęście Nas podczytuje i zabrała ze sobą aparat :D

Endomondo pokazuje mi że przeszliśmy 9,50 km w czasie 2:36:17 :D

Oby więcej takich spacerów <3

18597128_10203356205663346_154443274_o.jpg

18618063_10203356149861951_1872867052_o.jpg

18618079_10203356216263611_1538269482_o.jpg

18618107_10203356173902552_1096518066_o.jpg

18618236_10203356194183059_1400092994_o.jpg