Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj chyba wszystkim juz brakuje ciepłej i słonecznej pogody, te ciągłe nawroty zimna, deszczu i śniegu wszystkim sie dają we znaki. u mnie jutro ma wrocic zima. w prognozie mam opady śniegu i desdzczu ze śniegiem przez całą dobę, więc cholera wie ile znowu tego białego gówna nasypie... :/

Posted
3 minuty temu, jolkablaszczyk napisał:

oj chyba wszystkim juz brakuje ciepłej i słonecznej pogody, te ciągłe nawroty zimna, deszczu i śniegu wszystkim sie dają we znaki. u mnie jutro ma wrocic zima. w prognozie mam opady śniegu i desdzczu ze śniegiem przez całą dobę, więc cholera wie ile znowu tego białego gówna nasypie... :/

U Nas właśnie leje jak z cebra ;( ehhhh zima się nie zdąży dobrze skonczyć i przyjdzie nowa ;(

Posted

Zaraz będziecie narzekały, że Wam gorąco i że się z Was leje haha :D 

a tak poważnie, to ja mam dosyć wiatru...

A to strasznie mi się podoba <3 

DSC02013.JPG 

Dobranoc mamusiu :D 

Posted
4 minuty temu, Aleksa. napisał:

Zaraz będziecie narzekały, że Wam gorąco i że się z Was leje haha :D 

a tak poważnie, to ja mam dosyć wiatru...

A to strasznie mi się podoba <3 

DSC02013.JPG 

Dobranoc mamusiu :D 

Dzisiaj to samo mówiłam do Sebka że za chwile będę płakać że się roztapiam hahahahaha ale chyba wole sie roztapiac niż zamarzać mimo wszystko :P

Takie se to zdjęcie jest bo Qwendi na smyczy :D 

Dobranoc córeczko :* dawno powinnas spać , Twój mąż już od 2,5h chrapie :P

Posted
12 godzin temu, Aleksa. napisał:

Mi te foto się podoba, bo Tami taka radosna :D 

no idę idę jutro szpital... :D ale na 8 haha

Mam dużo jej fot z taką miną ale nie chce też zawalac forum prawie takimi samymi fotkami ;)

a ja praca , też 8 h :D :P

12 godzin temu, Patikujek napisał:

Rośnie księżniczka jak na drożdżach. 

Ile docelowo waży ta rasa? Nie chce mi się sprawdzać w googlach

Tak się mówi ze jak sie widzi psa na co dzien to nie widac jak rośnie , a ja widze ze z dnia na dzieć tamira jest coraz większa ;)

Docelowo osiągnie około 50-60 kg , same mięsnie , mam nadzieje ze bedzie ładnie chodziła przy nodze bo jak mnie szarpnie to po ręce :P

No i wróciła szara rzeczywistoś , wiedzma wróciła do domu i wiecie co robi ????! 

Zawiozlam młodego do mamy i pojechałam do lekarza odebrać wyniki , odebrałam i wróciłam do domu , patrze biedna Tamirka siedzi pod bramką , zziębnięta , smutna , samotna a Qwendi w domu w ciepełku , no i jak ja mogę nie mówić że to głupia baba jest ? Jak robi coś takiego ? chce wojny , to będzie ją miała , ja jestem spokojną osobą , do czasu , nie pasuje jej coś to nikt jej tutaj nie trzyma ,niech wypierd...la a jak chce tutaj mieszkać , czego nikt absolutnie jej nie zabrania to niech się dostosuje zolza jedna , zwlaszcza ze przez nią w domu jest taka sytuacja a nie inna !!!! Qurwa ale mnie wqurwiła !

Posted
Dnia 24.04.2017 o 11:19, łamAga napisał:

Mam dużo jej fot z taką miną ale nie chce też zawalac forum prawie takimi samymi fotkami ;)

a ja praca , też 8 h :D :P

W sensie na 8 rano ;p 

Posted

Wreszcie tutaj dotarłam :P

kurcze jak chodzę do pracy na popołudniu to nie wiem gdzie ręce wsadzić  to a o dogo to już w ogóle mogę pomarzyć :P

Dzisiaj trochę może tutaj posiedzę jak nie padnę , cały tydzien malo co spałam bo zanim wróciłam , wykąpałam się i poszłam spać to było po 24 a o 6 najpóźniej pobudka , wczoraj mi Sebek pisze o 21 że młody jeszcze nie spi to dzisiaj wreszcie się wyśpie , no i spie sobie , słysze " mama nie spij już " , myśle sobie , pewnie jest koło 7 , patrze na zegarek o o fucken shit 5:15 :/ cały dzien chodze nieprzytomna . Magda mi przysłała filmik z Nathanem , Fabianowi sie tak spodobal ze chciał go w kółko oglądać , trzymałam mu telefon a On co sie filmik skonczył to klikał od nowa , i tak siedziałam i mi się kimło dopiero jak mi telefon z ręki wypadł to się obudziłam , o malo bym zawału nie dostała :P

Posted

Też chodzę ostatnio trochę nieprzytomna a  to wszystko dlatego, że mam wąskie łóżko... wszystko było by dobrze gdybym spała w nim sama.... ale nie.... bo przychodzi Hiro i sie rozwala a ja w nogach spię zwinięta w kłębek... wstaję niewyspana, połamana, i półprzytomna...

Posted
13 minut temu, jolkablaszczyk napisał:

Też chodzę ostatnio trochę nieprzytomna a  to wszystko dlatego, że mam wąskie łóżko... wszystko było by dobrze gdybym spała w nim sama.... ale nie.... bo przychodzi Hiro i sie rozwala a ja w nogach spię zwinięta w kłębek... wstaję niewyspana, połamana, i półprzytomna...

Ja na Twoim miejscu chyba bym się położyła na podłodze :D , mnie też czeka przyszlość z psem w łóżku bo Sebek już Tamirę nauczył na nim spać ale ja zawze chciałam psa spiacego ze mną w łóżku więc za bardzo mi to nie przeszkadza ale szlag mnie trafia jak przyjdzie z dworu uwalona i się wpakuje na tapczan ! teraz rozkładam na tapczanie stary koc i niech se tam włazi , juz mi się nie chce jej zwalać :P

Posted
39 minut temu, łamAga napisał:

Wreszcie tutaj dotarłam :P

kurcze jak chodzę do pracy na popołudniu to nie wiem gdzie ręce wsadzić  to a o dogo to już w ogóle mogę pomarzyć :P

Dzisiaj trochę może tutaj posiedzę jak nie padnę , cały tydzien malo co spałam bo zanim wróciłam , wykąpałam się i poszłam spać to było po 24 a o 6 najpóźniej pobudka , wczoraj mi Sebek pisze o 21 że młody jeszcze nie spi to dzisiaj wreszcie się wyśpie , no i spie sobie , słysze " mama nie spij już " , myśle sobie , pewnie jest koło 7 , patrze na zegarek o o fucken shit 5:15 :/ cały dzien chodze nieprzytomna . Magda mi przysłała filmik z Nathanem , Fabianowi sie tak spodobal ze chciał go w kółko oglądać , trzymałam mu telefon a On co sie filmik skonczył to klikał od nowa , i tak siedziałam i mi się kimło dopiero jak mi telefon z ręki wypadł to się obudziłam , o malo bym zawału nie dostała :P

:D:D:D